Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
válasz Heroes fan #49 üzenetére
A steam automatikusan letölti neked.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
30z.Samu
félisten
Nem rossz ez a játék! El lehet vele szórakozni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
addikt
Én igazából nem bánom, hogy előfizettem erre.
Annak idején én is nagyon sokat őrültködtem minden régebbi Carmageddon játékkal (igen, még a TDR 2000-el is, ami akkoriban tetszett, végigjátszottam azt is), viszont akkor még nem adtam játékokért pénzt, olyan korszakomban voltam.Szóval már csak azért is fizettem elő az újra, hogy tiszteletemet leróhassam a számtalan órányi élményért, amiket sose fogok elfelejteni.
Ez az új is tényleg egész jól fut már a gépemen (illik is neki egy ilyen gépen) és még a grafikát sem kell földig butítani.
Még az is lehet, hogy így is érdemes lenne újrajátszani az egész kampányt, csak az időszűke, meg a csomó egyéb tennivaló és más játék (de ezt sokaknak nem is kell említeni). -
DarkByte
addikt
Feltettem megint az ajánlásotokra, és azt kell mondanom csakugyan sokat javult a teljesítmény. Most már 1440p balanced grafikán 30-40fps megvan érzésre, szóval játszható. Nos akkor majd előkaparom a gamepad-ot a napokban és reszkessenek a gyalogosok
-
bager13
aktív tag
válasz Heroes fan #44 üzenetére
Ami egy hónapja jött, azzal már frankó volt.
-
R.Woodoo
tag
Nagy kár érte, pedig nagyon vártam, a második lemeze is itt figyel mellettem makulátlan állapotban.
Remélem azért gatyába rázzák és lesz még sok update hozzá, mert ha így hagyják abból folytatás sem lesz.. sajnos! -
Polllen
nagyúr
Nem is tudom mit várnak el itt egyesek tőle.
Ha már nem early access státuszban van, akkor azt, hogy ne legyen használhatatlan. Kezdésnek. Aztán másodjára azt, hogy ne legyenek benne durva hibák. Ezután jöhet szóba, hogy számomra mennyit ér.
Ha egy régi cím egyszerű felújítása jobb grafikával és megvan az eredeti, akkor pórul jártak, mert kicsi az esélye, hogy egyáltalán megveszem.
Ha nincs meg, akkor bekerül abba a kalapba (mint minden játék), hogy ha jó akciót kap, megveszem.Illetve számomra elképzelhetetlen, hogy egy nem működő játékért 12 EUR-t adjak.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
bager13
aktív tag
válasz Heroes fan #38 üzenetére
Én még decemberben vettem (12 euróért). Akkor nálam játszhatatlan volt, aztán nem is foglalkoztam vele sokáig. Az utolsó patch óta viszont azt kell mondtjam teljesen korrekt lett. Azóta egy rossz szavam nincs.
Ez egy kisköltségvetésű játék (sőt EA), alacsonyabb árral. Nem is tudom mit várnak el itt egyesek tőle. Szerintem nem kevés ez 2015-ben sem, a hangulat magáért beszél, a grafika sem annyira elavult.
Akik szerint ez kevés, azok játszanak csilli-villi túlhájpolt szarokkal.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Heroes fan #38 üzenetére
Mindenképpen, határozottan érződik a különbség.
-
bager13
aktív tag
válasz Heroes fan #36 üzenetére
Az utolsó patch óta egész jó. Optimalizáltabb és kevesebb a bosszantó hiba. Magyarul már játszható.
-
Heroes fan
őstag
Még mindig olyan játszhatatlan fostrágya?
-
kelly416
veterán
válasz Döglött Róka #33 üzenetére
Igazából értem, ennyit áldozhatnék a cégnek, hogy a régi élményeket "megköszönjem" nekik, de a mai világban nem mindenkinek van annyi, hogy nyugodt szívvel kitegyen 2500Ft-ot a polcra porosodni. Sajnos.
De ezzel ne szaporítsuk a szót, felesleges. -
proci985
MODERÁTOR
teljesítményproblémák tekintetében az enyémen kb jól futott (i7-3820, 290x OC, 32GB ram, külön SSD az OS és a játék alatt), patch elég sokat javított.
pályák egy része fun, bár a mechanika és a balance tényleg régi. családtaggal aki nagyon sokat tolta az első részt remekül szórakoztunk némi sör mellett röhögve a másikon, hogy mit csinál, ez a része megmaradt az első részből.
mechanika tényleg picit elavult sajnos.
---
három kijelzőn viszont képtelen voltam működésre bírni, ilyen meg utóbbi pár évben megjelent játéknál max indie szinten volt eddig.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
kpal
nagyúr
Régi jobb sokkal ,de egynek épen ez is jó.
-
DarkByte
addikt
Optimalizálatlan szutyok kupac ami mellesleg grafikában bő tíz évet le van maradva (tavasz óta egyébként nem próbáltam újra, de a béta majd release változattal is alig változott bármi a teljesítményen). Egyszerűen felháborít hogy a mostani konfigomon még minimálban is teljesen összevissza laggol. Pedig egyik ok volt hogy emiatt veszek kicsit komolyabb VGA-t a gépbe. Na meg pledger is vagyok, szóval duplán felháborít hogy a pénzemért nem sok mindent kaptam.
Ja és most persze azzal takaródznak hogy majd az ebből befolyt pénzzel alapot teremtve megírják még egyszer normálisra. Aha, persze. Előveszem inkább GoG-ról az első két részt, amúgy meg felejtsük el egymást kedves Stainless.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Lehet azért, mert ameddig csóró kis sulis voltam, nem is volt ilyen, hogy gog meg steam, mióta nem tanulok, van pénzem, de nincs időm játszani (azaz amikor volt, vettem PS3-at és játékokat hozzá, most megint nincs időm), így megint nem nagyon fogom megvenni. Én kérek elnézést, hogy valamikor mertem tölteni ilyent.
-
kelly416
veterán
Na igen, szereztem egy Splat Pack-et, ami állítólag jó volt, de gallyra ment valami a gépemben még előtte. Mire jó lett a gép, vissza kellett adni a Splat Pack lemezt, és soha többet nem tudtam működőképes verziót szerezni. Mostanában meg már nem csak időm nincs vele foglalkozni, hanem egyszer leszedtem egy sima Carmageddont, és nagyjából ötszörös sebességgel számolta vissza az időt, ameddig a játék normálisan ment, egy másik verziónál meg a játék volt olyan gyors, mint az állat, úgyhogy azóta letettem ezekről a próbálkozásokról. Lehet, hogy valahol meg kellene venni az eredetit (ha még egyáltalán valahol árulják), de ha nincs rá időm, még ez is pénzkidobás...
-
-
XuChi
addikt
Én anno a jó kis p1 100mhz és 16mb RAM társaságában rengeteg időt öltem bele az első részbe. Aztán jött a voodoo 3dfx 4mb és a kiegészítő a splat pack. Végem volt. Olyan élmény volt ami mai napig itt élbennem. Hihetetlen. Aztán jött a 2.rész. Nem volt rossz, de hagyott némi csalódást bennem. Nekem a splat pack után vissza lépés volt. A tdr 2000 szörnyedelem volt minden tekintetben. De most ez a reinkarnáció nagyon tetszik. Simán 7-8 pont nálam. Újra élem a splat pack érzést. Újra 15 éves kis lurkónak érzem magam. Zseniális. Imádom!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Most ezt meg tudom venni xbox one -ra?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Polllen
nagyúr
Nem rossz, de max valami akcióban venném meg. Inkább az eredeti 1-2-vel csapatom. Az egyet akár tableten is.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
BITBOYS
addikt
Elmorzsoltam egy könnycseppet Régiszépidők...hálózatban tolva végigvisítottuk az éjszakát Sajnos már nincs idő/kedv játszani
-
kelly416
veterán
válasz Sanchez638 #11 üzenetére
Szóval most burkoltan a kezembe dugtad a sétapálcát és a lábamra adtad a csoszogós mamuszt? Vén tata vagyok?
Lehet, ha nem offline játszom csak, hanem multizok is, más a véleményem, de így vállalom a tataságot.Pepponak igaza van abban, hogy a féktelen száguldozás örömét sokszor megakasztotta egy mozdíthatatlan textura széle, vagy éppen egy ablakkeret (mert ugye azoknak a nagy része instant death még kis sebességgel is), de ferdült elő olyan is, hogy egy láthatatlan valami szaggatta ketté az autómat. Viszont akkor is azt mondom, hiába volt sokkal pixelesebb az első rész mindaddig, ameddig meg nem tudtuk oldani a "carmagdn.exe -hires" indítást (vagy hardverhiány, vagy csak tudás hiányában), mégis szebb volt a grafika, mint a második részé.
zone:
Nem védeni akarom, de az "Úgy vettem észre[...]" nem feltétlenül logika, inkább megfigyelés. Lehet benne valami, más generáció, más környezetben nőtt fel. Haverom vagy 5 évvel idősebb nálam, de amikor meglátta a GTA 1-2-t, majdnem sírva fakadt, pedig a 3-tól az összeset végig tolta PS-en, ami csak megjelent. Nekem meg mekkora élmény volt főleg az 1, mert bele nőttem, Ő meg később csatlakozott. -
Maxtreme
addikt
Kár hogy az útról nem tett be a teszt írója képet, az mindent üt (Ultra graf, GTX970 Igaz még a végső kiadás előtti bétából, de ugyanolyanan volt nálam a végleges is)
Ilyen szinten lowres valamit kb 10 éve nem láttunk. Persze ettől még lehetne jó a játék, de sajnos nem az.
Minden téren egy élvezhetetlen és igénytelen szemét..sanos.. pedig az elődöket imádtam anno. (az első kettőt, a harmadik az nem carmageddon )[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
Ez 2005-ös játék?
-
Peppo
őstag
Nehéz megmondani, melyik rész volt a jobb, mindkettő másban volt jó. Egyjátékos módban nálam az első a favorit, annak a hangulata magasan verte a folytatásét. Nagyon szerettem a városi pályákat. Szerintem szebb is volt, mert a korai 3d-s játékok bizony bűn rondák voltak, és ezek egyik legjobb példája a Carmageddon 2. Nekem az sem jött be a C2 egyjátékos kampányában, hogy mi is meghalhattunk, mert így nem lehetett olyan eszetlenül száguldozni, mint az első részben. Sokszor egy szinte észre sem vehető kis vackon akadt meg az autó, és szakadt darabokra.
Többjátékos módban jobban tetszett a második rész, több lehetőség volt benne, és ha jól emlékszem, ez már nem csak hat játékost bírt, ami LAN-partin jól jött.
Szerintem a TDR2000 sem volt olyan rossz, a hangulata alapján az elsőhöz állt közelebb. Multiban is egész jó volt, bár a másodikkal toltuk leginkább.
Az újjal még nem játszottam, de amit láttam belőle, az alapján egy próbát megér.
-
zone
őstag
válasz Sanchez638 #11 üzenetére
Nem igazán látom át a logikádat, az első rész '97-ben, a második '98-ban jelent meg.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
haddent
addikt
Tesztnek azért nem csúfolnék kb. 2 bekezdést 4 képpel amiből 2 ugyanaz..
Az, hogy mi kevés 2015-ben ki mondja meg? A Unity az nem volt kevés a maga ocsmás 10 fps -es laggolós játszhatatlan szemét motorjával, a gusztustalan bugyuta játékmenetével (ha épp nem kéne akkor mindenhol megkapaszkodik le se lehet rugni onnan, ha meg kéne akkor tuti nem csinál semmit) és az elődhöz (ami szerintem kiváló volt), a Black Flag -hez képest iszonyatosan buta semmitmondó játékmenetével?
Hát a Destiny 100 csilliárdos költségvetésével és Time Square-en 4 lakótömböt lefoglaló reklámjával nem volt kevés? Elég az a 15 küldetés meg az a 2 félkész 10 perces raid az összesen kb 20 fegyverrel egy MMORPG -be amit a készítők elmondása szerint hosszú évekig nem ununk majd meg? Most az új kiegészítővel együtt már majdnem van benne annyi tartalom, mint a WoW -ban 2004 -ben megjelenéskor lvl 10 -ig.
A sorozatban évente kifosott CoD -ok átskinezése és újra eladása? A Battlefield Hardline ami egy BF4 DLC -nek is kevés?
És még sorolhatnám sokáig... Attól tekintsünk el, hogy most nem csak kifejezetten szigorúan 2015 -ös játékokat mondtam, talán volt 2014 -es is, elnézést. Azok nem voltak kevesek, mert ott volt reklám meg pénz meg miegyéb.Nem játszottam ezzel az új Carmageddonnal, és lehet, hogy "szar", ahogy azt irodalmi nyelven le is írtátok, de kicsit kinyílik a bicska az ember zsebében, amikor minden ócska hülyeséget istenítenek az emberek, itt is, és egy szerencsétlen közösségi indítattású, negyed-áras remaken kezdenek ömlengeni és ott adják ki mindazt amit máshol is lehetne
-
kelly416
veterán
A kettőnek? A kettőnek? Ami tele van mindenféle power up-pal meg sok-sok pénzt adó ezüst-arany-platina kiegészítőkkel? És az első rész hol marad? Az első, ami igazán ütős cím volt a maga idejében, valami olyant hozott a piacra, ami még soha nem volt? Amiben küzdeni kellett néha a másodpercekért, de egy kis tapasztalattal simán ki lehetett akasztani az órát (a térképen azért normálisan számolt tovább)?! Szerintem az első nem csak jobban sikerült, de élethűbb is volt, mint a második. A második rész autói nem csak túlképzeltek, de sokszor olyan érzése van az embernek, hogy a gyere csinálta kartondobozból. Persze, nem rossz, egyáltalán nem, rengeteg játékórám van abban is, de az első rész hangulatát nem tudja utolérni. Eddig legalább 20x játszottam végig, és végigjátszások után is nem egyszer végig toltam minden pályát a Suppressorral.
-
davidsone
addikt
válasz Döglött Róka #7 üzenetére
nekem a II a kedvencem, ízlések és...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
davidsone
addikt
válasz Döglött Róka #4 üzenetére
ne fikázzad a valaha készült egyik legjobb game
rám nagy hatással volt uh kedvenc ennyi......reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Sanchez638
addikt
Optimizálatlan, a zene az nagyon ütős. Az előző részek élményét valamennyire sikerült vissza hozni.. De félkész a játék sajnos...
Döglött Róka Szerintem mind2 különleges, nekem pl az egy nem tetszik, unalmassá válik hosszabb távon...
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
Televan74
nagyúr
25€ sok érte,majd megvárom még 5€ alatt lesz, akkor megveszem szórakozni.
Mindenbe beleugatok!!!
-
davidsone
addikt
Szerintem nyomába sem érhet a kettőnek, méltatlan hozzá és ocsmány.
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
szupermacs
veterán
Ebből se lesz dobozos verzió. Pedig nem lett volna rossz, ha lemezen hozzácsapják a régi részt. Ez van, spórolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest