Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
solaris17
aktív tag
Hamar elmúlik majd ez az őrület is ( mondjuk úgy 2-3 hónap mulva )
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
hommeros
őstag
válasz mentoloshypo #5 üzenetére
Dehogynem. [link]
Seasson Pass-t érdemes megvenni. XBOX-on kívül ráér még: 02.27.14Ostoba húzás volt ez tőlük, így a többiek kitudják várni, érdemes e megvenni.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
mentoloshypo
senior tag
Multi map-ot nem is kapunk ennyi pénzért?
A másik: mi az hogy ezúttal idegenekkel kell megküzdenünk zombik helyett? Az alap játékban is azok voltak, a zombi módhoz köze sincs az Infinity Ward-nak. -
alevan
őstag
válasz Ron Swanson #1 üzenetére
Boxon azért elég sokan játszanak vele. Legalábbis én úgy tapasztaltam.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
DjDanee87
addikt
Ghostsról nem tudok nyilatkozni, de BO2-ben első pár hónapban (amíg játszottam vele) nem nagyon találkoztam cheaterrel.
Ghostot meg nem is vettem már meg látva milyen volt MW3 PCn. Teljesen lesz*rták a PCseket. Akimbo FMG-t valami fél év után sikerült lenerfelniük, de még akkor sem eléggé. Volt egy cheat amit rengeteg embernél láttunk: az assault killstreakjeik support killstreakként működtek. Tehát bent volt mondjuk helikopter, AC meg Osprey gunner. Emberke ölt kettőt, meghalt, ölt egyet, meghalt, ölt hármat és megkapta a helikoptert annak ellenére hogy mivel az elvileg assault killstreak nem érhette még el. És ilyenekkel tele volt MW3. Ezután eldöntöttem, hogy IW-os CODot PCn többet nem.Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ez a féle cheat megvan-e Ghostsban. Tudtommal itt is van support killstreak, márpedig ha van a játékban gondolom nem nagy kunszt erre is megírnia valakinek azt a szemét cheatet.
-
nagyúr
válasz Ron Swanson #1 üzenetére
Olyat mondj ami újdonság. Az hogy cheater van, az kb a 2. rész óta jelen van... Hiába van vac steamen, meg ilyenek, semmi....
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
senior tag
15 euró... kiváncsi vagyok ki fogja megvenni.. kb halott a játék, az előbb játszottam egyet, és csak 2,5k online player volt... a bugokat meg még mindig nem voltak képesek megcsinálni, és még mindig tele van cheaterrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest