Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Lol, ezt a hiteltelen sz*rt.
Tipikus esete annak, amikor semmi tanácsadó nincs a fejlesztők mellett, aki megmondaná, hogyan is fog kinézni a jövő háborúja, csak belepakolnak minden fasza ötletet, amit nem szégyellnek kicsit átalakítani más játékokból.
Hol a falcon torony a harckocsikról? Vagy a "Google Glass" a katonákról? Hol vannak az intelligens lövedékek, flexibilis lőfegyverek? Csak az exoskeleton meg a repkedő gránát, de ezek is lámák ahhoz képest, mit lehet velük a valóságban elérni pár évtized múlva.
Jó lenne végre azt látni a CoD-ban, hogy igyekeznek tényleg újítani valamit, mert a kutya, vagy a Titanfallból lopott duplaugrás egyáltalán nem akkora wasistdas. Vagy maradnának inkább a jelennél vagy a múltnál az ilyen fejlesztők, mert ennél még a Metal Gear sorozat is hihetőbb jövőképpet fest, pedig az aztán rendesen tele lett tömve hiteltelen technológiákkal.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
scope2007
addikt
nem baj.. látom azért vagyunk páran, kinek nem az "egygombos" játék a "játék"
meg a sok cullang.. ide-oda repkednek és kinyírnak valamit/valakit.bf3-ban is 24 akna killem van.. az is achievment miatt.. nagy tudás kell ahhoz, hogy lerakd a földre
javelin-t is csak azért vittem 500kill fölé, hogy kapjak dogtagot..amúgy tankhoz se használok guidedet.. lámaságja sorry ez cod-os téma mindegy offba teszem
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Gainka
őstag
válasz Black Dragon #33 üzenetére
(#33) Black Dragon (#32) scope2007 +1
(#31) orichalcos
Szerintem meg hamarabb van igény egy karabélyos mókára mint az "egykaptafára".
A másik meg az hogy ha már évente potyogtatnak ki egy uj részt akkor simán beleférne egy probálkozás.
Egy mai motorral milyen állat lenne már "stalingradban" szakadó hó esésben egy multi map mind e mellet egy uj szürkés carentan, meg egy sárgás poros felujitott és szerintem sokunk álta ismert Toujane, minden vinneNem beszélve a partra szállásrol és a sok sok meg nem "játékositott" eseményekről amit ha most bedobnának a vizbe jol fel is zavarná.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz scope2007 #32 üzenetére
Abban biztos lehetsz, hogy ezt is csak a 10-15 évesek fogják játszani, 0 csapatszellem, 0 játéktudás, csak a gagyi fegyók használata, rohangálnak ide-oda, stb...
Én is nagyon örülnék már egy CoD 2 remake-nek, vagy valami hasonlónak, mert ezt a modern dolgot már unom, a sok kiegészítőjével együtt, ahol már nem is a játék tudás számít, hanem a sok szart dobálják szanaszét, és megöl valakit, amikor meg felugrok sniperrel egy fal mögül az cheat...
-
scope2007
addikt
szerintem meg lenne
én nagyon unom ezt a modern sz@rt... bf3 ami még pont belefért nálam.
ja, ahol nem csak norecoilos fegyverek vannak, az ma már nem jó.
cod1be stg44 volt a jó móka
na de ennek a videója még a "kézigránát' is odarepül az enemyhez... wtf
ez is 10éveseknek készül xDCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
TaS1kaaa
tag
Kijön előző generációra, úgyhogy passz, majd az lesz az igazi ami csak mostani generációra és PC-re jelenik meg.
-
mcwolf79
veterán
válasz mentoloshypo #4 üzenetére
+1
A látottak alapján nálam is inkább ez a befutó, mint a BF4 DLC Hardline.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
beteg
őstag
Ez nem COD.
Kínjukban már csak összelopni tudnak valamit? Ahogy néztem a videót, olyan volt, mint egy béta Crysis, ami a Titanfalt koppintja. És nekem a Titanfal nem tetszik, a Crysisból meg egy van.
Viszont szeretnék egy jó COD-ot végre!Csak futni kell!
-
Gainka
őstag
(#23) VAN der BOSS
Át is pártoltam bf 3-ra, igaz ott más a multi de most tetszik. Mellette Erösen gondolkodom rajta hogy megrendelem a cod5-öt hátha vannak még a szerokon, na annak van filingje. cod4-et már nagyon meg untam.
Nem is csodálkozom azon hogy haverok még mindig cod2-vel nyomulnak El tudom képzelni milyen fejet vágnak azok akik töb év cod 2 cod 4 "klánkodás" cbzés után akarnának váltani de mikor meg látják az ehhez hasonlo uj trailert és miiiii eeeez.[ Szerkesztve ]
-
Gainka
őstag
Atya világ mi ez? Ja tudom gyors kidobáljuk a jövöben játszodo témát és végre vissza térün a rendes cod filinghez
Én azt várom hogy egy kis csapat csináljon egy 2 WH-s gamet és lesöpörjön miden hülye urgrálos darázs múdjára repülös marahaságokat. Pontositok van erre játék, nem is kis nevek és jok is, de ezt a témát meg kéne nekik hagyni ez nem Cod, nem is kell. -
oriic
HÁZIGAZDA
Videó cserélve.
Live-Die-Respawn
-
wwenigma
Jómunkásember
Smart grenade omg beszabehu. Asztem Ghosts-nál lejjebb nem lehet süllyedni. Mindig tanul az ember.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
- = Zk = -
félisten
CoD?! Ez?!.. pff...
bár vannak benne új dolgok, ezért jár a piros pötty" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
xxSanchez
őstag
válasz Black Dragon #16 üzenetére
A Crysis 3 multijával szerintem összességében nem stimmelt valami, még életembe nem játszottam annyira rossz multival. A röpködés viszont lehet jó is, mint a Titanfall-ban.
Heyho.
-
Black Dragon
addikt
válasz xxSanchez #11 üzenetére
Bezony, én is játszottam azzal, és borzadály volt, és leginkább minden halál után az a shut down hang, rohadtul idegesített, és az ugrálások még inkább.
Az a gond, hogy a multi szinte ugyan az, mint a single, csak ugye a multi sajátosságaival kiegészítve, ergo lefogadom, hogy mindenki röpködni fog ide-oda...
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
WongFeiHong
senior tag
Jézusom de szép!
-
hommeros
őstag
Végre nem rángatózik a modell mozgás közben. Azt nem értem, miért kell minden részben olyan jelenet, ahol a láthatóan üres épület közepe lángol. Esetleg több szint is. Gyúlékony tégla.
A robot és a szereplő magasságának viszonya is érdekes.De mivel az utolsó ghostot is filléres módon kiárusították, mint egy gagyi F2P-t, így bojkottálom ezt a részt.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
xxSanchez
őstag
válasz Black Dragon #10 üzenetére
Egyelőre én is teljesen így gondolom, de remélem a multiplayer nem fog csalódást okozni. Attól félek a legjobban, hogy olyan lesz, mint a Crysis 3 multija, az pedig katasztrófa.
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
Black Dragon
addikt
Ez egy fos lesz, szinte biztos vagyok benne. Azt mondják eltérően új lesz a régitől, hát ja, lett belőle egy titanfall meg crysis, meg én nem tudom milyen keverék, csak éppen cod nem maradt benne... Mindenki majd össze-vissza ugrál a játékban, jönnek a "különleges" képességek, és semmi játszható nem marad benne. Félreértés ne essék, szeretném hogy jó legyen, de ezek alapján a cod szériához mérten szörnyű a számomra.
-
batman91
őstag
Na ez végre értelmesnek fest a Black Ops 2 és a Ghosts után.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
nonsen5e
veterán
válasz Luck Dragon #6 üzenetére
Ez az e3 trailer olyan semmilyen, a gameplay az valami mobil kamerás minőségű, viszont a sima Advanced Warfare trailer az nagyon megfogott, rég nem vártam már CoD részt, viszont ez elég jónak tűnik.
Nem válasz akart lenni, fcuk...
Nagyon off: SE-től lehet várni valami jóságot? XV[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
xxSanchez
őstag
Elég érdekes...az előrendeléssel azért még várok egy multiplayer bemutatóig, de a Ghosts-nál már csak jobb lehet.
Heyho.
-
Hát elsőre nem kapott el a must have érzés
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mentoloshypo
senior tag
Eddig inkább erre szavaznék mint a Hardline-ra!
-
UnSkilleD
senior tag
ilyen ocsmány video minőséget régen láttam
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez bizony bitang jó lesz.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest