Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Nekem csak a World At War zombi módja tetszett. A Black Ops és az utána következők már erőltettek voltak szerintem.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #14 üzenetére
M m m monsterkill
-
wolfman
veterán
válasz
hombre[EU] #13 üzenetére
Ja csak az a bajom vele mint az összes mostani játékkal, hogy a játékmenetet felnagyítjuk ezerszeresére, a történetre, mondanivalóra, cselekményekre, zenére és minden másra nagyívben sz@runk, csak legyen online, lehessen játszani a kis barátainkkal, legyen pörgős, legyenek további megvásárolható tartalmak, fogyassz, játssz, legyél részese egy frencsájznak, aminek a következő része jövő ilyenkorra már megint játszható lesz, legalább ugyan ilyen színvonalas köntösben, legyél divatos, legyél sablonosan egyedi.
Jó, nyilván nem nekem készülnek ezek a cuccok, de lassan már nincs miből válogatnom (PCn).
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #13 üzenetére
Awwww, jó öreg UT <3
Két éve leszedtem a demóját megint és még mindig pörgött. -
hombre[EU]
veterán
Nem a kettōt mérjük egymáshoz. Ez a BlackOps egy jó cod játék. Pörgōs, arcadey, fluid(a mozgás,az animációk,a frame rate) és meg van benne az a flow,amit ez a réteg szeret (nekem speciel még ez is kicsit lassú, az UnrealTournament és Quake volt az etalon ebbōl a szempontból). Akiket én ismerek azok közül senki sem mondta a BF5 béta után,hogy ez egy igazán jó battlefield játék.
-
válasz
antikomcsi #11 üzenetére
persze, nem vagyunk egyformák, de Érdemes kipróbálni, nehéz szavakban elmesélni, miért jó
Black Ops 3 ban az egyik legjobb volt ha esetleg valahogy hozzáférsz, akár egyedül is érdemes tenni a Zombi móddal egy próbát. Zseniális,játszva érti meg az ember. -
-
Carlos Padre
veterán
Hát az új BF résszel alaposan megetették a trollokat és a hater-eket, akik aztán fossá fud-olták az egészet. Mikor bejelentették a késést, mert hogy "felhasználói észrevételek alapján átdolgozzák az egészet" akkor én is lemondtam az előrendelést. Majd karácsonyi akcióban jó lesz, csak hogy érezzék a törődést.
-
wolfman
veterán
válasz
hombre[EU] #5 üzenetére
Nem akarom elhinni, hogy a BF5 ennél sokkal rosszabb lenne. Mármint úgy értem, hogy ez lenne sokkal jobb.
-
pauliboy23
senior tag
A World at War volt az egyik legjobb rész.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #5 üzenetére
Így így. Én eddig egy COD-ot sem vettem, az újat is csak lemezesen, mert a Blackout felkeltette az érdeklődésemet.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #4 üzenetére
És ennyi bōven elég is. A community ezt akarja hiszen megveszik 20millióan,ma már senki nem vesz S&D vagy CTF miatt CoD-ot. A történet/single kampány miatt pedig senki sem vett az utóbbi években. Divat azt kiabálni,hogy a sok hüle "zombi" gyerek megveszi úgyis,ha sz*r, de ez nem így van. A BF béta után a preorder-eken látjuk,hogy ha valami nem tetszik az embereknek, akkor nem veszik meg
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
A következő részben már csak zombi és battle royal mód lesz.
-
Az egyik legjobb legélvezetesebb játékmód, imádom.
haverokkal üvöltve röhögve toljuk végig.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Call of Duty... ahol gladiátorok harcolnak zombikkal.
Úgy érzem valahol lemaradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ami kezdetben egy furcsa játékmódnak tűnt, az mára a széria egyik legkedveltebb részlete lett.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest