Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Nem a kettōt mérjük egymáshoz. Ez a BlackOps egy jó cod játék. Pörgōs, arcadey, fluid(a mozgás,az animációk,a frame rate) és meg van benne az a flow,amit ez a réteg szeret (nekem speciel még ez is kicsit lassú, az UnrealTournament és Quake volt az etalon ebbōl a szempontból). Akiket én ismerek azok közül senki sem mondta a BF5 béta után,hogy ez egy igazán jó battlefield játék.
-
Carlos Padre
veterán
Hát az új BF résszel alaposan megetették a trollokat és a hater-eket, akik aztán fossá fud-olták az egészet. Mikor bejelentették a késést, mert hogy "felhasználói észrevételek alapján átdolgozzák az egészet" akkor én is lemondtam az előrendelést. Majd karácsonyi akcióban jó lesz, csak hogy érezzék a törődést.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ami kezdetben egy furcsa játékmódnak tűnt, az mára a széria egyik legkedveltebb részlete lett.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest