Új hozzászólás Aktív témák

  • Noukoum

    veterán

    válasz bambano #1296 üzenetére

    vannak, akik tudnak váltani kézzel, vannak, akik nem
    Micsoda bölcsesség! Ha van lehetőségem inkább nem dolgozom 0-24ben csákánnyal a bányában. Pedig megtehetném. Ugyanígy inkább nem használok manuális váltót, pedig megtehetném. De te gondolom csákánnyal bányászol pedig csinálhatnál mást.

    ha te 45 percet töltöttél hetente tankolással, akkor mennyit töltöttél volna ampervadászattal? heti két hetet?
    Heti 20 másodpercet. Tudod áram van itthon, benzin nincs. Meg aki már töltött kannából az tudja hogy nem a világ legnagyobb élménye hogy finoman fogalmazzak.

    télen nem azért ültél be hideg kocsiba, mert az nem villany, hanem azért, mert nem volt állófűtés az autóban.
    És melyik autóban van állófűtés? Mennyire hatékony? A villanyos autók zömében van, a belsőégésűnél ez hogy néz ki? Extra vagy alap? Mennyibe kerül?
    cserébe nem lopták el másodpercek alatt interneten az egész kócerájt.
    Én nem tudok róla hogy ellopták volna-e az autómat. De te biztosan jobban tudod, hiszen kb mindent rosszul tudsz a villanyautókkal kapcsolatban. Mindig az a leghangosabb aki leginkább nem ért a dolgokhoz. Ez van.

    igen, a v8 az a pokolban is v8. de még a v6 is.
    Tök jó a v8, csak nem városban, nem akkor ha szereted a csendet, nem akkor ha zöld akarsz lenni és különösen nem akkor ha takarékos. Szervizről, karbantartásról nem is beszélve. Az autók hány százaléka v8? Mennyi az ára?
    menetdinamikában nem csak az van, hogy 100-ig gyorsulunk egyenesben.
    De az van. Rohadtul nem érdekel egy értelmes embert sem a gyakorlatban hogy gyorsul 70 után. Az autópálya nem a gyorsulásról szól hanem az egyenletes tempójú gyorsabb haladásról.

    az is benne van, hogy kanyarodni kell, néha driftelni, stb. egy rendes vényócat vezetni kellett, nem volt nyápicoknak való.
    Igen, 20 éves autókból könnyű ezt gondolni. Valóságban az autó egy közlekedési eszköz, csak magyarhonban még mindig sokan ott tartanak hogy az autótól lesz valaki valami. Ha sportautót akarsz akkor vegyél egy xboxot, vagy menj el évente élményvezetésre. Hidd el olcsóbban jössz ki.

    Én meg totál hülye vagyok hogy etetem a trollt. :O
    De muszáj mert sokan megpróbálják elferdíteni a valóságot.

    „Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

Új hozzászólás Aktív témák