Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbr688
senior tag
-
T.Peter
őstag
Nem tudom, hogy mi a titka. Én egyszerűen nem érzem azt, hogy annyival rosszabb lenne kontrollerrel, mivel egérrel sem voltam sosem jó (multiplayer meccsekben sem brillíroztam). Autós játékra a billentyűzet használhatatlan, szerintem összehasonlíthatatlanul rosszabb, mint fps-re a kontroller. Megszokás kérdése. Ami még számomra az egyik fontos előnye, hogy kényelmes, nem úgy, mint az egér+bill kombó. Ennyit tudok hozzáfűzni. Játsszál vele sokat, tapasztald ki, hogy miben jobb vele, és miben nem annyival rosszabb, mint az egér, és olyanokkal szokd meg, aztán jöhetnek az fps-ek. Egyébként nekem az elején volt ilyen, hogy azt sem tudtam, hogy merre nézek, de hamar belejöttem. Egérrel meg nagyobb rántásoknál jártam így.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Eurogamer olyan információk birtokába jutott amik szerint hamarosan bejelentik a Borderlands második részét.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest