Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Pont ez a jelenség volt bronz fokozaton, ott anélkül, hogy elmentem volna direkt erősebb helyekre, felfejlődött a karakterem irtó erősre, és mindenki kinyúlt 1-2 csapástól, még azok is, akik adtak 1-2ezer XP-t. A sárkányok se voltak kimondottan nehezek, beljéük eresztettem 2 kombót, és kimúltak. Potiont alig használtam... ez milyen már. Sajnáltam is, hogy játék közben nem lehetett állítani a nehézséget, de 10 órányi játékot soha nem kezdtem volna újra. Sejtem silveren ez nem fordult volna elő, legalábbis ilyen mértékben biztosan nem... Most, underworldben az összes ellen 1-2-3 (sőt, mostanában van, hogy 7-8) szinttel magasabban van nálam, kell beléjük 2-3-4 sima ütés + blokkolnak is egy csomót, néha meg is izzaszt rendesen. Ezt csípem. Egyszer próbaképp újrakezdtem egy démonnal silverben, tényleg jó volt, hogy rögtön az elején nem volt hiperkönnyű, de nem is volt nagyon nehéz. Csak épp nem lehetett ész nélkül aggrozni. Ha Diablo 3-ban legalább ilyen lenne a normal fokozat, nem volna rossz.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest