Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Egyetértek, valahol ez lenne a normális. Régen nehézségi fokozat nélkül is nehezek voltak a játékok, most meg azzal szúrják ki a szemem, hogy miután 100 órát sétagaloppoztam és megismertem a játékot, majd kezdjek neki a csilli-villi hősömmel újra teknőcöt írtani a következő nehézségi szinten. Na ne...
Értem én a játéktechnikai megfontolásokat emögött, értem én az üzleti modellt is emögött, de attól még egyszer fogok leülni elé, majdnem biztos, hogy egyetlen karakterrel. Ebből kellene minél többet kihozni.
Persze ezt nagyjából kompenzálni fogja, hogy casual playerként szívni fogok kicsit jobban, mint az átlag, mert nem lesz a fejemben, hogy mi mikor optimális. Ha tetszik a chain lightning, akkor azzal fogok írtani és nem level 30 kacsapuki villámmal, mert az +5 sebzés, ha paladin reklámpáncél is van nálam...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
tdd587
őstag
Azért a Sacred 1-ben (silver fokozatban) így is rendszeresen előfordult velem, hogy elnéztem olyan helyekre, ahová nem kellett volna mennem még/egyáltalán és ha izmosabb környékre tévedtem, akkor a sima banditák is elég nagyot ütöttek. Lehetett is így jól fejlődni. A hátulütője persze az ilyen kiruccanásoknak, hogy a csapásba visszatérve a túl erős karaktert nem fogja meg egy darabig senki - és az egy ütéses ellenfelek nem túl szórakoztatók már felnőtt fejjel.
Kellene a silver fokozat a D3-ba is, ha lehetne szavazni én egyet leadnék rá. De nem lehet.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Ilsyde
őstag
Normalon kezdesz, ha végigvitted akkor mehetsz a kovetkezo nehézségi szintre, ha az megvan akkor a harmadikra, ha azt is kijátszottad akkor nightmare-re. Diablo 2-hoz hasonló rendszer.
A normal eleje tutorialként mukodik a gyors haladás érdekében és hogy hozzászokj a játékmechanikához anélkul hogy állandóan meghalnál. A bétában csak ez a rész érheto el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4 Processzor,hibátlan állapotban!
- Intel Core i7 12700KF felbontott processzor, 36 hónap garancia, Áfá-s számla
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
- Intel i5-6500 + gyári hűtő
- ASUS ROG STRIX X570-I GAMING mini-ITX,wifi,BT,dobozában,tartozékaival,hibátlan állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest