Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Havernál mennyit játszottunk vele.
Kár, hogy nem úgy csinálják a remastered-et, mint a Halo-nál, hogy az összes részt 1 lemezre felújítva. -
adalbert1
veterán
Szerintem úgy lehetnek ezzel, hogy biztos pénz, a remastered verziót kapó franchiseoknak úgyis van rengeteg rajongója, aki megveszi őket, illetve így a konzolozást frissen elkezdőkhöz is eljut a játék, a fejlesztési költség meg gondolom töredéke lehet egy új, minőségi cím előállításának.
Ja, erről jut eszembe, hogy lassan már ideje lenne végigjátszanom az 1-2 remasteredet is PS3-on. -
Marko_
tag
Azt én is osztom, hogy a remastered játékok lehetnének olcsóbbak is megjelenéskor, bár ez a dolog engem nem érint annyira. Én szerencsére türelmes típus vagyok, minden generációváltást ki szoktam tolni 2-3 évvel későbbre, akkor meg már bőven van játék választék és olcsóbbak a gépek és a játékok is. Frissen megjelent játékot max. pár évente szoktam megvenni. X360-am vinyója olyan játékokkal van szinte tele, amik 2000 Ft alatt voltak leárazáskor, de a lemezesek sem kerültek többe 5000-nél, 2-3 kivétellel.
-
szasanyi
félisten
Nem az a (legnagyobb) baj, hogy kiadják PS4-re is. A baj az, hogy részben az új játékok helyett adnak ki régi, remastered verziókat holott a többség az újdonságra vár, nem egy harmadszorra is kiadott ~10 éves játékra. Ezen kívül jó lenne, ha normális (6-7k körülii) áron kéne adni nem 10k fölött, hiszen egy régi játékról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem se volt ps3 konzolom, mert a másik tábort erősítettem az előző gen-ben, ezért örülök én is ennek a remasternek mert csak jókat hallottam a játékról. A TLOU is nagyon tetszett, és jó hogy jött ps4-re is.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
szasanyi
félisten
Újabb rókabőr,... Az addig rendben van, hogy remek a GoW minden része, de PS4 esetén nem újabb címekkel kellene már előrukkolni, nem pedig a régi játékokat remászterelni? Bezzeg az U4 csúszik, és hasonló nagy címre nem is emlékszem amit bejelentettek volna (idei megjelenésre biztosan nem).
-
Sirandrish
legenda
válasz gyuribácsi88 #13 üzenetére
Héj ezt én szoktam linkelni...nem lopni háló
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
VW
aktív tag
azonnal kiadni mindegyik részt PC-re!
20 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Pöttön
őstag
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Nem azt írtam hogy rossz az Ascension,de gyengébb mint a 3 vagy mint a többi rész.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
Hát pedig az Ascension elején amikor egy 5 emeletnyi szörnyet lovagolva kell lenyomni egy 10 emeletnyi szörnyet...ott dobtam egy hátast. Persze a 3 is kegyetlen jó játék, de nekem az Ascensionnel sem volt semmi bajom egy pillanatra sem. Kivéve a végén egy részt, ami miatt bele se mertem kezdeni a Hardba, de az már az én gondom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Akos96
senior tag
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Én imádtam a harmadik részt, a legmonumentálisabb akármi volt, ami valaha megjelent képernyőkön, hozta a GoW feelinget, mindemellett grafikailag is totál ott volt a szeren. Az Ascensiont viszont a felénél meguntam, egyszerűen ugyanaz volt, mint a 3. Valahogy a sztori nem volt érdekes és ugyanazt az epicséget lőtte el újra, amit a harmadik rész. Játékmenetben hozta a szintet, összességében nem volt rossz, de közel sem volt annyira ütős, mint a GoW 3.
Az első két részt is bedobhatnák, lehet, előbb-utóbb fel is állítanák a legtöbbet remasterelt játék rekordot, mivel azok már remasterelve voltak PS3-ra is.
[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Rigormortiis
veterán
Még jó, hogy most nyüstölöm vitán az első kettőt, hihehetetlen mennyire élvezetesek ennyi év után is!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Sirandrish
legenda
Te melyik Ascensionnel játszottál?
Szerintem nagyon brutál lett és minden téren EPIC!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
1tom
aktív tag
Nekem már a 3-ik résznél is ez a ötlettelenség érzésem volt. Összességében az első két rész volt számomra a legjobb, de azt nem mondhatom, hogy az utolsó két rész már unalmas volt. Igen, az első két rész nélkül szerintem se ér sokat így ez a dolog.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
mark!
őstag
Ghost of Sparta volt a legjobb
>
-
james001
veterán
Szerintem csak az Ascension volt összedobva,olyan érzésem volt miközben játszottam vele hogy már "kifogytak az ötletekből"... A 3 egy szépen összerakott brutális játék volt. Bár nekem is a második rész a kedvencem
Amúgy adják ki nyugodtan,legalább azok is játszhatnak vele akik nem próbálták,de tényleg hiányzik belőle az 1-2,mert ez egy eléggé sztori orientált játék.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
1tom
aktív tag
A többi rész is mehetne ps4-re. Nekem mondjuk a első és a második rész tetszik a legjobban. A GOW3 és a Ascension nekem egy kicsit összedobottnak tűnik.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest