Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Havernál mennyit játszottunk vele.
Kár, hogy nem úgy csinálják a remastered-et, mint a Halo-nál, hogy az összes részt 1 lemezre felújítva. -
adalbert1
veterán
Szerintem úgy lehetnek ezzel, hogy biztos pénz, a remastered verziót kapó franchiseoknak úgyis van rengeteg rajongója, aki megveszi őket, illetve így a konzolozást frissen elkezdőkhöz is eljut a játék, a fejlesztési költség meg gondolom töredéke lehet egy új, minőségi cím előállításának.
Ja, erről jut eszembe, hogy lassan már ideje lenne végigjátszanom az 1-2 remasteredet is PS3-on. -
Marko_
tag
Azt én is osztom, hogy a remastered játékok lehetnének olcsóbbak is megjelenéskor, bár ez a dolog engem nem érint annyira. Én szerencsére türelmes típus vagyok, minden generációváltást ki szoktam tolni 2-3 évvel későbbre, akkor meg már bőven van játék választék és olcsóbbak a gépek és a játékok is. Frissen megjelent játékot max. pár évente szoktam megvenni. X360-am vinyója olyan játékokkal van szinte tele, amik 2000 Ft alatt voltak leárazáskor, de a lemezesek sem kerültek többe 5000-nél, 2-3 kivétellel.
-
szasanyi
félisten
Nem az a (legnagyobb) baj, hogy kiadják PS4-re is. A baj az, hogy részben az új játékok helyett adnak ki régi, remastered verziókat holott a többség az újdonságra vár, nem egy harmadszorra is kiadott ~10 éves játékra. Ezen kívül jó lenne, ha normális (6-7k körülii) áron kéne adni nem 10k fölött, hiszen egy régi játékról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
addikt
Nekem se volt ps3 konzolom, mert a másik tábort erősítettem az előző gen-ben, ezért örülök én is ennek a remasternek mert csak jókat hallottam a játékról. A TLOU is nagyon tetszett, és jó hogy jött ps4-re is.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
szasanyi
félisten
Újabb rókabőr,... Az addig rendben van, hogy remek a GoW minden része, de PS4 esetén nem újabb címekkel kellene már előrukkolni, nem pedig a régi játékokat remászterelni? Bezzeg az U4 csúszik, és hasonló nagy címre nem is emlékszem amit bejelentettek volna (idei megjelenésre biztosan nem).
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Sirandrish
legenda
válasz gyuribácsi88 #13 üzenetére
Héj ezt én szoktam linkelni...nem lopni háló
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
VW
aktív tag
azonnal kiadni mindegyik részt PC-re!
21 éve a Prohardveren. Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Pöttön
őstag
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Nem azt írtam hogy rossz az Ascension,de gyengébb mint a 3 vagy mint a többi rész.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
Hát pedig az Ascension elején amikor egy 5 emeletnyi szörnyet lovagolva kell lenyomni egy 10 emeletnyi szörnyet...ott dobtam egy hátast. Persze a 3 is kegyetlen jó játék, de nekem az Ascensionnel sem volt semmi bajom egy pillanatra sem. Kivéve a végén egy részt, ami miatt bele se mertem kezdeni a Hardba, de az már az én gondom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Akos96
senior tag
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Én imádtam a harmadik részt, a legmonumentálisabb akármi volt, ami valaha megjelent képernyőkön, hozta a GoW feelinget, mindemellett grafikailag is totál ott volt a szeren. Az Ascensiont viszont a felénél meguntam, egyszerűen ugyanaz volt, mint a 3. Valahogy a sztori nem volt érdekes és ugyanazt az epicséget lőtte el újra, amit a harmadik rész. Játékmenetben hozta a szintet, összességében nem volt rossz, de közel sem volt annyira ütős, mint a GoW 3.
Az első két részt is bedobhatnák, lehet, előbb-utóbb fel is állítanák a legtöbbet remasterelt játék rekordot, mivel azok már remasterelve voltak PS3-ra is.
[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Rigormortiis
veterán
Még jó, hogy most nyüstölöm vitán az első kettőt, hihehetetlen mennyire élvezetesek ennyi év után is!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Sirandrish
legenda
Te melyik Ascensionnel játszottál?
Szerintem nagyon brutál lett és minden téren EPIC!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
1tom
aktív tag
Nekem már a 3-ik résznél is ez a ötlettelenség érzésem volt. Összességében az első két rész volt számomra a legjobb, de azt nem mondhatom, hogy az utolsó két rész már unalmas volt. Igen, az első két rész nélkül szerintem se ér sokat így ez a dolog.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
mark!
őstag
Ghost of Sparta volt a legjobb
>
-
james001
veterán
Szerintem csak az Ascension volt összedobva,olyan érzésem volt miközben játszottam vele hogy már "kifogytak az ötletekből"... A 3 egy szépen összerakott brutális játék volt. Bár nekem is a második rész a kedvencem
Amúgy adják ki nyugodtan,legalább azok is játszhatnak vele akik nem próbálták,de tényleg hiányzik belőle az 1-2,mert ez egy eléggé sztori orientált játék.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
1tom
aktív tag
A többi rész is mehetne ps4-re. Nekem mondjuk a első és a második rész tetszik a legjobban. A GOW3 és a Ascension nekem egy kicsit összedobottnak tűnik.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eternal Strands teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest