Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Érdekes dolog, hogy nem vagyunk egyformák. Szerintem meg ugyan azt adták el sokadszor. és leírom én is 5x hogy érdekes, mert érdekes. Pre Sequel is unalmas volt, semmivel nem adott többet, mint a 2. rész. Első részbe 370 órát tettem a single részébe csak. Aki végigjátszotta a "3" részt azok közé Én is beletartozom, + a tales sorozatot is megvettem.
Nekem is van egy véleményem meg neked is. Remélem nem ugyan azt tolják le 3x a 3. részben is hanem lesznek benne grafikai( nem stílus)és történetbeli, humorbeli , harc-rendszerbeli érdemi újítások.Pont.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
wolfman
veterán
Az utolsó előzményutózmány rész kalap szar volt. Akinek tetszik azért teszik mert ugyan olyan mint a 2. rész, közben meg sajnos egy az egyben az. Nekem már rettenet fárasztó volt megint végig hallgatni Handsome Jack dumáit, ez meg végig róla szólt. Kifejezetten erőltetettnek éreztem ezt a részt, bár volt értelme most a hold állomásra menni, csak a körítés nem sikerült, véresen rókabőr lett.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest