Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Kipróbáltam, szerintem jó játék, szép a grafika, feelinges stb. Fullt is megnézem majd
-
Kevinmaster
tag
Én is kipróbáltam, de nem is tudom.... szép meg minden, de dög nehéz az irányítás...
-
Hunpriest
senior tag
64 bites Vistával próbálta valaki?
Mert nálam nem települ. Nem ír ki semmilyen hibaüzenetet de amikor eljut a fájlok másolása részig akkor simán nem történik semmi.
-
-
Mikiller
aktív tag
Ok, köszi mindenkinek aki válaszolt.
-
-
Jani18
aktív tag
válasz bishoplogan #3 üzenetére
Nagyon jó lett a game!! igen lesz benne multiplayer is nagyon várom már
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
Ősember
őstag
a demo elején kiirják, hogy eidos és eidos hungary
elsöre nem tünik rossznak, bár a repülövel át lehet vágni a fákon az zavart, hogy a controlleremen nagyon rossz helyen vannak a lövés gombok, de összességében nem rossz, tessék kiprobálni kell bombázni, torpedozni, repülöket lövöldözni, érdemes kiprobálni
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Mikiller
aktív tag
Honnan tudjátok, hogy ez magyar fejlesztés? Én nem találok róla semmi infót, csak az Edos-t emlegetik mindenhol. Melyik játékot fejlesztette ezelőtt ez a magyar csapat?
-
bishoplogan
senior tag
Egy kis élményt írhatnátok, hogy mien lett... van e multis lehetősége, stb
-
Jani18
aktív tag
Már nagyon vártam
[ Szerkesztve ]
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest