Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
válasz GeryFlash #45 üzenetére
Lövöldözős játékban többet számitanak a dinamikus grafikai elemek(Fizika,Particle és egyéb effektek,Gunplay,Sérülés modellezés, Animációk, részletek megmaradása) mint a statikus grafika,amit a te általad belinkelt videóba látunk. Statikus Grafikára szűk 10 éve baromi közel vagyunk a fotó realisztikushoz, fizikába és egyéb mozgó grafikai elemekbe meg csiga tempóval haladunk előre(de legalább haladunk).Nálam a játék élményt grafikai részletesség nagyságrendekkel jobban befolyásolja mint a leképzés minősége. Pl. Factorio nyers grafikára nem áll leejtős, viszont részletességben valami elképesztő amit az a játék nyújtani tud, gyenge gépeken is jól fut, ha hatalmas bázisod van akkor sem laggol be , nincs CPU és egyéb limit. Gyönyörűen meg vannak animálva az épületek és még lehetne sorolni a részleteket(bogarakkal való harc másodlagos, meggátolja hogy ész nélkül terjeszkedj, mégis meglepően igényesen és részletesen meg van csinálva).Ha Full 3dimenziós grafikára állnának át 8K felbontású modellekkel, Ray Tracingel meg minden anyám kinjával,de magát a részletességet vissza vágnák felére, szerintem játékosok 90+% követelné vissza az eredeti grafikát,de minimum egy választási lehetőséget az Options menübe...Stratégiai, Management stb játéknál is többet számít a részletesség mint az alap grafika.Szerintem.
-
CptAdamica
veterán
válasz GeryFlash #45 üzenetére
Nyilván az UE egy széleskörű game engine, amit azért használnak indie stúdiók, mert rengeteg előre elkészített cucc van benne, azért is tudta ez a csóka is megcsinálni, mert kis túlzással pár kattintásból összelegózható. De, mint előttem is említették, nagyon sok dolog hiányzik belőle, tudsz benne mozogni, meg repülni, de ha telepakolnád egy játék dolgaival, akkor már közel sem futna ilyen "jól".
Szerintem ez az új BF trailer rendben volt grafikailag, RT is ment, azt pedig, hogy mennyire nextgen, azt majd csak játszva fogjuk megtapasztani, de sokan túl sokat várnak nextgen név alatt.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Busterftw
nagyúr
Ha a Boston Dynamics robotkutya valaszthato karakter lesz, engem megvettek kilora.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos, hogy az MS/Bethesda konferencián lesz a gameplay bemutató. [link]
Live-Die-Respawn
-
GeryFlash
veterán
válasz CptAdamica #41 üzenetére
Ez egy mukodo tech-demo egy ,,amatortol" ertsd ezalatt hogy nem engine developer. Ha melleraksz egy 100 fos csapatot ahol van 4-5 dedikalt shader programozo es van egy optimalizalos csapat akkor nem 40 FPS-sel menne (halkan jegyzem meg, hogy a 40FPS is nativ 4k-ban). Viszont nem is ez hatarozza meg hogy valami next-gen vagy sem, hanem hogy ranezel. Se a BF2042 nem tunik igazi ugrasnak a BF V utan ahogy a Horizon Forbidden West sem a Zero Dawnhoz kepest.
kikikirly: Ez egy egyszemelyes hobbi porjekt volt, vizualis programozassal es nem c++ alapon. Nincs benne ellenfel AI stb, de nem is egy 100 fos garda csinalta. Es igen ez 4K-ban mikrolaggol. Azert mert next gen es nem elozogeneracios jatek. Ez nem tudod szarra butitani hogy menjen az 1,3 TFLOPS-os Xbox One GPU-n. A Battlefieldet igen. Mert prev gen.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
fornettisuti
veterán
Jól értem, hogy a Gold és Ultimate verziók kapják meg a később megjelenő tartalmakat?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
kikikirly
senior tag
válasz GeryFlash #40 üzenetére
Nincsenek ellenfelek, ebből kifolyókag nincsenek megcsinálkva az akcióhoz szükséges effektek, animációk stb.3090-el 40FPS-el fut 4K-n, néhol microlaggolt is.Baromi messze van ez egy kész játéktól. Mint mikor CS:GO pályáit megcsinálják Unreal Engine 4-be(jól néz ki csak épp játszani nem tudsz rajta)...
-
CptAdamica
veterán
válasz GeryFlash #40 üzenetére
Ez nem egy játék, csak egy tech demo, amúgy meg egy 3090-en megy 40 fps-el. Technikailag a Frostbite is a toppon van, mivel egy külön csapat fejleszti folyamatosan. Szerintem az UE rettenetesen túl van hype-olva, nyilván az indi stúdióknak nagyon jó lesz, de még rengetek játék motor van ugyan azon a szinten, csak azok valamelyik stúdióhoz kötődnek.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
GeryFlash
veterán
válasz CptAdamica #36 üzenetére
Tessek . Mmint en az Unreal 5 valos kepesseigerol beszeltem, a 4-et t hoztad szoba, az soha nem volt a Frosbite szintjen, de nem is next gen. Ahogy ez sem.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
aginor
veterán
Azért az a repülős jelenet elég komolytalan..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
CptAdamica
veterán
válasz GeryFlash #31 üzenetére
Mivel még nincs UE5 játék, mutass már egy UE4 játékot, ami hasonló minőségben fut, mint a tech demo trailer és tönkreveri mondjuk a BF5-öt grafikailag. Szép-szép az UE5, de legtöbbször nagyobb a füstje, mint a lángja.
-
addikt
A ennek kifejezetten örülök, ez szuper! Remélem üres szervereket is fel lehet tölteni majd vele és kicserélődnek rendes játékosokra, ahogy azok érkeznek.
#32 -= Zk =- Igen, FPS játékra nekem is sokkal inkább a Frostbite. Hogy msgamat idézzem, az Unreal nem FPS játékra van kitalálva. A legtöbb PC-re fejlesztett fps shooter amit azzal adtak ki nagyon tréül fut.
Amúgy szerintem a Frostbite biztos többre képes, mint amit a trailer mutat, de az Xbox Oe és Playstation 4 miatt vissza kellett fogni.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Shing
őstag
Sőt ez az első BF résztől alap, direkt beletették mert már kb. meme a szérián belül.
128 játékos fasza, megint csak azt kell mondanom hogy az első résznél már rég toltuk 128 fős szerókon. Jó nagy háborúk voltak. Előző konzolokon pedig marad a 64 limit, ezt pont beszéltük vmelyik hír alatt... így van értelme.
-
- = Zk = -
félisten
válasz GeryFlash #31 üzenetére
majd egy becsesebb gameplay elárulja.... jó az unreal 5, de.... részemről ink a frostbite...
kiderül" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
GeryFlash
veterán
Nagyon latvanyos es adrenalin pumpalo, de ahogy eddig a PS exkluziv jatekok, ugy ez sem next-gen. Nyilvan egy COD-ot grafikailag tonkrever, de egyaltalan nem next gen egy Unreal 5 melle rakva. Kivancsi lennek hogy ez a regi konzolokkal valo kompatbilitas miatt ilyen, vagy egyszeruen ennyit tud a jelenlegi Frosbite.
Ja hogy nem lesz benne single, az komoly
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Battlefield 2042 Gameplay Details and More!
JF videójából viszonylag sok minden kiderül. Nem lesz BR hála égnek, lesz helyette valami más.
-
- = Zk = -
félisten
örülök neki... maradtak a régi vonalon, kicsit megcsipkedve a szélét a dolgoknak.... maradjon is így részemről.. nem kell újítani olyan sokmindent
..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
Erre azt mondtam a haveromnak épp, ha multiplayer pályákra betennék ezt az AI-t vagy továbbfejlesztett verzióját, akkor én azzal teljesen elégedett lennék, mert meg lenne oldva benne mint a Battlefield 1942-ben, amit én anno botokkal is sokat játszottam:
Experimental Self-Learning AI in Battlefield 1Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Na megnéztük discordon 2 Battlefield játékos haverommal az előzetest és megvitattuk...megosztó lett az előzetes, nekik nem tetszik, én meg azt mondom hogy szolid. Nem a kedvenc Battlefield előzetesem, de voltak benne Battlefield momentumok ill. új dolgok mint a wingsuit, szóval bejön.
Kíváncsian várom most már vasárnap a gameplay videót!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz fornettisuti #19 üzenetére
Majdnem a teljes trailer tele volt BF3-4-es multis utalásokkal. A helipados ugrás, ez a repcsis-rakétás jelenet, a quados-helis rész stb.
Live-Die-Respawn
-
fornettisuti
veterán
-
Laraxior
titán
Kéne már egy jó game....
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Giovan!
addikt
A közeljövő reguláris hadseregeinek egymásnak feszülése szerintem olyan téma, amiben komoly potenciál lenne egy jó sztori módhoz is, de ha simán csak a multira mennek rá, akkor nekem ez a cím felejtős.
Amúgy a városi helikopteres jelenet nekem a HALO Reach helikopterezős küldetését juttatta eszembe, még a színek is majdnem ugyanazok
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Ellia
addikt
Na ez most vagy iszonyat szórakoztató lesz 128 játékossal, vagy borzalmas káosz.
Amúgy, ha már lesz hozzá battleroyal "izé", lehetne inkább ilyen planetside szerű háború - na az adná szerintem
-
Silεncε
őstag
Úgy látom, a fizikára most se nagyon költöttek, az, ahogy a quad ütközik a helikopterrel, valami röhejes Egyébként meg jah, egy elbaxott Halálos iramban érzete van az egész trailernek
-
lordEVO
tag
Fasza.. ugy nez ki Hollywood effektus kezd a jatekokra is ramenni. Minnel nagyobb robbanas, akcio jelenetek meg minden szar.. Nem tudnanak egy jelenlegi generacios grafikaval, 60 fps-el es 120 playeres Battlefield-et kiadni anelkul hogy, az az erzesem lenne hogy, egy elbaszott Fast and Furious filmet neznek..
-
törölt tag
Ez egyszerűen röhejes, egy forintot nem adnék érte.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Hát.. Ez érdekes volt.
Az a repülőből kiugrani lelőni egy gépet és elkapni a sajátod elég wtf moment volt. -
Z10N
veterán
Elhuzzak rendesen. Biztos telefonos modemmel csatlakoznak fel
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
addikt
Na lássuk, izgatottan várom! Eddig a hangeffektek a Battlefield 3-at idézik.
[ Szerkesztve ]
-
warfernom
tag
Mondjuk sejteni lehetett hogy "modern" rész fog jönni. Mert egy 3-dik régi időben játszódó rész már sok lett volna.
Engem pl az 5 nagyon hidegen hagyott. Elég volt az 1-el játszani.Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
-
warfernom
tag
PcGuru szerint. Battlefield 2042 október 15-én fog debütálni.
Kíváncsi leszek igaz-e.Jbl Extreme, Corsair Scimitar & K70, Nzxt52
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Napelem
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest