Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Biztosan velem van a baj, de nekem a mai napig a Bad Company 2 az etalon. A mai napig élvezetesnek tartom, csak ugye kevés a szerver. :/ A BF3 nem jött be annyira és a BF4 sem tűnik annyira jónak számomra. Ízlések és pofonok...
-
Qtya123
őstag
Én csak pár "újítást" szeretnék végre, ami már sosem lesz, mert a vérpisták megőrülnének és oda az eladások
- ne tudj korlátlan ideig futni
- ne álljon vissza bizonyos idő után az élet 100%-ra a semmitől
- ne legyen az, hogy 90%-os jármű fogja magát és visszaáll a semmitől 100%-ra
- ahogy a gyalogos lőszere el tud fogyni 0-ra, úgy legyen ez a járműveknél isTehát összességében egy Bf1942, vagy 2 szintjére hozni ezeket.
Ez olyan nagy kérés lenne? -
hunbi
tag
Ha jót akarnának akkor a 2 höz és a bc2 höz kellett volna visszanyúlni ihletért, és a 3mat elfelejteni sürgősen. Szerintem.
-
MCBASSTION
aktív tag
hat azert en kivancsin vok. A japanok sztem megint fognak alkotni (sony oldalrol), a CE3 meg a Frostbit am nem fejlodtek annyit, eddig is 'next-gen'-nek szamitottak. Az mas kerdes h futnak xboxon is, csak mondjuk lehet ps4-en mar fut high beallitasokkal is nem csak low-al.
-
milan18
aktív tag
Jó lesz ez várós...
-
tDr1v3r
veterán
"Állítása szerint a Battlefield 4-et ezúttal nincs értelme összehasonlítani a Call of Duty: Ghosts-szal, ugyanis a kettő nagyon különbözik egymástól."
-
Mr.White
senior tag
azért az több mint fura hogy csak interjúkat kapunk magyarázkodással, ahelyett hogy gameplay videókat dobálnának mint a 3-nál.
valószínű a marketingesek nagyobb profitot (kisebb veszteséget) láttak ebben a formában. -
a.sebi
őstag
válasz
MCBASSTION #10 üzenetére
hát az a helyzet hogy a nagybácsim aki az ausztriában ujságiró , tegnap kiprobálta egy eseményen a forza 5 öt, a battlefield 4 et a dead rising 2 őt a fifa 14 et xbox 1 en és azt állitja , hogy a fifa 14 és a dr 3 játékoknál érezte előszőr a next gen grafot,
És a bf4 et nem illette szép szavakkal , pedig nagy bf 3 rajongó melyet pcn játszott multiban, véleménye szerint nem jobb a grafika mint a 3 ban volt.... de a dr3 tól összefosta a bokáját.... szerinte a ryse son of rome, a forza 5 bf 4 , lazán úgy néz ki mintha x360 on is játszott volna.... -
-
MCBASSTION
aktív tag
nehez dolga van a sracnak, mert el kell magyaraznia h beleraktak par uj palyat meg jobban nez ki, meg ezentul gcn-en nem fog szaggatni (annyira
), de amugy nem csinaltak erdemi jatekmenetbeli ujitast. Jah fuj a szel, es mukodik a tenger
-
fugu
tag
A radikális változtatásokat sikerült elkerülni, annyira, hogy egy óra beta-zás után arra jutottam, hogy alig különbözik az előző résztől, úgyhogy erősen felejtős kategória.
Én egy új játékot vártam, nem új pályákat.... Elcodosodunk? -
Pedig sikerült. Azért remélem valamit összehoznak.
-
Neoteric
addikt
Még mindig nem 29.-én indul EU-ban.
-
Def26
félisten
Továbbra is azt mondom, hogy sok negatív visszajelzést kaptak ezért megint magyarázkodni kell. Van az a Magyar mondás, hogy nem zörög a haraszt...
-
törölt tag
"Nem akarják elidegeníteni a rajongókat"
Ezért újra kiadták a 3ast és rányomtak egy 80 eurós árcédulát.
-
Mister_X
nagyúr
"Számunkra arról szól az egész, hogy a legjobb Battlefield játékot hozzuk el, amit valaha is készítettünk" - Battlefield 2, a léc sem tudom, hogy mitől lenne magas, ha a Battlefield 3-hoz mérik
De eddig a béta alapján engem meggyőzött a Battlefield 4.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Patrick Bach elmondása szerint azért nem valósítottak meg őrült változásokat és újításokat, hogy megfeleljenek a régi játékosok elvárásainak is.
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest