Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gebro
aktív tag
Hangulatos trailer volt, meg is hozta a kedvemet rá.
-
mcwolf79
veterán
Mostanában a CoD: BO2 jobban szórakoztat, mint a BF3. Pedig elvileg a BO2 elég xar lett, de engem leköt. Elpuffogok vele.
Lehet örexem Bár a közhiedelem szerint a COD a tizenéves vérpistikék játszótere. Akkor lehet fiatalodom8k.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
SkyS1gn
félisten
Nemsoká jön a Multi meg Single launch trailer!
(#18) K_mester
4 HÓNAPOS volt a béta build, a hibák nagy részét már rég javították és csak csekkolták hogy javítva lett-e. Sokan azthiszik a béta egy demo, pedig nem, inkább stresszteszt volt! Nekekem hál isten nem volt sok gondom, Win8-on majd 8.1-en, 1-2x kidobott meg bezárt vagy elszállt a szeró de ez természetes, mivel folyton updatelték a szervereket is!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Chabe89
addikt
válasz #57919488 #18 üzenetére
Nyilván ez is emberfüggő kit milyen dolgok zavarnak és mi az amihez alkalmazkodni tud. A hibái ellenére elég sokat beletoltam a BF3-ba ám a mai napig úgy tekintek rá mint egy béta. A 3. résznél az volt a probléma, hogy "szinte egy teljesen új" engine-t raktak alá így várható volt hogy lesz pár hiba. Engem leginkább a hitbox zavart, de a bétában ez már sokkal jobb volt (ami azt illeti még a 3. rész bétájában is jó volt a hitbox ezt a mai napig nem értem, hogy tudták elrontani.)
mcwolf79: Én speciel a járművek irányítását sokkal jobbnak éreztem a bétában. Ahogy te is írtad a lövedékkel voltak gondok, de az ilyen apróságok ki lesznek javítva mire megjelenik véleményem szerint.
-
mcwolf79
veterán
válasz #57919488 #13 üzenetére
+1
Nekem is csak azért lesz meg egy darabig (míg el nem passzolom), mert a PC Guru-s előfizetéssel vettem a Prémmel együtt.
Mikor megérkezik a játék, már megy is fel apróra, a Prémiumot meg elpasszolom sógornak.Nekem marad a Ghost. Sajna számomra közel sem hozza az elvárt szintet. A graf csilivili meg minden, meg jó ,hogy visszajön a commander, talán a netkód/hitbox is jobb lett,de ezzel ki is fújt az újdonságok listája, amik engem "lázba hoznak".
Arról nem is beszélve (bár ez egyéni szocproblem), hogy a PB nem szereti az én rádiós netemet, és hol ritkábban, hol gyakrabban (inkább utóbbi) kidobál "No packet flow" hibaüzenettel. Semmilyen más multi nem szarakodik, csak ez. BF3 dettó.Úgyhogy marad a "gagyi" COD:Ghost.
Chabe89:
Járművek kezelhetősége sztem szubjektív. A tank lövését nem tudom pl. hogy gondolták Lövök egyenesen /vízszintesen, és kb. 50 m után már földbe is csapódik a lövedék. Sztem még ha mágnes lenne a földgolyó ,akkor sem így viselkedne egy ágyúból kilőtt lövedék.
Helikopter ugyanaz,mint a 3-ban.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Chabe89
addikt
-
Chabe89
addikt
válasz #57919488 #11 üzenetére
Ez a "BF3 DLC" akkora egy marhaság! Nyilván vizuálisan mindenkinek ez jön le hogy nem változott a grafika jelentős mértékben stb. Az igazság az hogy nem is ezen a téren várható jelentősebb változás a 3. részhez képest hanem inkább játékmechanikailag. Am meg nem mintha a COD-hoz nem egy "nagy DLC" jönne minden évben.
-
nofi
addikt
Érdekes, hogy mennyire lecsökkentek a negatív kommentek így a megjelenés közeledtével, pedig a játék semmit nem változott. Fogadjuk, hogy a videó sem: épület összedől, jetskivel ugratnak, vadászgéppel becsapódnak valami vízi/szárazföldi járműbe.
Review-k nélkül vakon nem merném megvenni, már a Bf3-nál is rezgett a léc. Ettől függetlenül lehet, hogy annak idején beszerzem valamelyik platformra[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
anulu
félisten
komolyan nem tudom, h ezt vagy a Ghosts-ot vegyem meg... mindkettő nem fog beleférni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
kengyel
nagyúr
Már csak pár nap van hátra Nagyon jó ez a videó, igazi kedvcsináló
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Balika23hun
aktív tag
Nem tudok tovább várni akarom most.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Zoltn
senior tag
Elég jó lesz, nagyon várós!
Előrendeltem, bár nem multiztam fps-el UT-2003 óta. Most a nyílt bétát kipróbáltam, és mit ne mondjak hatalmas élmény volt! (Bár leginkább én voltam a frag! )
"Music is your only friend. Until the end!"
-
nanorambo
őstag
válasz Penndragon #4 üzenetére
Hát nem.
Jövőhéten itt a játék és két pályán kívül nem láttunk semmit. -
Penndragon
tag
Szerintem semmivel nem mutat többet ez a videó mint az előzőek...
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz mongoose123 #2 üzenetére
Mindjàrt itt van, nincs sok hátra.
Szerencsére ez nem késik.LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
mongoose123
aktív tag
Jöjjön már.
-
Neoteric
addikt
epic
PSN: ne0teric_sAN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest