Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Wtf. Mire fel kell telepiteni ha a cotent a lemezen van?
-
ted_mosby
senior tag
Nyomtam egy kicsit Xboxon, és elég tetszetős volt.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
alevan
őstag
válasz MasterMark #8 üzenetére
Láttad az árakat?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
alevan
őstag
Bekapják. Vegye meg akkor a játékukat akinek van HDDje. Biztos nem fogok új box-ot venni miattuk....
Érdekes, hogy a GTA V-nél meg lehetett oldani a kötelező telepítést 16GB-os pendrive-ra.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
flakter
tag
válasz MasterMark #5 üzenetére
Tudni lehetett előre, hogy pl. PC platformon mennyi hely kell neki, illetve, hogy next-gen játék főképpen.
Így várható volt (logikusan átgondolva) a jelenlegi generáción, hogy helyigényes lesz (szerintem)...FlaK..
-
flakter
tag
Egy ekkora fejlesztésű játéknál, ez várható volt...
..FlaK..
-
Televan74
nagyúr
Nem értem miért nem tudták figyelmeztetni a játékosokat. Ők az ilyeneket nem figyelik? Nem hiszem el hogy nem tudtak előre a problémáról.
Troll on : Ezért kell PC -n játszani. 1 TB HDD mellett nincs probléma. Troll off.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Grawens
senior tag
Megtévesztő infók vannak a cikkben!
Attól függetlenül, hogy nincs telepítve a belső HDD-re a HD Contet pack, elindul a játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestbuy játékok
- Hardcore café
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest