Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashooka
tag
Sziasztok!
Nekem az új patch óta nem megy tökéltessen a játék! Amikor betöltené a pályát egyszerűen kidob a windowsba semmi üzenet meg semmi csak egyszerűen kidob! Meg van amikor a játék közben is!
Esetleg valami ötlet?
-
Fortissimus
őstag
azert az egy vicc, hogy a RELOAD felirat bugot keptelenek kijavitani...
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
BalaNce87
addikt
Nah jah de ez nem a mostani patch műve, hanem az ez előttié, a mostani patchbe belerakták a két fegyverhez a kiegészítőket, és a vietnamot. Persze én akkor se játszottam vele amikor kijött az októberi patch, de túl sok javulást nem észleletem. A map pack 7 előtt tettem fel újra a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz BalaNce87 #52 üzenetére
27-s hozzászólásom
Direkt [link]
Amúgy nálam a hitbox és sebzés között szoros összefüggés van, hiszen ha nyakon lövöm és most tényleg beadja, már jobban sebzek, mint ha csak test találatot adna... Így értettem a jobb sebzést és nem úgy, hogy nagyobbat üt a fegyver...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
BalaNce87
addikt
Akkor az lesz inkább és nem a sebzés.
De én elolvastam hogy mit tartalmaz a patch, és ott nem találtam ilyet hogy hitbox changes.
Múltkor is csináltak valamit még hogy megnyújtották a hitboxát az embereknek ha fut, de az a fedezékbe vagyok és kapom a hitet még mindig nem sikerült kijavítani. -
Sz.Miki
őstag
Arra még mindig nincs megoldás, hogy mikor belépek egy szerverre és először spawnolok, ne szaggasson össze vissza a játék 5-6 másodpercig?
Utána már egyszer sem csinálja, és nem a hdd swappel. -
Alister71
nagyúr
válasz BalaNce87 #46 üzenetére
Én is E8200-essel játszok, és miután felment a patch az volt az első ami feltűnt, hogy sokkal jobban fut mint eddig. Többször is méregettem már a single playert több pályán is, és láthatóan több lett az fps. A vramból is valamivel kevesebbet fogyaszt mint eddig.
Alister from Hell
-
BalaNce87
addikt
Hát nekem nem lett semmivel se jobb, ugyanaz a nem adja a be a fél tárat effektus mint eddig, bevérzik de nem adja a találatot, vagy elvesznek a levegőben a golyók, azért azt csak megemlítették volna hogy csiszolnak a sebzésen.
Néha tényleg olyan érzése van az embernek hogy jobban adja hamarabb halnak de az max a szerver miatt van, attól függnek ezek a dolgok szerintem. HC-ba hamar meghalnak bár az valamiért nem tetszik elég lett volna a sebzést megnövelni és kész, de hc-ba még a legfosabb játékos is lemészárol 5 embert 1 tárból. Az a gáz hogy hc-ba se azt csinálták hogy sebzés növelés hanem az életet levitték 50%-ra.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz BalaNce87 #46 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy nem placebo hatás, mivel az elmúlt 1 hónapban már alig indítottam el a gémet az idióta sebzés miatt... m16-tal f2f-ben mindig én húztam a rövidebbet, akkor is ha már 1 sorozatot ráengedtem előbb...most hullanak, mint a legyek és nem én lettem skillesebb...
-
BalaNce87
addikt
Ezek a jobban fut, jobb a sebzés csak bemagyárázás, ma uav-vel lőttem meg 4 embert konkrétan telibe lőttem és csak megsebeztem őket egy rakétával, semmi változás, a játék ugyanúgy fut ahogy eddig, itt sincs semmi javulás.
2 magra is kéne optimalizálni és akkor elhinném hogy javult is valami. Eddig az sikerült nekik hogy betat javították ott tényleg csináltak valamit jobban futott, azóta meg vagy nő az igénye vagy marad, elkéne dönteni már mi legyen, eléggé ingadozó a teljesítmény.
Dx11-be nemtudom hogy fut, mert arra nem képes a kártyám, dx10-et meg valamiért nem bírja...[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
DX11-ben sokkal jobban fut, biztos, hogy optimalizáltak, nem keveset, 40-50 fps között mocorog GTS450-el, full grafon, 8xaa-val.
Alister from Hell
-
törölt tag
No az új patch nagyban változtatott a véleményemen már megint
Sokkal jobban fut a 4670 -esem-en is mint eddig, tehát alaposan optimalizálták. A sebzés is sokkal jobb lett, és az új mapok nagyon klasszak lettek. Az eddigi alap mapok nekem nagyon nem jöttek be, de ezek az újak fenomenálisak. Főleg a Harvest Day , a BF2 hasonló nevű pályájára emlékeztet Hangulatilag is nagyon ott van
-
Fortissimus
őstag
meretes kis javitas
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
IdiotElf
csendes tag
Cod az cod még mindig nem bf cod ahogy írtad csak a hentelésről szól semmi más rohansz lösz ennyi ha a BC2öt nézzük meg a többi bf-et akkor tankok és az a sok ember bf2 64 slotos server vagy éppen a bc2ben egy 32 fullon ott igazán kiforr a játék néha meglepődve nézem a pályát amin vagyunk hogy 1 fa 1 épület sincs már a cod csak oda fejlődőt hogy átlősz a falon
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
-
maláj
addikt
na lehet megint helyet csinálni
vajon a köv. patch 1 DVD méretű lesz -
pr1mzejEE
addikt
Szerintem kellett ez a patch, de eget rengető különbség nincs.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Neoteric
addikt
Pff.. az új CoD-ok, mind a MW2 +BO is elbújhat a BC2 mögött, szinte minden tekintetben.
CoD már javarészt az eszetlen hentelésről szól, semmi több. BO single playere nem volt annyira kaki, de egyszer kijátszod aztán kész. Ilyen címeknél szerintem a multi sokkal lényegesebb, meg hát alapvetően amiatt veszi meg az ember. Call of Duty számomra véget ért a 2-vel, utána már csak a neve miatt maradt CoD, hogy valamiért vegyék látatlanba is a játékot. Vietnamért meg szerintem 4ezer picit sok, de sok ember így is megveszi, ha jók a visszajelzések, akkor valszeg én is beállok a sorba, bár egy 2-3ezres árnak jobban örülnék.
MoH tényleg ratyi. Bár ugye minden relatív, nálam a viszonyítási pont a BC2, mert szerintem az az etalon perpill. Valóban hiányoznak belőle a repülők, meg a nagy pályák, de BC2 a BC1 folytatása, nem a BF2-é. Majd jön a BF3, az lesz csak az igazi BF megint. (hope so )[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Polllen
nagyúr
1-2 óra játék után azt mondanám jót tett a patch... persze most sem egy világmegváltás...
-
Memphis79
aktív tag
Hali!
Csak nekem frissitett be az updater 4GB-ot?
Origin:Memphis79HUN
-
Értettem amit mondasz eddig is. Csak ebben az esetben nem hiszem, hogy ez volt az indok. Amikor piacra került BC2 akkor olyan neveket szorított le az eladási listákon, mint a Mass Effect 2. Persze az kicsit más stílus, de bőven volt hype tekintetében konkurencia akkor is. De igazából 1 lapon említeni a COD-ot meg a BC2-t sem érdemes. Addig rendben, hogy mindkettőben lőni kell, de játékmechanikailag teljesen különbözőek. Szerintem mindkettőnek megvan a célcsoportja akik biztos a számukra jobbat veszik meg még akkor is, ha egyszerre jönnek ki vagy az egyik olcsóbb mint a másik. Akinek COD volt az "élete" eddig is annak ezután is az lesz, akinek meg BF annak meg az.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Polllen
nagyúr
De ez már nem kapcsolódik szervesen a megjelenésekhez... Hidd el, hogy ha egyszerre adnak ki két nagy címet, egymástól fogják elvenni a vásárlókat... Ritkán mennek bele ebbe a kiadók, mert a profit maximalizálás a cél...
És nem azért nem fogják megvenni egyszerre a két játékot nyugaton, mert nem telik rá, hanem mert nem kell... Ha elcsúsztatják a két kiadást, akkor sokkal többen felülnek mindkét hype vonatra és sokan megveszik mindkét játékot... Ha egyszerre adják ki a két gémet az kockázatos, mert mire megunja a gémer azt amit megvett, a másik már nem lesz annyira érdekes, hiszen nem új... Az új dolgok körül mindig nagyobb a felhajtás és ha hiszed, ha nem sokkal kifizetődőbb inkább várni 1-2 hónapot, mint elbukni pár millát egy másik játék hype-ja miatt...
-
Szerintem ez ebben az esetben akkor sem helytálló. MW2-ben semmi Beta nem volt, volt is anyázás rendesen az elcseszett rendszer miatt végül én is beadtam a derekam pedig eleinte védtem. Míg BC2-ben jött a Beta és rengeteg mindent megpróbáltak a játékosok visszajelzései alapján megvalósítani. Ez időigényes feladat. Amiben viszont mindenképp érdekes volt a 2 játék viszonya az ez a hír [link]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Polllen
nagyúr
válasz #41133696 #23 üzenetére
"Improved Hit registration made through several fixes and some of the hitboxes themselves have been changed. This will increase the accuracy of guns." - forrás
Hát ha legutóbb is volt hitbox fix, akkor semmit sem értek el vele... (max az m16-t kinyírták, mert kb nulladék a sebzése...)
XaelsNyilvánvalóan csak a rossz akarók terjesztik... Az előrendelésekből sem lehetett látni, hogy mw2 tarol... Azért a kiadóknak (film, játék, de még a zenénél is) van annyi esze, hogy ne menjenek neki a nagyobb riválisnak, mert a kezdeti rossz kezdés kihathat a további eladásokra is... Nem véletlenül nem 2 héten belül dobják őket a piacra...
Így már amúgy ok, miért 2,5 GB...
|nsaneA sun már átalakult multigaming-re... Ha be volt téve a kedvencek közé, meg fogod találni ugyanott, de már HC...
-
-
|nsane
tag
Lenne pár kérdésem, hogy még létezik-e a ph! sun szerver, amit gabipaci-nyitott, meg pár másik ph-s?
A másik kérdésem, hogy még összejártok játszani, meg a teamspeak-re dumálni?
Természetesen ezt mind a BC2-re írom. -
válasz #41133696 #18 üzenetére
"Azért mert tudják, hogy sok olyan felhasználó van aki vagy ezt vagy azt engedheti meg magának, és ha választania kell mégha ez a DLC negyedébe is kerül a BO-nak, akkor is inkább a BO-t teszik a kosárba."
Én sem tudok egyszerre 2 játékot megengedni magamnak teljes áron, de így mindkettőt meg tudtam venni és elég hamar átszoktam MW2-ről BC2-re még a kezdeti nehézségek mellett is. Mellesleg szerintem ez a beijedtek nagy kamu duma. Ha ez lett volna az igazi indok akkor hamarabb is jöhetett volna, nem 3hónappal utána. Mellesleg akár hiszed akár nem az ünnepi szezont kihagyni ilyen indokkal a világ legnagyobb baklövése lett volna. Ezt az egészet csak a COD fanboyok terjesztették el, valóságalapja nem sok személy véleményem szerint.
-
Polllen
nagyúr
Újraírták a játékot vagy mi a pics??? Méret alapján ez a játék kb 35-40%-t érinti...
Mondjuk a hitbox változtatásokra kíváncsi leszek, mert utoljára a Wolfenstein: Enemy-Territory-ban láttam olyat lag nélkül, hogy elbújok egy tereptárgy mögött (esetleg befutok és már rég nem látszódom), de még hittelnek és meghalok... (miközben a fegyó nem viszi át a tereptárgyat...)
[ Szerkesztve ]
-
Jander
senior tag
Már izzítom is Live-t, jöhet a G3 - M14 reddot!
Szerk: a fenébe Live-on még nem éles a dolog... gondolom régiónként mennek és EU az uccsó, ahogy lenni szokás...
[ Szerkesztve ]
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Tituka
senior tag
szép nagy patch
Skizofrén vagyok, és én is...
-
törölt tag
Azért ha vissza emlékszel : magyarázd már el, hogy miért van az, hogy 2009 karácsonyára nem merték kiadni az MW2 miatt a BC2-t, most meg nem merték a BO miatt kiadni a Vietnamot ? Megválaszolom :
Azért mert tudják, hogy sok olyan felhasználó van aki vagy ezt vagy azt engedheti meg magának, és ha választania kell mégha ez a DLC negyedébe is kerül a BO-nak, akkor is inkább a BO-t teszik a kosárba.
Amúgy ha valaki vissza olvas : a BO-ról nekem annak idején amig gameplay videket láttam belőle meggyőződésem volt, hogy egy xar game lesz, és időközben megváltozott a véleményem. Lehet, hogy majd ezzel is így leszek nem tudom, majd a jövő zenéje
-
Gude
senior tag
Végre van red dot az m14-en.
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
válasz Balika23hun #11 üzenetére
Ne nekem mond. Én jól tudom, hogy itt a pénzemért kapok is tartalmat, csak GoodSpeed fórumtárs osztja az igét
Szerintem majd összefutunk a távol kelet harcmezején.
-
törölt tag
Ja a MOH bukta volt a kamu marketing ellenére is
Anno a vistával kapcsolatban is azt zengte a világ sajtó, hogy minden rekordot megdöntött eladási szempontból, a Windows 7 megjelenése után meg kibökték, hogy hát nem teljesen úgy volt az
http://index.hu/tech/uzlet/2009/05/19/a_vista_az_evtized_legnagyobb_bukasa/Ugyanez van a MO-nál is, nem hogy COD verő nem lett belőle, de még a saját táborából is sokan elpártoltak mellőle. Főleg akik tolták a bétát
[ Szerkesztve ]
-
Új járművek, fegyverek, pályák. Mi kell ennél több? Valamit hagyni kell majd a Frostbite 2 hajtotta BF3-nak is.
Azért ennyire nem kell elszállni attól a BO-tól. Akinek eddig sem jött be a COD játékmenete és inkább a csapat orientált játékot szereti az tuti marad a BC2-nél és én is maradok. Mellesleg pedálozol azzal, hogy kevesebb a jármű mint az elődökben, de BO-ban mennyi is van?
Áttértem COD-ról mert a színvonal évről évre lejjebb csúszik minden téren és haverokkal játszva is sokkal nagyobb a kihívás BF-ben. Persze itt nem lehet 10 perc alatt 5-6os K/D-t összelőni, de nem is azon van a hangsúly. A COD-ot meg sokan nem is azért veszik meg mert olyan jó...
-
Balika23hun
aktív tag
A Vietnam-ban 5 új pálya lesz ami mind a 4 módban játszható lesz.Korhű lesz tehát csak olyan fegyók és járművek lesznek amit a vietnami háborúban is használtak köztük a nagy kedvencem az UH–1 Iroquois (Huey).A játékban 60-as évekbeli zene szól majd.Akinek tetszett a bc2 annak sztem a vietnam is tetszeni fog.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
BiP
nagyúr
BO= Black Ops. Kellett pár perc, mire leesett.
-
törölt tag
Ja lesznek új tankok ilyesmi, de egy a lényeg, hogy a BO mellett nem igen lesz sikere, bukta ízű mint a MOH lett. Az időzítést megint elcseszték BO előtt többen megvették volna. Bár én a BC2-t is megbántam rendesen, egy lomha vacak szvsz , na és a BF2-höz képest is visszalépés, nincsenek repülők stb. A Vietnamban sem lesz. Szvsz aki megvette a BO-t -sok millió emberről beszélünk - azoknak nem kell majd ez. Talán megveszik majd 2 - 3 millióan, de lehet annyian sem. Persze 3 milliónál szokták meghúzni a határt.
-
A Vietnam kieg kicsit többről szól mint pár map érdemes lenne utána nézned mielött butaságot beszélsz. Amire te gondolsz az lehet, hogy az amúgy ingyenes ViP Map Pack 7 ami 4 "új" pályát fog tartalmazni.
Mellesleg MW2-es DLC fele az MW-ből átemelt térkép volt és azért is jó zsíros pénzt elkértek még leárazva is szerintem.
Vietnam-ot már előjegyeztem amikor kikerült az oldalra egyből.
-
törölt tag
Offline patch nincs ? Ne kelljen már az Updaterrel tökölni ... Mondjuk úgy sem játszom a BC2-vel csak BO-val
-
HyP3b0y
senior tag
Reménykedem, hogy vmi p2p oldalra felkerül, ott nem okoz problémát a szakadás
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
HyP3b0y
senior tag
Ez ok, de tele van a vinyóm, ráadásul az updater nem képes folytatni az amúgy is lassú letöltést ha megszakad a net(ami - megint csak - sajnos nem ritka...)
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
LackoMester
addikt
Vagy 4 hónapja,h. játszottam utoljára a BC2-vel.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest