Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Értettem amit mondasz eddig is. Csak ebben az esetben nem hiszem, hogy ez volt az indok. Amikor piacra került BC2 akkor olyan neveket szorított le az eladási listákon, mint a Mass Effect 2. Persze az kicsit más stílus, de bőven volt hype tekintetében konkurencia akkor is. De igazából 1 lapon említeni a COD-ot meg a BC2-t sem érdemes. Addig rendben, hogy mindkettőben lőni kell, de játékmechanikailag teljesen különbözőek. Szerintem mindkettőnek megvan a célcsoportja akik biztos a számukra jobbat veszik meg még akkor is, ha egyszerre jönnek ki vagy az egyik olcsóbb mint a másik. Akinek COD volt az "élete" eddig is annak ezután is az lesz, akinek meg BF annak meg az.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nagyméretű javítócsomagot adott ki a DICE a Bad Company 2 PC illetve Xbox360 verziókhoz.
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2680 v3 Processor / CPU / proci / processzor : 12 mag , 24 szál - Foxpost az árban !
- G.Skill Ripjaws V 64GB (2x32GB) 2666MHz
- Samsung hibrid bőr óraszíj Galaxy Watch4 Watch5 Watch6 Watch7 M/L Fekete
- 4x4gb Hyperx 1600mhz
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga (1st Gen) érintőképernyős laptop és tablet egyben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest