Új hozzászólás Aktív témák
-
ITjunior
tag
inkább új vasakkal kéne jönniük, valamint elismerni hogy nagyon alá lőttek hardver téren ezekkel a "next gen" gépekkel. Már most is iszonyat kompromisszumokkal lehet csak játszani az új címeket, mi lesz később? Összekapják magukat a programozók?... csodára ők sem képesek, ehelyett pofozgatják majd a menüt, nesze semmi fogd meg jól. Ismét az elfuserált konzol genrecárió fogja visszatartani a játékok fejlődését az elkövetkező 4-5 évben?
XBOX ONE 1TB ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN
-
Assimilator
őstag
válasz #Morcosmedve #2 üzenetére
Az igen draga lenne.
-
Buster17
addikt
Most került hozzám egy van és már ezzel frissített. Nem tudom milyen volt ez előtt de ez ami most van nem rossz, nem lassú, de mintha 360on gyorsabb volt. Bár nem tudom meg inkább mindegy csak menjen
-
davidsone
addikt
nem kéne
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyébként az SSD nem dobja meg annyira a rendszert. Mármint a belső. Ez viszonylag régi videó, de nem hinném hogy sok különbség lenne az új rendszerrel.
Live-Die-Respawn
-
lmno
őstag
válasz #Morcosmedve #4 üzenetére
Már van SSHD-s, Elite-nek hívják. SSD-s nem hinném hogy lesz, nem sokan vennének 200 ezerért konzolt.
-
gianni85
veterán
válasz #Morcosmedve #2 üzenetére
ssd-s? Gondolom sshd-re gondolsz, és én nem tapasztaltam vele semmi eget-verő gyorsulást. Egyébként nekem nem a boot tűnik lassúnak, hanem a login, de különösebben nem érdekel.
-
lmno
őstag
A bootolás viszont lassabb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Napelem
- Autós topik
- Durrogtass
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest