Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
Én egyből a ac3-al kezdtem pc-n, az első részét vagy 5 éve kiprobáltam xboxon ,de nem kötött le az ac2-re azt mondják hogy nagyon jó csak lehet hogy csalodás lenne a grafika(a az ac3-at fhd minden maxra állitva játszottam reccenés nélkül vitte a jelenlegi konfigom) a 3-hoz képest+hajós részek hiánya ami 3 ban nagyon jó volt ezek miatt nem probáltam még ki.
[ Szerkesztve ]
-
Overlord576
csendes tag
Szerintem ez teljesen rendben van, az AC4 felülmúlta a várakozásaimat nagyon király lett!!!
Hát a BF4, nemsokat vártam tőle nem tudnak már újat mutatni nekem ebben a témában és szerintem más is így van ezzel... -
stewe2
aktív tag
Én most láttam először életemben a BF3-at, de számomra nagy csalódás volt grafikai szemszögből, sokkal jobbra számítottam (lehet nem kellet volna megnéznem a BF4 trailereket ). Viszont azt kell mondjam játékélmény, hang, effektek szempontjából besz@rás, eszméletlen zúzás volt El tudom képzelni, hogy ez valakit lekössön.
Persze ettől én csak RPG-vel játszom
Az AC-t sajna az első résznél meguntam a sok ismétlődő helyszín, meg küldi miatt. Kár érte, mert elképesztő látványvilágot hozott be a játéktörténelembe. Lehet hibát követtem el?Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
mrhitoshi
veterán
Szerintem elkapkodták. Nagyon gyúrtak a Next-genre, de sajnos ma nem igazán tudták a konzolosok megvenni PS4-re vagy One-ra.
Egyébként szerintem nyerő lett volna Next-Gen-en, mert PS3/360-on nem igazán lehetett sokat kihozni belőle, PC meg nem számít. Az AC-vel nem igazán voltak így szerintem. Egyszerűen kinyomták a jelenlegi generációra, és sz@rtak az egészbe sőt, meg is akartak mindenkit szopatni, ennek ellenére az 1. helyen vannak. Jó üzletpolitika. Ha valakinek ez bejön...[ Szerkesztve ]
PS4
-
Ryder62
őstag
Ilyen marketinggel nem csoda.
-
Sanchez638
addikt
Pfúú lenyomta vagy sem, de annyira nem érdekel egyik se, mert már sok volt belőlük...
Számom az adatlapomon.
-
törölt tag
Ertem. Hat akkor nem bantam meg, hogy nem vettem meg. Ez a par dolog nekem picit fajt volna 10E+ HUF-ert es a BF3-al kihuzom egy szebb BF4 learazasig.
Ugyerzem, hogy ameddig vannak meg jo szerverek BF3-ban addig marad az es ha az lesz mint BC2 eseteben, hogy alacsony a populacio akkor majd ranezek(#23) Manbal:
Ezt mi alapjan jelented ki mikor meg meg sem jelentek a konzolok de mar a jatekokat is leirtad lenyegeben?! xD
A multis jatekot ne a grafikai fejlodes hatarozza mar meg szvsz[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Személy szerint remélem, hogy a BF4 nem hozza majd az elvárt eladásokat közel sem és akkor elgondolkodnak, hogy pihentetni kéne ezt a kiapadó fejős tehenet is. Nincs bajom vele, a 3. részt imádom, az 4.-en meg gondolkozom (de inkább nem), de számomra nagyon taszító, hogy pár változtatással lényegében ugyan azt kapjuk. A legtöbb újítás, hogy még személyre szabhatóbbak a fegyverek meg a járművek, de ez ilyen apróság ha azt nézzük. Meg az hogy még a borítók színvilága is ugyan az már harmadszor, hát az már dühítő is picit.
Az AC is futószalagos, az már biztos, de sajnos rájöttek a fejlesztők, hogy addig lehet nyújtani a "történetet", amíg csak lehet.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
csiki_92
aktív tag
válasz #57919488 #19 üzenetére
Rengeteg úgynevezett under the hood módosítás, pl Mantle vagy dx 11.1 támogatás, a hangzásvilág és a képi világ is még fantasztikusabb, mint volt (főleg a hangzásvilága eszméletlen), és a rombolhatóság is sokkal erőteljesebb, mint a 3-ban, de a játékmenetben is történtek változások, commander megléte, sebzésrendszer változott (például a járműveket könnyebb elpusztítani), "levolution", spectator mód, a fegyveredet sokkal inkább testreszabhatod, mint a 3-ban. Hirtelen ez jutott eszembe, de bizonyára van még. Szerintem ennyi mindent hülyeség lett volna DLC-be belesűríteni, mert akkor az nagyon elütne az alapjátéktól.
[ Szerkesztve ]
-
csiki_92
aktív tag
válasz callmeakos #16 üzenetére
Nem mindegy, hogy DLC-ként, vagy 4. részként adják el? Amúgy, ha engem kérdezel, jobb így, mert így belekerülhettek olyan módosítások és változások a motorba, amit DLC-ként nem tudtak volna megcsinálni (szerintem).
-
callmeakos
veterán
Eleve semmi szükség nincs erre a 4-re. Semmi olyan nincs benne, amit a 3ba ne tehettek volna bele, DLCként. Csakhát ki kell adni, mert ha nincs kiadva évente vagy kétévente új rész, a fanboyok még aggódnának a DLC halom közepette, hogy nem foglalkoznak a franchise fejlesztésével.
All→M8
-
csiki_92
aktív tag
Egy multiplayer orientált háborús FPS-nek mi pluszt kellett volna felmutatnia, mindezt úgy, hogy a játék alapjait ne változtassa meg, és a BF rajongókat ne idegenítse el a játéktól? Mit kellett volna beletenni, vagy min kellett volna változtatni ahhoz, hogy BF is maradjon, és egy teljesen más játékot kapjunk?
-
törölt tag
Ha nem lett volna Beta meg is vettem volna a BF4-et, de amit lattam Beta-n az kicsit vicces volt 10E+ HUF-ert
(#15) csiki_92:
Semmit pluszt csak a regi hibakat legalabb kijavithattak volna. Nem az a gond, hogy tobbet kellett volna lerakniuk hanem pont kevesebbet tettek le sajnos ...
Eleve nagyon eltertek a BF2 vonaltol es ameddig nem a csapatjatekon van a lenyeg hanem a kill listan addig semmi valtozas nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
válasz callmeakos #11 üzenetére
Persze, a sok BF-fanboy, akik most is ugyanúgy ész nélkül szapulják a CoD-ot, pedig az ő játékuk talán még annyit sem fejlődött idén.
-
mikka07
tag
Én már a cod-al is vagyok a single player-t el se kezdem egyből irány a multi.Az ac4 viszont jöhetne már pc-re ,nekem az AC 3 is bejött bár sokan lehuzzák szerintem nagyon jó játék(a multiját nem probáltam azt látom a dobozán hogy van benne). ps3 -ra megvehetném,de pc-n sokkal szebb lesz a grafikája szvsz.
-
Jakesz
addikt
A multira gondoltam. Tiszta BF3, új pályákkal meg jobb rombolhatósággal. A single-t meg meg sem kell említeni, mert felesleges, hogy van bent. Amit a single-re szántak, inkább fektették volna a multiba. Már csak azért is röhej, mert nincs olyan ember, akit a single befolyásolna a játék megvételében.
-
addikt
-
Rexdemon
aktív tag
BF4 pár óra alatt kijátszható sablonsztori, semmilyen újdonság nincsen benne, kb egy B/C/D kategóriás akciófilmet idéző megoldásokkal, buta scriptekkel. (pl el kell jutni egy liftig gyorsangyorsan, végigrohanok a folyosón, lelövök akit tudok, odaérek, nem működik a lift, kiderül,h egyetlen ellen életben maradt, rettegve lapult egy láda mögött, azért nem ment a lift,azt ledurrantva, a followerek elrohantak mellettem, majd boldogan felkiáltottak, "itt egy lift, itt egy lift" és tátátátátáááá már ment is a lift, ami 2 perce nem)
Csak az vegye meg, aki multizni akar, singel "kampány" értékelhetetlen.Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Jakesz
addikt
A BF4 rókabőr lett, az AC4 pedig nem, így megérdemli.
-
Def26
félisten
Ennyit a pc gyilkos bf4 -ről. Koránt sem lett olyan jó mint a 3.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
boost
addikt
válasz enginev3.0 #4 üzenetére
-
szentvik
tag
Jó, hogy a listából tökre kimaradt az AC4 és a BF4 ül a csúcson
Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...
-
flakter
tag
Szép kezdés! Sajnos még nem tudtam kipróbálni
..FlaK..
-
k.soma
senior tag
Buta britek Mondjuk most még van probléma bőven BF4-el, de szerintem sokkal tartósabb játék mint egy AC.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest