Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Kezdem én is "elismerni"
Tény,hogy jó lett.Mondjuk nekem ezekből a gyüjtögetős feladatokból már annyira elegem van nem csak itt más játékban is.
De jár neki az up.
ui:a hajós jelenetekért meg pluszba....[ Szerkesztve ]
-
Logen88
aktív tag
Szerintem is jó lett a game. Kedden fejeztem be a főszálat, 92% lett, még pár küldi van és kész is.
A III. résznél a főszálat kivittem és ennyi, mert unalmas volt, ez viszont nem. Én nem bánnám ha jövőre ismét Edwardal kalandozhatnánk. -
pzstm
titán
Akkor úgy érzem jól tettem hogy beszereztem One-ra
Hétvégén meg is lesem
-
FireKeeper
nagyúr
megérdemli az elismerést a játék, mert nagyon jó lett, a második rész óta talán a legjobb. főleg annak fényében impresszív a munka, hogy a nem túl fényes AC3 után mindössze egy évvel álltak elő a játékkal (tudom, nyilván nem egy évig fejlesztették).
-
FZsolt15
aktív tag
-
seederking
őstag
Videó alatti zene címét nem vágja valaki?
-
wolfman
veterán
Érdekes, ha valaki azt mondja hogy a játék jó, csak a kalózkodást hozza fel. Története, karakterei, jelen szál milyen?
-
Bloksma
aktív tag
Tetszett éppen, de a 2-eshez nem is hasonlítom. Azt sokkal jobban élveztem. Jobban is gyúrhattak volna a főküldetésekre. De azért elismerem, hogy jó kis alkotás.
-
ghostmat
tag
Nekem nagyon tetszik, amióta megvettem nem tudom letenni
Amennyire bizonytalan voltam az előrendelésben, annyira pozitívan csalódtam benne!
A 3. rész után kicsit csalódtam a sorozatban, az nem igazán tetszett, én azt untam meg nagyon hamar, egyáltalán nem ragadott magával Connor és a függetlenségi háború.Nálam 9.5/10, mivel az optimalizáció nem túl jó
bár fényévekkel jobb mint a 3, pedig elvileg ugyanaz a motor.
-
Thodeus
aktív tag
Kifejezetten jó rész lett, de még mindig a 2. az etalon.
-
CoDWaW07
őstag
-
-
mentoloshypo
senior tag
Még mindig nem értem, hogy ha PS3-on már végigjátszottam (meg multiztam) akkor miért vegyem meg -vagy upgrade-eljem- PS4-re.
-
janos1988
addikt
A bugokról is készít egy frappáns videót?
-
Normi™
őstag
Nekem nagyon tetszik valamiért,de lehet bennem van a hiba
-
marcusa
addikt
Szerintem az eddigi egyik legjobb AC!
Már vagy 45 órám benne van, és 38%-nál tartok, nagyon tartalmas lett, és szerintem nem unalmas.
uplay-en pedig nagyon jól ki lett találva, hogy lehet a barátok flottáit segíteni. -
ezt hívják szaknyelven autoszexualitásnak, nem?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #1 üzenetére
+1
-
Szerintem nem lett ekkora durranás. Nem is vittem végig mert meguntam.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Ubisoft egy remek trailert dobott össze arról, hogy milyen pontszámokkal jutalmazták az Assassin's Creed 4-et.
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Sapphire 6700XT NITRO+ 12GB
- Nintendo Switch Oled fehér, makulátlan állapot, kijelzővédő, tok, 2026. novemberig garanciális
- Eladó : 700w 80+ Bronze RGB minőségi Gamer tápegység !
- Eladó PC játszásra : Win10/Core i7 k/16GB/GTX 1050/új SSD+1000GB !
- Apple MacBook Pro 13" 2020 CTO (i7 2,3GHz 4 mag, 32GB RAM 3733MHz, 1TB SSD, 91% akku) GARI, SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest