Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Már kezdtem azt hinni hogy senkinek sincs fogalma a dolgokrol, de ez az uccso hsz megnyugtatott. Ugyanezt akartam én is írni.
Az OF2 sokkal árkádosabb lesz, emiatt nagyobb tömeghez jut el. Többen fogják tolni mint arma-t. De hát ez mindig is így volt. Az igazán jó játék ált. nem tömegjáték.Persze kivétel akad. De ez érvényes a zenére is szerintem. Sajnos. Mert így pont nem azok aratják le a sikereket akik igazán nagyot alkotnak.
dabadab: Nem tudom te konkrétan mivel találkozhattál, mert én egy bug-ot se láttam(4-5 misssion-t toltam ki). Bár lehet hogy az ilyen aprobb hibákat (pl textura egybeolvadás nagyritkán) már észre se veszem. Csak mert ilyen "bug" minden játékban van. De tényleg, komolyabb dologgal nem találkoztam mert emlékeznék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mind a két játékról tudunk egy-egy videót mutatni, és mivel a téma meglehetősen hasonló, így egy hírbe gyűjtöttük a látnivalókat.
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- BMW topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest