- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz ez_meg_emaz #33 üzenetére
Anno pl. sokan panaszkodtak arra, hogy eldobja a hálózati kapcsolatot, vagy hogy a célkereszt mellé lő, meg bizonyos objektumok furán, vagy máshol jelennek meg, mint kéne. Ezt mind a FADE mívelte.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
ez_meg_emaz
őstag
Fogalmam nincs mert nem mi raktuk fel.
Hát tört arma2-vel is toltam, még az se volt olyan bugos fade-el. De jó tudni hogy ez a fade nem új dolog és már akkor is volt. Akkor lehet amiatt volt. Mindenesetre már akkor is éreztem potenciált a játékban, de nagyon nem abban a formában. De akkor lehet csak a fade volt a ludas. -
fity
csendes tag
Dabikám, nem csak a gamepod van a világon. Én spec a gamekapocson olvastam hogy ne számítsanak a játékosok szimulátorra. Ha belegondolsz ez nem meglepő. Codemastersék aztán vágják a szimulátorokat. Aha... esetleg a rallyjátékokét. Meg majd meglátjuk mit alkotnak a F1-ből. De szerintem leginkább a COD4 és egy SWAT keverékére fog hajazni a játék. Vaze nincs is annyi gomb a kontrollereken hogy mindent kitudjanak rájuk osztani. És mielőtt mégis nekiállsz számolgatni és valahogy kikombózod itt nekem, inkább szólok hogy el se kezd mert nem jövök vissza hogy elolvassam.
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Fityman][img]http://g.bf3stats.com/pc/bf3s_dogt/Fityman.png[/img][/url]
-
Yany
addikt
válasz ez_meg_emaz #30 üzenetére
Suliban? LAN-on? Normális bolti verzióval, vagy bewarezoltátok a suliba? Ha ez utóbbi formában történt a dolog, akkor nem vagy kompetens ilyen megállapításra, mert tudomásom szerint a másolásvédelem mindent észrevesz és a FADE akcióban nem letiltja a játékot, hanem bugokhoz megtévesztésig hasonló jelenségeket produkál a játék.
-
ez_meg_emaz
őstag
Nem is tudom pontosan mikor jelent meg de már jo rég probáltam(3éve kb) és akkor se volt egy friss játék és full bugos volt. Lanoztunk vele suliban. Szerintem közel nem volt egy arma2 élményhez. Sokkal inkább arma1, de még az is jobb volt talán.
"(Azt meg meg csak harman irtak le elotted, hogy az OFP1 meg a 2 fejlesztoi nem azonosak.)"
Csak úgy látszik nem elégszer mivel ahogy nézem senki sem fogta fel. -
dabadab
titán
válasz ez_meg_emaz #28 üzenetére
"Amugy az OFP1 milliószor bugosabb volt anno mint most az arma2"
Ettol meg a bugok nem lesznek kevesbe zavaroak. (Mondjuk en a megjelenes utan jo sokkal, az utolso patch megjelenese utan jatszottam az OFP1-gyel, az nem volt igazan bugos.)
(Azt meg meg csak harman irtak le elotted, hogy az OFP1 meg a 2 fejlesztoi nem azonosak )
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
ez_meg_emaz
őstag
Ezeket csak én értem félre?:
"De mivel az eredeti Codemaster csapat fejlesztette, és az OFP1 korszakalkotó volt mindenképpen beszerzem. "
Ja a 2-t igen azok, de az 1-et nem, akkor milyen logika alapján mondjátok hogy ha az 1 fasza volt akkor a 2 is az lesz amikor totál más team fejleszti? Max remélheti az ember, de ha fejlesztőcsapat váltás van akkor általában közel nem olyan lesz egy játék folytatása mint az előd. Legalábbis játékélményre. (pl.SH,COD)
Amugy az OFP1 milliószor bugosabb volt anno mint most az arma2, de azért szar bugos ez a game tényleg, fujj. Bezzeg az OFP....
Jo sok értelmes hsz összegyűlt itt. Tudom most jön az hogy én írom a hülyeséget. -
dabadab
titán
Hol, mikor?... Mindenhol azt nyomtak Codemastersek, hogy ok rendes szimulatort csinalnak es nem tartom nagyon valoszinunek, hogy a fejlesztes vegefele valtsanak koncepciot.
(Itt a Gamepodon egyedul ezt a hirt talaltam, ami tobbe-kevesbe illene ide, de ebben meg a MW2 kapta a "könnyebb, taktikai elemektől mentes" jelzoket, nem az OFP2.)[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
pmheros
őstag
én sem szeretném hogy teljesen szimulátoros legyen, de az ugrálást meg a hirtelen fekvést nem engedném meg hogy benne legyen.
nem vagyok tökéletes
-
danilla
őstag
Én meg az remélem hogy OF2 valahol félúton lesz a Cod4 és az Arma II közt, minden tekintetben.
Remélem egyszerűbb lesz mint az Arma II, szal legyen taktikai, hogy haverokkal órákat el tudjunk cooperatívozni, előre megbeszélt taktikkal kúszni mászni kommandózni, de ne legyen szimulátor. Nagyon örülnék ha ilyen lenne, mert az Armát azt nagyon vártam, de csalódtam benne.[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
Simán übereli majd az ARMA2-őt.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
dabadab
titán
válasz ez_meg_emaz #18 üzenetére
Ne mondd el senkinek, de ezt en is tudom, sot, a hsz-em se mondott ennek ellent.
DRM is theft
-
adam520
tag
Nekem a OFP2 videójából a COD4 jutott eszembe hirtelen. Olyan akció orientáltnak tűnt.
De mivel az eredeti Codemaster csapat fejlesztette, és az OFP1 korszakalkotó volt mindenképpen beszerzem. Az ArmA2 tényleg bugos. Néha textúra hibák vannak, és Chernorus vagy milyen szigeten nekem, elkezd egy kis idő után fekete és szürke háromszögeket ontani a képernyő közepéből a grafikus kártya. Gondolom driver gond.
Viszont én nem panaszkodom a gépigényre egyelőre, bár nem is maxon játszom, mert nekem így is tetszik! (C2D 8400@3,6GHz / 4850 / 2 GB RAM)Dr.Adam520
-
feka007
veterán
Hát ennél az Arma 2-nél remélem jobb lesz, ennél fosabb grafika/gépigény-t nehéz lenne csinálni, tiszta szégyen..
-
danilla
őstag
Nekem sokkal szimpatikusabb az OF2, kár, hogy még olyan sokat kell rá várni.
-
puttputt
őstag
válasz CapoteDániel #2 üzenetére
Az első részét (IGI) anno én is végigtoltam
Kíváncsi leszek az "Operationra"... a Thunderstormról nyitottam egy témát is itt, a PH-n... nekem nagyon tetszett.
Az Arma2? Fent van..., kicsit szaggat, "de azért a miénk"
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
ez_meg_emaz
őstag
Már kezdtem azt hinni hogy senkinek sincs fogalma a dolgokrol, de ez az uccso hsz megnyugtatott. Ugyanezt akartam én is írni.
Az OF2 sokkal árkádosabb lesz, emiatt nagyobb tömeghez jut el. Többen fogják tolni mint arma-t. De hát ez mindig is így volt. Az igazán jó játék ált. nem tömegjáték. Persze kivétel akad. De ez érvényes a zenére is szerintem. Sajnos. Mert így pont nem azok aratják le a sikereket akik igazán nagyot alkotnak.dabadab: Nem tudom te konkrétan mivel találkozhattál, mert én egy bug-ot se láttam(4-5 misssion-t toltam ki). Bár lehet hogy az ilyen aprobb hibákat (pl textura egybeolvadás nagyritkán) már észre se veszem. Csak mert ilyen "bug" minden játékban van. De tényleg, komolyabb dologgal nem találkoztam mert emlékeznék rá.
-
fity
csendes tag
A baj hogy oda fogja verni az ARMA2-t. És nem azért mert jobb lesz. Hanem mert nem szimulátor lesz. És a sok cod4 és hasonló játékok kedvelői imádni fogják, mert megkapják azt amit az armától nem kaptak. Más a 2 játék. Mert ugye az egyik oldalon ott egy sima lövölde, a másikon meg ott van az ARMA2, ami több mint egy sima háborús FPS. De biztos hogy az Operation Flashpoint lesz a sikeresebb. Már csak a konzolos megjelenés miatt is. És szerintem a multiplatform fogalom miatt döntöttek a készítők a szimulátor szó elhagyása mellett. Hiszen elég szar lenne az irányítás kontrollerrel.
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Fityman][img]http://g.bf3stats.com/pc/bf3s_dogt/Fityman.png[/img][/url]
-
Yany
addikt
Hát én nem tudom, hogy mi lehet nálad a gond. Nekem 1920x1200-ban 100%-os Fillrate opt.-tal és minden maxon (látótávolság default-on) tökéletesen futott, pedig a gépem is szerényebb: E8400 @ 3.92 GHz, X38, 4 GB DDR2 SDRAM @ 960 MHz, Radeon HD4870/1GB @ 790/4000 MHz. Mindezt mondom úgy, hogy CS:S-ot tolok minden nap, tehát tudom, mi kell a folyamatos játékhoz. Mondjuk én még nem tettem fel semmilyen peccset.
-
Randall1017
tag
hát... van mitől félnie az Arma 2-nek
Nem sírok, csak izzad a szemem
-
fiATHaLON
őstag
Hát, akinek csak az élethű(?) szimuláció a fontos, annak biztos megfelel,
de belepillantottam, mint élményfps-ező, hogy majd ezzel jóféléket co-opozom
a barátommal...Hát, ekkora katyvaszt még nemigen láttam kinézet terén.
Egy 4.2-n járatott E8500, 4 giga rammal, GTX280-nal megbolondítva, és
1360X768!!!-ban olyan fosul futott 1/3 látótávolsággal (többi maxon), hogy
botrány volt. A kinézet meg mellé itt-ott 3 évvel ezelőtti színvonal.
A Crysis nem evett ennyit, pedig az minden tekintetben szebb,
pedig nem mai játék.
Lehet, hogy abban nem számol a háttérben a gép erőtartalékának jó
része fizikát, meg ballisztikát (vagy nem tudom mire vélni ezt a kókányságot),
de ez így a célközönséget leszámítva
(akik majd 4 gigás i7-tel, vagy 640-ben nyomják ) elég borzadály.
Persze ebből csak az derül ki, hogy nem nekem szánták... -
félisten
Az ARMA2 nekem jobban bejön, de iszonyatos gépigénye van...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
wolruf
őstag
De azt tudjuk, hogy az ArmA-t fejlesztők csinálták az eredeti Opflash-t, így az ArmA2-t én inkább tekintem folytatásnak. Az Opflash2 valami más. A neve ugyan folytatást jelöl, de ez más. Szerintem
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
dabadab
titán
Mondjuk a kerdest trailerekbol nem egyszeru eldonteni, az ArmA2 jelenlegi legnagyobb problemaja a rengeteg bug, azt meg nem reklamozzak a trailerekben
DRM is theft
-
Enton
addikt
Ha én Arma 2 lennék félnék Op Flash 2-től.
Hibába is a név kötelez, mindkető a 2dik részénél jár. Habár az OF-re sokat kellett várni.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
bacsis
Közösségépítő
hmmm nem lesz rosz ez sem... kicsit olyan Project I.G.I.-snek tűnik nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kutya topik
- Háztartási gépek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Banggood
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest