Új hozzászólás Aktív témák
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
1) Milyen vezetéknélküli töltőt ajánlotok az XS-hez?
2) Fél évig egy százalékot sem ment lejjebb az akkumulátor állapota, utóbbi hetekbe viszont többet is. Most 92%-os. Márciusban vásároltam a telefont Istyle-ban. Van olyan mérvű akku romlás, amit esetben garanciában cserélnek? -
mcdennis
tag
Sziasztok!
Ejszakai fotozasra milyen alkalmazast ajanlotok? Itt olvastam, hogy fizetős alkalmazások kozul egy nemelyik sokat hozza tud dobni a gyari kamera alkalmazashoz kepest.
-
mcdennis
tag
válasz Luck Dragon #7087 üzenetére
Megkérdeztem, nem jött válasz
-
mcdennis
tag
Tudom nem kapcsolódik szorosan a témához de ti XS mellé milyen vezetéknélküli fülhallgatót használtok, használnátok? Megéri az AirPods a felárat? Egyáltalán mit tud az annyiért? Nekem egy vezetéknélküli beszélgetésre is használható füles kéne. Van amit
ajánlotok? -
mcdennis
tag
240ért beruháztam ilyen XS re. Nagyon tetszik. Azt jól érzékeltem hogyha a csengőhangot hangosra veszem akkor azzal minden rendszerhang is hangosabb lesz? A kettot kulon nem lehet allítgatni?
-
mcdennis
tag
Szoval ez milyen tok szerintetek?
-
mcdennis
tag
Ez szerintetek milyen?
olyan tokot keresnék ami átlátszó, nem ilyen kinyitogatós, viszont szeretném hogy belül is védje valami a telefont mert az elozo telefonomon hiaba volt szilikon tok ugyanugy tiszta utodes nyom volt.
-
mcdennis
tag
válasz telefonmágus #6667 üzenetére
Tudom, csak sajnos korabban anyukamnak vettem egy iphone 6-ot ily modon es egy egy ev utan alaplapja tonkrement, mig az en iphone 6-osom mai napig egy hasznalhato telefon (akksi csere raferne) es 3 eves telefon. Szoval en nem bizok ezekben a kicserelt telefonok an.
egyebkent megvettem, mar arrol irok
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Buta kérdés, segítsetek dönteni. Istyle-ba 240e a telefon, viszont megbízhatób “sufni” üzletekbe 220e.
Mik az előnyei és hátrányai ha Istyleban veszem vagy ha nem ott?tényleg 2 év a gari ha hivatalos iphone forgalmazonal veszem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest