Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz MasterMark #693 üzenetére
Már bocsi, de végigolvastam...ebéd közben jó volt pont.
Viszont ettől függetlenül ezzel csak megerősíteni tudom a dolgot én is.Ja
-
d@vee
őstag
válasz MasterMark #675 üzenetére
Ma is tanultam valamit.
Viszont adja magát a hozzá tartozó hiányérzet, fél millás telóhoz egy pár ezres töltőt ajándékba kellene adni. Nyilván van pénze az embernek egy ilyen töltőre, ha telóra is van, de ez megint plusz dolog, ami miatt hiányos számomra a telefon.Ja
-
d@vee
őstag
Elolvastam, jó teszt lett, köszönjük
A telóhoz meg annyit, hogy 2-3 éve várok egy normális, az igényeimet kielégítő Iphone-ra. Gyakorlatilag a kezdetek óta droidos vagyok (volt pár hónap félrelépésem egy almás 3GS-el), de úgy érzem kipróbálnám az ios-t.
Viszont ez még mindig nem az igazi. Nem annyira az ár izgat, hanem az érte kapott, vagyis NEM kapott dolog. A jack hiányát még egy átalakítóval elintézném (ne mellékeljünk semmit a telóhoz, ha kell neki úgyis megveszi a hülyéje), de a lassú töltés azért szúrja a szemem, mert fél milláért kapok egy darab, egy napi használatot alig kibíró fost kb. Ezt legalább egy gyorstötléssel ellensúlyozhatták volna, de nem, minek az. Mobil készülék, van a munkahelyen és otthol is konnektor, de akkor is, ez szégyen. Jelenleg egy anno 50 rugós xiaomim van, átmeneti telóként vettem, de a mobilnet+wifi 8 órában két napon keresztül simán kibíró üzemidő miatt még nem tudtam rávenni magam a váltásra. A formaterv bejön, a villámgyors működés ebben a kategóriában elvárt, a kamera is rendben van. De az apró, vagy egy-két nagy hiányosság miatt még mindig úgy érzem, hogy ha megvenném, azzal csak erősíteném az Apple saját felhasználóira vonatkozó titkos véleményét, miszerint ha almát látnak, az elvakult fanboyság győz a józan ész helyett.[ Szerkesztve ]
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen egeret válasszak?