Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Ha érvekkel és bizonyítékokkal alá tudod támasztani, én meggyőzhető vagyok. De komolyan, ha hozol nekem egy statisztikát, hogy pl. 1000 megkérdezett vásárlóból legalább 501 darab azért vett iPhone-t mert fel akar vágni vele, akkor azt mondom, ok igazad van, meggyőztél. Amíg nem hozol egy ilyet, miért fogadnám el a te véleményedet az enyémmel szemben. Mégegyszer utoljára leírom, ez egy szakmai fórum (legalábbis elvileg).
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Giovan!
addikt
Fanatikus rajongó, ez jó, ez ultimate érv. Statisztikát kértem, ezek nem azok. Sok emberre igaz lehet amit írsz, de amíg nem tudod pontosan az arányokat, ne nyilatkoztass ki semmit ilyen határozottan, mert nem tudod bizonyítani. Mert ugye te állítassz valamit, szóval neked kéne bizonyítani is. Egy szakmai fórumon pedig szerintem el lehet várni, hogy ne az "én ismeretségi köröm ilyen, szóval akkor biztos mindenki ilyen" legyen már az érv...
-
Giovan!
addikt
Statisztikát is tudsz esetleg linkelni, amivel alátámasztanád ezt a roppant érdekes állításodat, hogy csak menőzésből vesznek a népek iPhone-t? Meg linkelj már pár ilyen kukiméregető hsz-t az iPhone szakmai topikból is ha már itt tartunk. Eszem megáll hogy egy szakmai fórumon elég mindenféle alátámasztás nélkül ideböffenteni valamit és akkor az illető szerint onnantól az már vitázásnak számít (mondjuk ez országos jelenség, nem csak itt Mobilarenán jellemző)...
-
Navaren
aktív tag
Szerintem ezt az "Az ember azért vesz iPhone-t, mert attól többnek érzi magát" attitűdöt lassan felejetsük már el.
Lehet, hogy 2010-11 körül ez még komoly tényező/jelenség lehetett, de azért manapság bőven a tévhit kategóriája már.Hidd el, az ember vagy azért veszi meg, mert az évek alatt hozzászokott, megszerette, és elvárja azt a bot-egyszerű kezelhetőséget, amit ez a cucc a márkatárs kügyükkel akár együttműködve nyújtani tud, és a nyílt rendszer előnyei pedig hidegen hagyják, miközben 'neadjisten' meg is engedheti magának, vagy pedig valamilyen indok miatt elcsábult, többnyire a rendkívül agresszív marketingnek köszöngetően (aminek nyilván volt valamilyen előzménye is a korábbi telefonja kapcsán) és adott neki egy esélyt. Pont.
Nem kötekedni akarok, de pont ezek miatt a hsz-ek miatt nézik majdnem instant hülyének szakmai fórumokon azt, aki az iPhone mellett teszi le a voksát - mert nyilván mit sem tud a nyílt android adta szabadságról, amit töredékáron megvehet, és a hülyéje még villogni is akar a nem létező státusszal.
Pedig hidd el nekem, ezek az emberek legfeljebb csak egy csekély százalékot tesznek ki a vásárlóközösségből, viszont baromi bicskanyitogató ám iSheep-nek degradálódni, csak mert ilyen (vagy egyéb apple) telefonod van.[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
veterán
-
veterán
-
Baggins86
aktív tag
És ez nem apple fikázás, nem véletlenül használtam sokáig az iost de az h az amoled kiejlző és a 18:9es képarányért fizessek annyit mint a bármelyik androidos csúcstelefonért az nálam már nem megy.
Mármint úgy érted, hogy bármelyik androidos csúcstelefonból kettőért? (jó, a Samsung nem játszik)
[ Szerkesztve ]
-
veterán