Új hozzászólás Aktív témák
-
-
weberzolee
aktív tag
válasz #82595328 #925 üzenetére
Mielőtt lelépsz ezt még olvasd el:
1, A szemednek nyitva kell lenni FaceID -hez
2, Az ujjlenyomathoz elég a levágott ujjad is
3, Androidon elég a telefon és törhető (ha az adataid kellenek, ha nem akkor reset és már mehet is piacra)
4, A fegyver meg mindent felold
Nincs kivédhetetlen, de mindennél van jobb. Ennél is lesz, de még nincs.
Viszlát (ja nem) -
Madwe
nagyúr
válasz #82595328 #925 üzenetére
1. Azért, mert unlcokolt telefont szokás kiadni az ember kezéből. Azaz míg unlockolva szívesen gyakran elkéri a telefonom Pista, az ezer éves cimborám vagy Maris, gyermekeim anyja, addig vannak egyéb appok, amik olyan adatokat rejtenek, amiket semmiképp nem akarok neki engedélyezni. De persze ha 100% csak te használod a telefonod, akkor nem szóltam, neked mindegy Azt meg végképp visszásnak találom, h a 2. pontban biztonsági részeket vetsz fel, addig az első részben az extra biztonsági szinteket feleslegesnek tartod
2. Az ujjad szerintem könnyebben használják fel ájultan, mint a fejedet. Pláne h tekintetednek is rá kell néznie, a fejed nem elég, a tekinteted is kell. Azt nem tudom, h zárt szemet idegen által kifeszítve unlockolna e, lehet igen amugy De persze ha biometrikus azonosítás ellen vagy unblock, akkor nem szóltam. Egyébként akkor nyilván neked is 12+ karakteres a jelkódod mint nekem, különben hamarabb feltörik jóformán, minstem h a fejeddel unlockolnák... Na és ha unlockolták, utána még mindig ott vannak az extra lockolt tartalmak titkosítva, amik a lényeges adatokat rejtik, s amit feleslegesnek tituláltál az első pontban[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topic
- AliExpress tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...