Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Igazából a tepsinél kisebb méreten kívül 2 dolog fontos: a jó fotóképesség mozgó gyerekről nem ideális fényviszonyok között is, és hogy az akkuja bírja, hiszen ez az egyik ami miatt épp készüléket cserélünk.
A 12 Mini mintha akkuban kifejezetten gyenge lenne - vagy az az SE 2020? (Nem vagyok otthon iPhone-ban, csak valahol ezt olvastam, de nem emlékszem, melyik készülékről.)Ár alapján ezek jöhetnek szóba, fentebb semmiképp nem mennék:
SE 2020 64GB - ez már procira régi is és RAM-ban is kevesebb, így nem tűnik túl jövőálllónak
SE 2022 64GB - nekem ez tűnik a favoritnak
12 Mini 64GB - ennyire kompakt nem feltétlenül kell legyen
12 64GB - ez meg kicsit nagyTárhelyből több szerintem nem kell, mert csak fotók/videók foglalnák, meg esetleg egy darab Candy Rush típusú játék, plusz Waze, netbank, és hasonló apróságok.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
-
-
janeszgol
félisten
Abban viszont egyetértek veled (kicsi alább írtad), hogy van-e egyáltalán ennek értelme? Persze az ár miatt igen, de a mérete miatt van-e értelme? Kint a 12 és 13 Mini már. Azok még kisebbek is fizikailag, mint ez.
Őszinte leszek én ezzel a hardverrel és nagyobb akkuval az i8 Plust adtam volna ki. Marginális a 16:9 képarány kívánók száma, de akadnak. -
xZer0kidx
senior tag
Valóban a mi szempontukból akkor "van" igazi értelme az Se-nek, ha ugyan annyi idő telik el a 20 és a 22 között mint a első generációs Se és a 2020-as verzió között. Ott jelentősebb volt a fejlődés. De gondolom a chiphiány miatt jobban megéri az új procit gyártattni mindenhol ahol ez lehetséges, mint az A13-al is foglalni a kapacitást.
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
gt87
csendes tag
Nem mindenki a dizájnra megy. Én tavaly vettem SE2-t, egy 7-est cserélt. Tudja amire nekem szükségem van. Tartalmat fogyasztani ott az iPad-em, tartalmat gyártani meg az iMac-em. Ha meg komolyabb fotós vagy videós dolog kell, arra úgysem telefont fogok használni, mert akármit is hazudnak bele pl. a 13 PRO-ba (vagy akármelyik konkurens flagshipbe), érdemi fotós/videós munkára a körömhegyni méretű lencse miatt nem alkalmas egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest