Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bozarjoska #9670 üzenetére
Nem tartunk még a 9.3-nál, mivel azt még nem adták ki.
Kicsit bosszantó, hogy ennyi gittrágás után derül ki, hogy béta rendszert használsz.
Egyébként konkrétan nem írtad hogy bétát használsz, csak azt hogy már ott tartunk.
Szerintem többen úgy érezhetjük hogy szórakoztál itt velünk egyet. -
solties
tag
válasz
B-L-A-C-K #9694 üzenetére
Na azért nem tragikus a helyzet, a blackberry -m is csak 16 gigás volt. De azon nem keletkezett ennyi szemét. Sőt szinte semmi. Más dolog miatt váltottam. Ezt a iphone -t készülékcserében vettem a Telekomnál, a 64-es akkor nem volt éppen kapható. Na meg persze ezt tudtam bevállalni. Egyébként jó kis kütyü ez, droidra is ott van a cleanmaster, erre is lesz talán valami.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
solties #9693 üzenetére
A viber, a face, a messenger, a játékok...stb ha használod gyűjti az adatokat folyamatosan és nőni fognak méretben, ha nem akarsz állandóan azzal foglalkozni hogy letöröld majd újra rakd akkor márpedig a nagyobb tárhely a megoldás.Egy 64/128-asnál nem kell majd ilyenekkel foglalkoznod. Nekem csak annyi dolog van a telefonomon amennyi számomra kell, és mint említettem 5GB szabad helyem van még így is, azaz nem kell törölgetnem, de ez teljesen felhasználó függő, van akinek a 128-as is kevés, de szerintem a te használatodhoz már egy 64-es kell.
[ Szerkesztve ]
-
solties
tag
válasz
B-L-A-C-K #9691 üzenetére
Az a baj, hogy nem ez a megoldás, mert a nagyobb is idővel betelik. És nem attól, hogy minden nap 30 új appot telepítek, vagy zenét képet teszek fel, hanem ezeknek a szemete. Attól akarok megszabadulni. A 64 gigásra ráfér kb 5-6 szor annyi cucc, (mindenből) de ugyanennyivel több lesz a szemét is. Kvázi, ha valaki kihasználja a nagyobb tárhelyet, semmivel sem lesz előrébb. Nekem elég a 16 giga, de a szemét az nem kell.
-
solties
tag
Nekem mindössze egy bajom van az ios-sel, mégpedig az, hogy az appok stb... folyamatosan növekednek és ezzel egyre kevesebb lesz a hely a telefonon. Nincs erre valamilyen hatásos megoldás? A battery doctor ideig óráig tisztít, de egy idő után az sem képes minden szemetet törölni. A nagyobb baj az, hogy azt is törli amit nem akarok. Nincs beállítási lehetőség.
Hetente ha csak böngészgetek, egy egy mail, némi Facebook , viber, AppStore, zenehallgatás, majd 5-800 megával csökken a hely. Nekem 16 gigás kütyüm van, és nem akarom folyton visszaállítani. Szóval ezt hogyan lehetne orvosolni? -
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bozarjoska #9680 üzenetére
De ember, 5x írtam már le nálam is szaggat pl a mobiltelefonnál, és mindenkinél ilyen ez a rész. Erre te írod nem olvasunk értelmesen 5x írtam le ha nem többször. Ez ilyen, ez van, 2. napja ezen hisztizel.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bozarjoska #9677 üzenetére
Te nem tudod értelmezni. Te egy bugról beszélsz folyamatosan hogy szaggat/lagol, a bétás kolléga meg azt mondja az egész béta rendszer egy bug halmaz.
-
csabi94
őstag
Az utolsó frissítés óta nektek is jobban merül a telefon?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Bétát használsz és reklamálsz? Érdekes!
-
BeastMode
őstag
válasz
Nekem sem a szívem csücske az iOS és van vele problémám (na ezért tuti kapni fogok), de a harmadik 9.3 Beta amúgy is egy bughalmaz. Nekem is az van fent a 6S Plus-on, szóval tudom.
-
válasz
bozarjoska #9649 üzenetére
Melyik ios verzió ez? Azért kérdezem, mert nálam nem ilyen a Zene belülről, nem ilyen a lista.
-
törölt tag
Pl:a music app,hogy van amikor fél percet kell várjak mert szar a netem,hogy megnyissa a saját zenéket,egy csomószor laggol,nem azért vettem megbízható zárt ios rendszert,hogy olyan legyen mint egy androidos telefon,bár meg kell mondjam volt az iphone melett egy z1 compactom,amit a kollégám elkunyizott mert elhagyta a telefonját,de sokkal jobb telefon volt,mint ez a bugos hulladék.Mindent meg lehet magyarázni,például az elhajlás dolgot,hogy minőségi cucc ez az iphone 6 csak ne hordjad zsebben mert meghajolhat,meg kattog a kijelző,meg félrecsúszik a kamera és ez nem olyan baj,stb.
Sajnos számomra kezd az iphone divat telefon és tömegcikk lenni,nem figyelnek oda már a minőségre,összehányják a rendszert és a készüléket,mert a brand eladja a terméket.A legutolsó szerethető iphonem a 4s volt.
Steve Jobs halálával számomra meghalt az iphone,7-est már biztos nem fogok venni.[ Szerkesztve ]
-
MubaBuba
csendes tag
Lassan már csak azt tudom elképzelni,hogy az ilyen "szaggat,laggol,bugos" kommentek azért jönnek létre, hogy vitát idézenek elő... Van akinek semmi nem jó. Múltkor egy kollega azt írta, hogy az ő 6 plus készüléke egy lagghalmaz. Nem értem ők milyen készüléket kaptak a kezükbe, de az én kis plusom tele van pakolva zenékkel,5-6 játék,videók és képek és rendszeresen vágok rajta fhd videókat és nem,hogy "lagghalmazt" de még minimális megröccenést sem tapasztalok
Érdekes ..
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bozarjoska #9663 üzenetére
Ezt említették már többen is nem eltitkolt dolog ahogy beállítod (konkrétan a mobiltelefon-nál lévő dologra értem), nem tudsz ellene mit csinálni, ez van, vagy javítják vagy nem. Androidba is van egy halom olyan dolog ami nem oda való, mint írtam tökéletes rendszer nincs. Viszont ez nem olyan oltári dolog amit levágsz miatta, de mint 3x írtam már nagy levegőt kell venni és tovább állni akkor.
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz
bozarjoska #9663 üzenetére
Egyetértek....és bár senki oldalán nem vagyok, de van akit zavar van akit nem...engem pl marhára zavarna és ha nem tudnék semmit tenni ellene akkor eladnám...
-
bozarjoska
őstag
válasz
B-L-A-C-K #9660 üzenetére
& Gsx-rr
Igen tudom én vagyok a hülye mert észreveszem és megemlítem a hibákat míg ti csak elfogadjátok vagy tudomást sem vesztek róla. Ios 9 óta ilyen szar és most már a 9.3-nál tartunk és mit javítottak ja semmit. El fogom adni nem kell izgulni addig meg inkább nem írok ide, mindenkinek így lesz a legjobb! Szevasztok
[ Szerkesztve ]
-
solties
tag
Én nem tudom, lehet hogy csak nem figyelem, de ezek a kisebb akadások engem aztán k..rvára nem zavarnak. Pedig időnként nálam is előfordul. Végül is csak 1 Gb ram, és egy kétmagos proci dolgozik. Droidon sokszor a 2 giga sem elég 4 maggal kombinálva!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
bozarjoska #9659 üzenetére
Igazad van! Mashol jo! Pl itt Sokunknal!
Azert azt majd aruld el melyik "tokeletes" droidos csodara valtottal!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bozarjoska #9659 üzenetére
Neked gáz, szánalmas, sz@r...és még sorolhatnám. Oké megértettük, hiba mondtam, ez van, majd javítják, én nem vágok eret a torkomon egy ilyen miatt. Nem tetszik add el, vegyél androidot, mondtam már, de hogy ezen hisztizel már jó ideje na az szánalmas, nem a telefonod.
-
bozarjoska
őstag
Csináltam nem is egyszer, semmi változás!
B-L-A-C-K
Pedig akkor is gáz mivel semmi nem indokolná hogy akadjon hiszen máshol jó tehát szarul írtak meg valamit és nem javítják...amuba
Ja elég gáz ha leírjuk ha valami nem jó és nem csak elfogadjuk mint sokan mások.[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Mint az óvodában...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bozarjoska #9655 üzenetére
Senki se mondta normális, mint írtam a "mobiltelefon" résznél nekem is akad meg mindenkinek, de ezt nem nevezném fú de gáznak, szánalmasnak és stb-nek. Elvakult meg nem vagyok, de ezzel együtt lehet élni szerintem, engem ergo nem is idegesít. Androidba van sokkal több apróság ami nekem nem jön be, de ha neked meg az jobban bejön át kell menni oda.
Gsx-rr: "Mobiltelefon" résznél akkor is fogja csinálni, 6S-sen is ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz
bozarjoska #9655 üzenetére
Alap lenne egy uj telefonkent valo beallitas restore utan!
Bar ez koztudott! -
bozarjoska
őstag
Ja persze akkor gondolom a többi telefonon amin néztem "egyedi" probléma volt...
B-L-A-C-K
Majd megyek is vissza! Itt nem arról van szó hogy tökéletes vagy sem de ha szerinted az normális ha szöveg görgetésnél akad akkor elég elvakult vagy mert ilyen gondok még androidon sincsenek ez már szánalmas![ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bozarjoska #9651 üzenetére
Ha ennyi dolog neked "gáz" akkor nincs mese menni kell androidra (ott majd sok mást miatt fogsz szívni). Én együtt tudok élni ezzel, nem borulok ki tőle, tökéletes rendszer meg nincs és nem is lesz szerintem egyik rendszernél sem.
Amúgy a facebook app nekem semmi hibát nem csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz
bozarjoska #9651 üzenetére
Nalad egyedi problema van!
Erdekes masnal minden jo! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
bozarjoska #9649 üzenetére
Aha látszik, nálam a "mobiltelefon"-nál mint említettem van ilyen, zenék nincsenek a telefonon így nem tudom, a többinél meg nem tapasztalom. De pl facebook-ozásra miért nem használsz app-ot? Amúgy ezek nem olyan vészes dolgok hogy ne lehetne vele együtt élni, androidba rosszabb dolgok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
válasz
B-L-A-C-K #9646 üzenetére
[link]
Lehet nem a legjobb minőség de csak ilyet tudok. Amúgy meg teljesen mindegy hogy nagyon vagy kicsit akad ha észreveszi az ember mert nagyon idegesítő! Néha az app megnyitási animáció is szokott de az ritkán.Miért csak 360p mikor full hd-ba vettem föl, na meg miért van fejel lefelé
[ Szerkesztve ]
-
moddingR
aktív tag
Engem az szokott zavarni, ha játék közben írnak Messengeren és 1-2 másodperc erejéig beszaggat a teló. Erre van valami megoldás azon kívül, hogy ki/be kapcsolgatom az értesítéseknél a Messengert?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bozarjoska #9645 üzenetére
Nekem ezeknél abszolút nem, bár nálad kíváncsi lennék ezekre a nagy szaggatásokra, ha tudod videózd már le.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bozarjoska #9643 üzenetére
Egyedül ott van lag nálam ha bemész a Beállítások -> Mobiltelefon, és ott görgetsz le... Ettől eltekintve volt már több 6S-sem és egyik sem szaggatott.
-
Keni21
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával hogy másik ligthing kábellel nem tölt a telefon, a sajátjával is alig akar tölteni...
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki miert szaggat hebe hoba a telefonom?Elegge szokatlan jelenseg de az a keves is zavarnem sokkal tobb app van rajta mint amikor nem volt ez a jelenseg..igaz 2 appot is feltettek amire gyanakszik. Eddig bongeszobol faceztem de most felraktam az appot a messengerrel egyutt.Talan ez lehet? Vagy az uj frissitessel lehet a gaz? Masnal semmi hasonlo? Koszi
-
kkp900
senior tag
Hello!!Az App Store egy kis piros 1 ét ,hogy lehet eltüntetni mivel nincs semmi amit frissiteni kellene és már probáltam újraindítani is kikapcsolni is de semmi csak ott van!!!
Válaszokat előre is köszönöm
-
iOce
tag
Ha már akksi, a hét elején letöröltem a facebook alkalmazást, mert túl sok időt pazaroltam rá (messenger maradt), azóta érezhetően jobban koncentrálok mindenre, és az akksi is szereti, két nap simán megy, 30-40% kraft marad másnap este
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
solties #9625 üzenetére
Előttem lévőt megtudom erősíteni, adatot annyira nagyon nem zabál, viszont szívja az aksit mint a szar.
Viszont tényleg jó alkalmazás, mi mindig használjuk a városba, nem azért mert eltévednénk, hanem kikerülhetjük vele a dugókat, valamit a trafit is jól jelzi.
[ Szerkesztve ]
-
solties
tag
A waze alkalmazásról mik a tapasztalatok? Úgy értem adathasználat, és merülés szempontjából? Tudom hogy nem lehet ezt pontosan megmondani, de csak úgy nagyságrendileg mégis. Használtam ezt az appot egy másik platformon, (blackberry ) ott az adathasználat nem volt vészes! Viszont rettenetesen szívta az aksit. Olyan szinten, hogy a töltés közben is csak szinten lehetett úgy ahogy tartani. De sokszor még úgy is lassan merült.
-
barmar
aktív tag
válasz
bozarjoska #9619 üzenetére
Koszi, de mint irtam repulogep uzemmodban is ezt csinalja, igy ezek a tippek nem oldjak meg a problemat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ki kellene próbálni
-
pontazire
csendes tag
válasz
solties #9598 üzenetére
Nem terhelik, hanem csak zárolják. Tehát nem vonják le a számládról az összeget, csak, mondjuk úgy, lefoglalják egy időre. Egy ilyen zárolás kétféle módon tűnhet el: vagy visszavonják, vagy pedig, ha nem érkezik terhelési kérés, akkor a bank automatikusan, 1-2 hét múlva feloldja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)