Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!!El adom a telomat és az lenne a kérdésem,hogy mi a teendő vele hogy a vevőnek ne legyen baja vele és ne is férjen hozzá utólagosan semmimhez se!!Eddig csináltam neki egy Visszaállítást adat törlésel!Ez elég ??Touch ID pld az is törlődött ??Kártya már nincsen benne csak wifin csatlakozott fel
-
kkp900
senior tag
Hello!! Valaki nem tudja mi lett a legújabb Facebook frissítés óta nem lehet megnyitni egyből a linkeket a Safariba plussz nem lehet lementeni a képeket sem !!!?????Válaszokat előre is köszönöm
-
kkp900
senior tag
Hello!!Az App Store egy kis piros 1 ét ,hogy lehet eltüntetni mivel nincs semmi amit frissiteni kellene és már probáltam újraindítani is kikapcsolni is de semmi csak ott van!!!
Válaszokat előre is köszönöm
-
kkp900
senior tag
válasz
univerzita #9324 üzenetére
Hello Univerzita!!Légyszives kicsit konkrétabban írd már le a fájlkezelős részt és a csengőhangos dolgot.Engem is érdekelne app névvel használattal együtt,ha nem nagy kérés a csengőhangnál saját zenéből szeretnék csinálni de sehol nem találtam eddig egyszerű leírást sajnos.Ugyan úgy a fájlkezelőre sem és tényleg jobb lenne valami használhatobb mint az Itunes.Előre is köszönöm sokat segítenél nekem is kettő eszközöm van szóval azokon szeretném kihasználni majd.
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
Hello!Az lenne a kérdésem,hogy zene és rádió hallgatáshoz valami külső programot tud e valaki amivel lehet állítani a hangzásokat basszust magast közepet.És nem egy lejátszót keresek amibe be van építve.Lehet nincs is iylen de androidnál volt program amivel lehetett állítani.Előre is köszönöm
-
kkp900
senior tag
Hello!! Az lenne a kérdésem,hogy egy vadonat új fóliás 6S 64GB árul egy srác apple adás vételben a facen 200ezerért leírta a számát is a telefonnak hol lehet lekérdezni a telót mivel tudjuk a számát .Meg még mire kell oda figyelni mit kell ellenörizni hogy ne kelljen biroságra járkálni mert szétverem a fejét ha megtalálom!!Utánna
Gondolom az alap hogy szerződést irunk azon felül miket kell még ellenörizni???Mert én nagyon keveslem az árat!!!Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
Haho!!Az lenne a kérdésem ,hogy 9re frissités óta eltűnt a Gmail értesítés hangja !!Már átnéztem mindent újra is indítottam de semmi csak látom hogy jött email de nincs hang..Remélem valaki tud megoldást😞😓
-
kkp900
senior tag
Hali!!Egy hívás számlálót meg sms számláló programot keresek most tünt fel hogy nincs. REMÉLEM valaki tud majd ajánlani hamár adat kábelt se tudott linkelni senki a hardveraprón meg ugyan azt árulják 1500 ami az aliexp 1 dollar.Előre is köszönöm ja ès van egy eladó bézs bőr tokom vadi új nem eredeti de teljesen úgy néz ki csak a színe miatt adom el.Ha èrdekel valakit akkor privátban írjon
-
kkp900
senior tag
Hello!!Szabad nem eredeti kábelt venni??Esetleg lehet valami baja fullra ugyan olyan mint az eredeti 2500 ft ert adják egy telefonos boltban még a csomagolása is ugyan az de nem merem megvenni!!Autós töltőhöz lenne hasznalva.De ha valaki tud olcsóbbat is azt szivesen veszem nagyonA linket sajnos nem tudom a kepet beilleszteni telefonról vagyok Pedig erdemes lenne mert teljesen ugyan az.A linkeket előre is köszönöm meg a hozzászólásokat is😊😊
-
kkp900
senior tag
Szisztok!!Szeretnék egy oylan programot csak sajnos nem talalok mint a Tubemate androidon ami Yutube videokat tud letölteni és a formatumot is ki lehet valasztani meg zenének is le lehet tölteni nem csak videónak.Sehigy sem találok ilyet ami működne is..Előre is köszönöm..Meg kell fáljkezelő program vagy nem Ha van egyaltalán szükség rá!!És hogy működnek itt a programok frissitése csak hagyjam automatán és kész??
-
-
kkp900
senior tag
Hol lehet megnezni hogy a messengernél hol van a másik fél???be van kapcsolva a jobb oldalt a kos nyíl neki de ennél nem látom sehogy sem😁😳😁
-
kkp900
senior tag
Ja és van e rá app hogy mutassa a naptár a munka szüneti napokat??
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!😃Olvastam hogy van rá app amivel lehet menteni a telefonszámokat SIM re!!Mi a neve?😊
-
kkp900
senior tag
Még az lenne a kérdésem,hogy van e olyan oldal vagy összefoglaló valahol ahol a legfontosabb programok vannak összegezve meg ,hogy mire is jók egyáltalán???Mivel androidról jöttem próbálom letölteni azokat amiket ott is használtam de nem minden van ...és ha lehet magyar oldal vagy link kellene .Ja és még egy kérdés rendeltem 3héttel ezelött az ebayről egy gyárinak kinéző bőrtokot bézs szinűt.de még nem érkezett meg esetleg vali más hamarabb rendelt már ilyet és meg van e elégedve vele??Meg ha tudna egy két fotót feltenni róla az jól jönne...A Yun találtam videót replika néven de eg yfotó meg tapasztalat csak másabb...
A linkeket és a képeket válaszokat előre is köszönöm -
kkp900
senior tag
Gyári szilikon tokom van ami alul ugye szabadon hagyja a telót.létezik hogy körömmel meg az újjammal a fémet össze lehet karistolni ?Mikor írok üzenetet a kisujjamontartom a telót ,és néha persze odaér a körmöm.olyan kis pici karistok vannak rajta!Meg az lenne a kérdésem hogy nem szálcsiszolt alul meg felül a fém??meg nézné valaki a telóját!!vagy csak bemagyarázom magamnak...és nem lehet gyárilag is ilyen szálcsiszolt.
-
kkp900
senior tag
Ott a pont--😄😄😄 Köszi szépen
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
Lenne egy nagy problémám!!Most észrevettem hogy nem csörög a telom csak rezeg!!És elvileg nem állítottam el semmit se csak bemásoltam a kontakhoz a kontaktokat a gmailen keresztül meg az icloudon.esetleg valaki tudja mi lett a bibi.Gyári csengőhang van beállítva és a fél hold sincs engedélyezve
-
kkp900
senior tag
Hello!!😊 csatlakoztam a táborhoz én is I6 64 gb.Majd bombázlak benneteket egy két kérdéssel, mert androidról (Note3)váltottam .Ès sose volt iphonom eddig.Elsőnek az lenne a kérdésem hogy mobilnetemet számláló van e benne valahol mert csak egy fizetős programot találtam rá.Segitsetek légyszives.Előre is köszönöm..
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!!Na azért a Voda se különb egy fokkal sem!!!Flottás vagyok lejárt a hűség idő sosem vettem náluk arra a számra készüléket.Akartam egy i6 ot weben keresztül venni nem engedi mert hűséget jelez.Felhivom az ügyfélszolgálatot,hogy mi a bibi!A válasz az hogy van egy 20 perc ingyen beszelgetési kedvezményem amiért nem vettem sose telefont ezzel jutalmazták és ez miatt nem lehet weben telefont venni.De mivel az első telefonvételnél ugyis elvesztem mondom vegyék le azonnal lemondok róla!!!2 ügyfélszolgálatossal is beszéltem zarójelben megjegyezném.Azt mondták nem lehet.Ja és a fő bibi az hogy egész Kméten nincs 64 gb i6 de még i6 se egy boltban sem legalább februar elejéig meg elsőnek csakis a webeseket szolgálják ki.Így patt helyzet van kiemelt ügyfélként 10 éve nem vehetek telefont a szaros kedvezmenyük miatt amit úgyis elfogok veszteni amint lesz készülék az üzletben ha nem lenne 30 ezerrel olcsóbb akkor tuti megvennēm függetlenül egyedül csak az ára ami 224900 ft vonzó csak hogy ott vegyem!!!Ja és csak a weben van 64 gb üzletben sehol sem...na itt is van ám kufirc rendesen..
-
kkp900
senior tag
Hali!!Az lenne a kérdésem ,hogy samsung 2000 MA autós töltővel plussz a saját töltőkábelével lehet e tölteni??Ès gyors lesz e majd.Mivel nincd gyári autós tőltő amiket meg árulnak azok se tudnak többet ma-ban.És így spórolnék is vagy 5 7 ezret.Nem is értem miert oylan drága ehez ajanlott autós töltők.Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA