Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rfjanika
tag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene
vettem egy iphone 6-ot a telenornál függetlenül újonnan
hazahoztam ráraktam mindent a régi telefonomról és a legújabb szoftvert is az iphone 5-ömön hibátlanul ment.
ami azóta történt:
másnap egy program se indult el elsőre , csak sötét képernyő jött be. reseteléssel megoldódott
délután egyszerűen elment a hang se hívást se smst nem jelzett hanggal csak mikor ránéztem a telóra akkor láttam hányan kerestek. KI-be kapcsolás megoldotta.
ma reggel facebookon videó élindításánál csak hangos sistergés volt . ismét ki be kapcsolás megoldotta.
de pl olyat is láttam miközben kihangosítva telefonáltam a hangerőn levett egyet az erősségből úgy hogy nem is fogtam a telefont.szerintetek a szoftver szarakodik nekem vagy küldjem vissza a telefont ????????????
-
FIREBLADE78
addikt
Erre szoktam apám aszondani: hogy ennyi ésszel meg egy vödör vízzel, elmehetsz ürgét önteni
-
defymoto
senior tag
válasz
torreador22 #8286 üzenetére
Az lesz
-
FIREBLADE78
addikt
Nálam megoldódott a store,kevés volt neki 500 mb hely,vicc
-
defymoto
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem a MediaMarkt-ban egy Iphone 6-ot. Minden oké vele, nagyszerű kis teló. Egy dolgot kivéve. Ha beszélek valakivel telon es kihangositom, akkor nem hall engem a masik fel. Ha normal hangszoron beszelunk akkor igen. Es messengeren is es Viberen is hall. Valakinek volt esetleg már hasonlo? Vigyem vissza és éljek a 3 napos azonnali cserével?
Előre is köszi -
univerzita
addikt
válasz
FIREBLADE78 #8281 üzenetére
Azért tegyél egy próbát. Egy képet tegyél a Megosztott képek - be majd töröld telefonon és nézd meg hogy a iCloud - on ott kell lennie a Megosztott - ba. Onnan nemtörlödhet.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
univerzita #8280 üzenetére
istenva
-
univerzita
addikt
válasz
FIREBLADE78 #8276 üzenetére
Megosztott albumot neked kell létrehozni. Kiválasztod a képet a telón, majd felül megjelenik kék kocka nyíllal majd ott lesz a iCloud fotómegosztás.Itt lesz lehetőség a képet Megosztott mappába tenni. Majd ha gépen megnyitod a iCloud Fotók ott lesz a Megosztott mappába. Ha telefonról letörlöd akkor iCloud - don megmarad.
-
hj.jani95
aktív tag
Bocsánat az offért, de mivel az iPad fórum meghalt ide írok hátha tudtok segíteni mert lehet hogy iPhoneon is volt ilyesmi . Egyszerűen nem tudok frissíteni alkalmazásokat mert hiába nyomok arra h frissítsen, nem csinál semmit. Pedig van 3 Gb szabad helyem, emellett semmit nem tudok letölteni. Elkezdi a letöltést és abban a pillanatban megáll.
Szerkeztve: mar rájöttem, biztos a storeral van valami, iPhoneról se enged semmit letölteni
(#8278) FIREBLADE78: dettó
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
univerzita #8275 üzenetére
Hol van ez a megosztott?
Leakartam törölni az alkalmazások adatait,de végül az alkalmazást törölte le,hiába tölteném le storeból,nem engedi. Pörög 1s-ig aztán kidobja, reboot volt,semmi. Kezd elfogyni a türelmem, soha többet nem veszek 16 gb-os modell semmiből,vicc.
Ja,már van 500mb szabad helyem[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz
FIREBLADE78 #8273 üzenetére
Ha képeket Megosztott -ba teszed akkor nemtörlödnek. Vagy tedd fel One Drive,Dropbox,vagy más helyre.
-
defymoto
senior tag
Na, az 5S után, váltottam egy Space Gray 6-os ra
-
FIREBLADE78
addikt
Kemény 97 mb szabad helyem van,na most. Hogyan tudom megoldani,hogy telefonról letörlöm a képeket és a drive-ban,felhőben meglegyenek? Mert ha simán rámegyek a törlésre akkor kiírja hogy törli a felhőből is.
-
LUCKY78
tag
válasz
#19708160 #8265 üzenetére
+1
igen találkoztam a gyors eléréssel... figyelgetem az app-et, azután majd meglátom mennyire van létjogosultsága a rendszeren. eddig sem volt lassú, meg stb..., csak már évek óta bsztat az "egyéb fül" az itunes-ban hogy folyamatosan zabálja el a tárhelyemből a gb-okat. egy próbát megér. most elsőre mindössze 230mb szemetet kukázott...[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tudtok bekapcsoló gomb hibáról a készüléknél? a mienknél egyszer csak nem kezdett el működni.
Ha restart után is így marad, akkor gondolom hardveres ugye?
-
LUCKY78
tag
Köszönöm a segítő hsz-t.
JB már rég nincs a készülékeimen, (a 9.x.x-re meg ugye nincs is egyenlőre) a PhoneClean-t próbáltam (az volt az ingyenes) Na de most jól meglesem ezt a batteridoctor-t. egyenlőre nem írnak rossz véleményt az app-rol a hozzászólásokban. -
univerzita
addikt
válasz
LUCKY78 #8262 üzenetére
A 1,2GB,,Other " nem sok. A rendszer eszt maga szokta korrigálni. Ha JB - van a telefonon akkor a icleaner nagyon jó. Én gyakran használom a Battery Doctor must have... appot ( sárga színű ikon) Ez is képes néhány száz magát törölni. Vagy van gépre a PhoneClean de az fizetős.
-
LUCKY78
tag
Kedves szifont használó társak.
Van-e valakinek épkézláb 5lete arra, hogy hogy a picsbe tudom kipucolni az 'egyéb' nevezetű szemét halmazt. Ez ugye az itunesban a szinkronizálásnál jelenik meg, ott ahol látod mi mennyi terület foglal el az iphone tárhelyéből.
van-e már rá valami app, vagy pc-re letölthető, használható szoft. amit találtam (ingyé) az mindössze 4mb-ot talált, hol ott most járok kb 1,5 Gb-nál. (itunes szerint)[ Szerkesztve ]
-
mugencivic
tag
válasz
Alvin_ti4200 #8253 üzenetére
Én is aláírtam újabb két évet és vettem egy 64GB-osat 169-ért (online rendeléssel), a meglevő 16GB-os már lassan egy éves, feltettem az apróra. De ennyiért kellett volna adniuk alapból előfizetéssel.
-
Froclee
őstag
Shareport4w-t találtam, ami ingyenes.
-
Jegesbrum
csendes tag
Sziasztok!
A minap vásároltam egy iphone 6 16GB-ot, hazahoztuk beállítottuk minden tökéletes volt kivéve egy dolgot, nem akart csatlakozni az apllestorehoz, majd mikor sikerült a programok letöltésénél is sorra jöttek a hibák.
Rájöttem hogy a wifivel van a gond, 3G-vel minden simán megy viszont ahogy wifivel próbálom a dolgokat van hogy tökéletesen fut van hogy lassú mint a dög. Instagrammon facebookon nem tölti be a képeket.Első lépésben csináltam egy router resetet de a probléma továbbra is fenttálllt, befrissítettem a telefont a legújabb oprendszerre hátha ez lenne a hiba de a probléma megmaradt.
Reseteltem a telefon network beállításait is, beállítottam a DNS-t 8.8.8.8-ra is de egyikkel sem lett jobb a probléma.
Volt valakinek hasonló problémája? Ha igen hogyan lehetne orvosolni?
(Van itthon másik iphone is, iphone 5 amellyel tökéletesen megy minden)
-
Mályki
aktív tag
Van lehetoseg ha apple musicot hallgatok a telefonon, akkor az valamilyen modon a Laptopomra (dell) rakeruljon? Iranyitani szeretnem a fotelből a telefonommal
Tud valaki segiteni?
-
-
csabi94
őstag
Örömmel jelzem, hogy tegnap használatba vettem életem első iPhone-ját, egy 64 gb-os space grey iPhone 6-ot.
Annyira hihetetlenül jó ez a rendszer, hogy ma reggelre már minden funkciója kézreesett, mindent kitapasztaltam, és ami eddig nem működött az okostelefonomon, már az is működik. Az akksi még bejáratós (2 ciklus), de már így is elég jól bírja, a készenléti fogyasztásán lehidaltam (bekapcsolt wifivel egy éjszaka alatt 2-3%-ot merült, a Lumiám az anno 15-öt kb.). Nyilván, ha nyomkodom, fogyaszt, de így sem rossz a helyzet, ugyanis a teljes beüzemelés óta egyszer töltöttem fel, ez tegnap volt, és még mindig bírja, pedig így, hogy ismerkedek a rendszerrel, nyomkodtam bőven, appokat telepítgettem, próbálgattam, játszottam, stb.[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Csak gondoltam, megemlítem, hogy a T-Mobile-nál (bocsánat, Telekomnál) 169 ezerért el lehet vinni a 64 GB-os i6-ot, a 128-asért pedig 188 ezret kérnek, mindezt 3990 Ft-os előfizetések közül válogatva. Persze raktáron kb. sehol nincs, de kiszállítják 1-2 napon belül és állítólag további készlet nem várható, amin nagyon meglepődnék.
Aki esetleg Spotify-t használ: ha zenét hallgattok és mondjuk a főképernyőn vagytok: ha nem Task Switch-ert (duplán megnyomjátok a Home gombot) használva mentek vissza a Spotify-ba, hanem elindítjátok az alkalmazást az ikonjára kattintva, akkor oda visz vissza, ahol jártatok (például album vagy szám) vagy pedig az alkalmazás főképernyőjére dob? Remélem, nem túl bonyolultan tettem fel a kérdést
Nexus 5-öt nyúzok már bő egy éve és nagyon megszoktam a gyári Android Task Switcher-ét, hiába használtam előtte 6 évig iPhone-t, az i4-en már a Home gombot alapból gyűlöltem nyomogatni, mert annyira megbízhatatlanul működött
-
válasz
defymoto #8250 üzenetére
Ha van valami papírod hozzá amivel lehet kopogtatni a Partneronál ha gond van, akkor okés. Egyébként meg nem is tudom. Ezek az utólag függetlenített (persze lehet nem az mert külföldön nem mindig zárják le őket) nem biztos hogy a legjobb megoldás, mert lehet vele gond. Letiltják, vagy egyszerűen visszazár a telefon. Jártam már így hogy 3 hónap után a független telefon gondolt egyet és csak magyar vodafone hálózatra állt fel. Mindegyik szolgáltatót felhívtam és nem amiatt mert letiltották, hanem ki tudja miért. Az Apple sem tudta a választ. Szóval annyira nem az év vétele!
-
defymoto
senior tag
Sziasztok! Az iphone topikban már kérdeztem, de itt is megpróbálom.
Iphone 6 ot készülök vásárolni, itt a hardverapron az eladó azt írja hogy 2016 juniusig gyári gari van rá, ez igaz meg is néztem az Apple oldalán. Gondoltam felhívom az Applet és kicsit utána érdeklődök. Azt mondta a csajszi, hogy a német vodában lett vásárolva de neki azt írja a gép hogy független. (Az elado a partnero gsm-ben vette.) Félek hogy nehogy letiltsák. Szerinterek van okom aggódni, vagy nincs?
Előre is köszi -
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
2 hete vagyok egy I6 boldog tulaja.Meg ismerkedesi fazisban vagyok a rendszerrel de eddig nagyon bejövős. Valamire nem tudok rájonni. Kontaktban, ha cimre kattintok hogy elvigyen a kért ismerőshöz , alapertelmezettben a térképet nyitja meg. Nincs rá opcio hogy klikk után a GoogleMaps al navigaljon?Koszi elore is
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Venni szeretnék még egy töltőt a telóhoz, de az adapterre az van írva, hogy "salcomp" az enyémre pedig, hogy flextornics.
A kérdés, eredeti a salcomp-os?
-
takessz
senior tag
Na ma meg lett az i6 hát elég furcsa volt a i4s után de majd megszokom
-
benecz
tag
Üdvözlök Mindenkit!!
Ma vásároltam egy ilyen készüléket,egyenlőre tetszik,egy dologban tudnátok segíteni:
-a kijelző feloldásához lehetne hangot rendelni?néma kinyitáskor,de lezáráskor ad hangot?Beállításokban kerestem de nem találtam.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok, véleményetek szeretném kérni új készülék vásárlása miatt. i6 64GB vagy i6S 16GB, Az elsőt 30 ezerrel olcsóbban is kapnám. Kb. 1 éves időtartamra tervezek vele, mivel akkor lejár a hűségem, és talán benevezek majd az I7-re. Köszönöm
-
válasz
mugencivic #8235 üzenetére
Na ezt durvan jol leirtad.
-
mugencivic
tag
Örülök hogy szóba került az EarPods, az egyik kedvenc Apple termékem, le is írom miért gondolom ezt:
Valójában az EarPods egyik nagy előnye az alacsony izoláció, ilyenből nagyon kevés van a "tűrhetőbb" kategóriában. Pl. Bátran lehet vele sportolni, sétálni, biciklizni, autót vezetni - nem fognak elütni. Figyelembe kell azt is venni, hogy alapvetően ez egy telefonhoz adott headset és telefonálni ez a fajta való inkább, mint egy hallójárati füles, amivel kb. olyan élmény, mintha az ember az ujját a fülébe dugva beszélne (nekem pl. nagyon zavaró) és még a kábel is az ember fülébe viszi át a hangokat közvetlenül, ha hozzáér valamihez.
Persze nyilván nem jön be egyaránt mindenkinek, csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de én teljesen függője lettem amióta megvettem az első 5S-em:
- nincs a "bedugult fül" érzés, így kellemesebb telefonálni is
- nagyon alacsony izoláció, bármilyen kinti tevékenység közben biztonságosan tudom használni, még beszélgetni is tudok
- akárhány órán át tudom kényelmesen viselni, annyira kényelmes
- tűrhetően is szól (gyári fülesnek). viszonylag ugyan le vannak kerekítve a magas hangok, ez kicsit árt a részleteknek, de cserében a fület sosem fárasztja el
- megemlíthetném még, hogy a távirányítója jól van elhelyezve (magasra van téve) és a gombjai is jól használhatóak
- Mac-ekkel is kompatibilis (pl. Skypeolni), megy vele a hangerőállítás isPersze én 80%-ban Podcastot hallgatok és csak kisebb mértékben zenét, meg egyáltalán nem zavar (sőt ellenkezőleg) hogy beleszűrődik az utcazaj, de nekem az EarPods a kedvenc fülesem (pedig egy csomó másikat vettem már, némelyik jobban is szól) és mivel csak Appleval kompatibilis (a hangerő gombok legalábbis), az egyik legfőbb oka, hogy nem tudok semmilyen más telefonra váltani.
[ Szerkesztve ]
-
Gondolkozom rajta, hogy lecseréljem e a 6-ot egy 6S-re. Telenoros vagyok, ott be is számítják a régit, csak egyenlőre nem látok náluk 128GB-os verziót, nekem meg az kéne.
Bár még meggondolom, mert tulajdonképpen a mostanival sincs baj. 7es-ig biztos kihúzná. -
válasz
Froclee #8231 üzenetére
én samsung s5-ös fülessel használom, necces mert nem mindig akar szólni vele rendesen, kvázi nem kompatibilis vele de van, hogy eltalálom azt a pontot amikor okés és akkor nagyon faszán szól vele.
bár telefonálni nem lehet headsetről vele
earpods-tól irtózom, nekem nem kényelmes, csak a szilikonos. ( mint ahogy nőből is)
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
srácok, ezt az earpodsot nem tömegközlekedésre találták ki.
nagyot koppantam ma.
[ Szerkesztve ]
-
szerintem meg jó.
ha megnézem 2 óra játék eleve nem kevés !
aztán 2,5 órát beszéltem ma, végig 4g-n , szar lefedettségű helyen !
1 óra irogatás imessage-n , és igen keveset neteztem is rajta. - akárhogy nézem a 3,5 - 4 órás kijelzőidő megvan vele.Ennyit bírt a Galaxy S5-öm is , ami azért elég jó akkuban, talán a sony z1c bírta valamivel jobban ( azt hiszem olyan 4,5 - 5 óra kijelző idő hasonló paraméterekkel ).
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78 #8212 üzenetére
értettem a célzást
-
voncci
aktív tag
Eredetileg a plusz a kiszemelt.
-
-
voncci
aktív tag
Akkor belevágok...
-
voncci
aktív tag
-
voncci
aktív tag
Sziasztok! Váltani szeretnék androidról. eredetileg 6+ néztem ki, de olvasva a fórumát elriasztott a wifi és térerő eldobálas probléma. A sima 6-osnál is fen áll ez a gond? Köszi előre is a segítséget.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csabi94 #8203 üzenetére
Lehet semmi gond nem lesz, de en kicsit nyugtalan lennek.
Ezert irtam a plusz... mondjuk 20e forintrol, amivel megvasarolod a nyugodsagodat.
En kb. 4 eve vettem itt a ph-n egy samsung galaxy s (1-et), es kb fel ev mulva letiltottak. 90e-ert vettem anno.
Nem untatlak a reszletekkel, de kb. 5 honap mulva jutottam hozza a penzemhez, es az egesz mar ugy nezett ki a vegere, hogy en vagyok szivtelen, mert a szerencsetlen idokozben munkanelkulive valt eladotol koveteltem azt amit megigert!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- World of Tanks - MMO
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)