Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
tylerddd #7852 üzenetére
Konkretan amit az iPhone nem teljes rovatkaval fog be wifi-t, azt a Lumia joval tavolabb is csutka wifijellel tolja es nem csak azt mutatja, hanem hasit is!
Mondjuk az igaz, hogy egy dolgot nem szabad elfelejteni, megpedig azt: Hogy ez is csak Microsoft vagyis csak a leglenyegesebbet emlitsem toluk - zokszo nelkul elengedik platformok kezet egyik pillanatrol a masikra.
Ettol fuggetlenul egyedinek tartom a style-t es tetszetos, noha valoban az ido fogja igazolni, hogy mikent fog muzsikalni a platformjuk.
Ami meg trefas toluk az a Surface... Tobb mint egy eve kijott, kapni ugyan nem lehet, de ugatnak az iPadra, hogy az mennyire gagyi! Es ezt igazabol nem is ertem... Biztos savanyu a szolo amit ragcsalnak!?.
(Pedig biz isten jol nez ki a cucc, de ha megfeszitenek sem tudom, hol lehet ilyet beszerezni)
iPad minim is van egy LTE 32GB es azzal meg egy fikarcnyi gondom sem volt - ami meg esetleg negativum volt, azt 2 frissitesen belul meg is oldottak - ugyhogy nem tudom mit fikazgatjak mas gyartok az iPad szeriat...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)