Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Hát a cikk sem segített rá, hogy megvegyem, vagy ne vegyem?
-
törölt tag
Ennyit meglesve belőle azt modnom, ide nekem a DOS-os Alone-t. Ami mellett a max 14"-os monitort lesve töltöttek rengetegen éjszakákat el, mire eljutottak valameddig is. Az nagyon ütős hangulattal bírt. Még a pixelessége sem volt gond.
-
Typhoon47
senior tag
jah látom, hogy jól benéztem, hisz ez gamer365 cikk, oda meg nem fogok felmenni, nincs kedvem a sok fanboy közt kommentelgetni. egyébként meg miért teszi föl ide is a cikket? ingyen reklám? ha van egy saját oldala?
"Education is important but big biceps are importanter"
-
bwoay
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Typhoon:
kétlem, hogy a cikkíró olvasná a HSZ-ed,
ha véleményezni akarod a tesztet,
akkor a forrásoldalon tedd.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Csak nekem nem volt egyértelmű, hogy melyik verziót teszteltétek?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Typhoon47
senior tag
Szép méretes lett, de sztem a szerkezetét az írásnak jobban átkellett volna gondolni, értsd a 3ból az első 2 oldalt elolvassa az ember, és valami ótvar, szar játék jön le konklúzióként, aztán jön a 3. oldal, ahol meg csak a pozitívumokat írtad, és akkor most mi van? most akkor mégis jó játék? na és a tetőpont az utolsó bekezdés ami elvileg az összegezve" rész kéne hogy legyen (ha már bekezdés címeket nem írtál egyet sem, akkor legalább az összegzést ne hagyd ki) képes vagy valami olyasmit írni hogy akkor most akkor mégis jó játék. Kedvencem az eltekintünk rész..., hogy lehet a hibáktól letekinteni?
A helyesírást nem néztem, sztem az redben van.
"Education is important but big biceps are importanter"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
- Corsair SPEC-DELTA RGB Tempered Glass Mid-Tower ATX házikó,dobozában,szép állapotban!
- Godox, Jinbei stúdió cuccok - lámpaállványok, keresztrúd, háttér, derítőlap stb
- FanXiang S500 Pro PCIe 3.0 NVMe 2TB m.2 ssd,7 napot ment,kevesebb mint 1tb írás,tesztek csatolva!
- HUAWEI MATE 40 PRO 8/256
- Acer DVD író
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest