Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Lassan leszokhatnának a "kinyírom a hegedűt" hangeffektről - feszültségfokozóként egyre kevésbé működik.
A demó hangulatos, de szeretnék látni valami frisset is a horror-toposzokon túl.
A Resident Evil (meg talán a Dead Space) csinálta jól. Adta tipikus szitut, amikor tudod hogy jön a szörny. De nem jött. Aztán amikor már háromszor elmentél az ablak/lyuk akármi előtt, akkor jött."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
asvald
senior tag
Nagyon ott van a grafika,és rohadtul ilyesztőnek tűnik!
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Chp
őstag
Izgatottan néztem végig, tetszik. A látvány meg számomra teljesen fotorealisztikus már, mintha kamerával lenne felvéve. Jó lesz ez.
-
satz18
őstag
válasz Sirandrish #8 üzenetére
Na jó a downpourban a screamer egy kicsit. De a legtöbb ellenfél az csak lassan de kitartóan közelít feléd.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
mrhitoshi
veterán
Jónak tűnik. Felkeltette az érdeklődésem.
PS4
-
Sirandrish
legenda
Nem az ijesztgetésről szólt? Akkor vagy én vagy te valami gagyi verzióval játszottunk
Az én verziómban volt sok köd, meg ijesztő hangeffektek, a tied egy virágos mezőn játszódott? Hja és amit lehetett azt kikerültem, szóval hentelni sem kellett. Lehet a tied kellett volna nekem isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
.mf
veterán
"Szép-szép, de amnézia nélkül már nem is lehet horror játékot csinálni?"
Ahogy Yahtzee Crosshaw is megmondta már, "ha a játék-főszereplőkről kórképet állítanánk fel, első helyen szerepelne az amnézia, melyet szorosan követ a kleptománia"
Á, meg is van: ebben volt.
Plusz itt is elmondja azt, amire Satz18 is utalt (amiben mindhárman egyetértünk).
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Azok túlélő horrorok, ami nem az ijesztgetésről, hanem a túlélésről, gyűjtögetésről, hentelésről szólt."
Te most melyik részről is beszélsz? A Silent Hill mindig is egyfajta pszichológiai rémálom volt, sose a hentelésről szólt...(talán a legutolsó rész, de az nekem kimaradt)
Live-Die-Respawn
-
Redneck
nagyúr
Nem úgy lett volna az új Silent Hills-ben hogy kisebb épületekben beltérben fps, kint pedig a klasszikus külső nézet? Én úgy emlékszem de hamar elkaszálták a projectet.
A Silent Hill 4: The Room részben is volt ilyen. A lakásban fps (talán még pár helyen, de már nem emlékszem) és kint tps.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
satz18
őstag
Nem tom a Sillent Hills milyen lett volna, de hogy az eddig megjelent SH-khoz nem sok köze van az tuti. Azok túlélő horrorok, ami nem az ijesztgetésről, hanem a túlélésről, gyűjtögetésről, hentelésről szólt. Mellette volt egy nagyon magával ragadó hangulat és sztori. Ez a játék inkább hasonlít a mostanában divatos, csak az ijesztgetésre fókuszáló játékokra, mint pl amnézia, outlast.. Nekem ezek valahogy nem jönnek be.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Redneck
nagyúr
Nekem beadta! Megijedtem kétszer, pedig számítottam rá!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Szergely83
tag
Ez nagyon komoly... Oculus Rifttel garantált lenne a szívroham!
-
vhw
addikt
Szép-szép, de amnézia nélkül már nem is lehet horror játékot csinálni?
Egyébként a BOSCH® is a támogatók között van?
Mert a Sony mégse adta végül a nevét..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest