Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaz 78
aktív tag
Köszönöm a nincsmit!
Megoldódott a probléma,a net sebességemet beállítottam minimumra,azaz modem-56k-ra és így szépen elindúlt a frissítése a játéknak. -
Gaz 78
aktív tag
Üdvözletem,köszöntök mindenkit!
Zoli vagyok és van némi gondom a játékkal! Legalábbis az indítással!
Megvettem az AVP 2010-es játékot! Nos nem vagyok otthon ebben a STEAM rendszerben de nagy nehezen csináltam egy fiókot és használni is tudom a steam-et! A játékot online akarta letölteni és telepíteni ( játék termékkulcsot hozzárendeltem a fiókhoz ) de én a 2 db. DVD-ról telepítettem. Bemegyek a steam menüben a játék könyvtárba és ott látom az AVP-t melette 0% és,hogy a 16 gigás telepítés után még frissíten akar! Nagyon lassú a netem ezért nem vártam meg még frissít! Ez normális,hogy frissítgetni akar? És egyáltalán mit akar frissíteni rá? Mert ha elindítom a játékot akkor kiírja azt,hogy játék indításának előkészítése azt a nagy semmi! ..frissítés frissítés....A segítséget előre is köszönöm!
-
Gergello
addikt
Az első rész szerintem is parásabb volt mint a második.
Arról volt már valami leírás, hogy milyen multiplayer módok lesznek? -
PAtr0n
addikt
-
Ari18
őstag
Nem játszottam az előző részekkel, de ezt mindenképpen kipróbálom.
-
Hedgehanter
őstag
Ez alapjan tuti nem vennem meg....
-
Baboon
senior tag
Emberek!
Tudunk vmit hogy ez el lesz-e rontva vmi winfos live-hoz kötött reggel és ahhoz kötött multival?
Csak azért kérdezem mert tervezem a megvételét de csak akkor veszem meg ha utána nem lesz egy merő görcs neten tolni. -
mephi666
nagyúr
az első részről én a jubileumi 100. 576-ban olvastam... (az volt az első példány, amit meg is vettem) már akkor odavoltam a játékért... amikor meg kijött a marine demo, nyomtam ezerrel a 4megás voodoo-val
alig győztem kivárni a teljest... 1-2óránál viszont nem tudtam többet játszani marine-ként, mert stabilan kb. 140 fölött lehetett már olyankor a pulzusom
(persze sötétszoba+fejhallgató alap volt hozzá) azóta nem készült ilyen parás játék...
attól félek, hogy egyedül a rush-al tudják elrontani ezt a részt: jönnek az alienek tucatjával, lősz ezerrel és nem jelent majd úgy kihívást, mint az első rész mentés nélkül... ott tényleg átéreztem, hogy: ha 1 dög elkap, akkor végem... minden egyes alien-nél megvolt a para, hiába volt 100hp+100armor... a második rész nehézségileg sokkal könnyebb volt... reflexből easy-n kezdtem, mert az első részben a legkönnyebb fokozat is brutál volt marine-nel és talán 1szer haltam meg a 2.-ban, mert véletlen leugrottam jó magasról
-
New Life
aktív tag
Ohh, a régi kedvenc!
Most érzem, hogy milyen gyorsan elment ez a 10év... -
doddy
tag
MI az AVP el, és a kettővel is sokat játszottunk lanon, emlékezetes élmények fűződnek hozzájuk. Remek kis játékok.
-
sz.mich
tag
Ejj azok a régi szép idők. Emlékszem, mikor megkaptam az első részt... nyár volt, a folyosón bontottam ki... mindegy is, van mihez kötnöm. Viszont várjuk az újat csak jönne már!
-
JoolsNOS
veterán
Hát ez az összehasonlítástól messze volt...
Na de gyorsabban telhetne az idő, hogy lássuk mi is lesz belőle. -
aram01
nagyúr
az első részt fülessel nyomtam egyedül otthon este,sötétben.Soha nem fogom elfelejteni
-
Törzsúr
senior tag
Igaz ,hogy i7-esem van de egy 4870 számolja a grafikát, remélem elég lesz neki...
-
Archer
őstag
Ha jól hallottam a videóból, az M41A visszakapta az eredeti fegyverhangokat az Aliens-ből, nem azokat a prüntyögéseket mint ami az AvP2-ben volt. Ez dicséretes
Remélem a jó öreg Predatorból nem csinálnak istent mint szintén az AvP2-ben.
#10: mondjuk nekem az Unreal2 akkor kifejezetten tetszett, nem értem miért húzták le annyira. Jó, a forradalom meg a többi amit beígértek elmaradt de azért nem lett az olyan siralmas.
-
]Phobos[
senior tag
Én őszintén szólva örülnék, ha "csak" "remake" lenne. Kicsit unom már a világ megváltós folytatásokat, kezdve a sort az Unreal2-től a HL2-n, a Quake4-en, a C&C3-mon keresztül át az UT3-ig, hogy csak néhány "remekművet" említsek, a celséderes, onlánj autós-tps-rpg-rts-fantasy-horror-kaland-szájenszfiksön multiplatformos szaggató gigafosokat meg ne is említsem. Sosem értettem, hogyha valami flottúl működik és mérföldkövet teremt, miért kell piszkálni??? Persze senki ne húzza fel magát, ez egyéni vélemény.
-
Gbi82
tag
Az első résznben az volt a kihívás, hogy nem lehetett a pályákon menteni, én is végigrettegtem párszor
-
PAtr0n
addikt
Az első 2 nagyon fosatós volt, az első olyan játék volt számomra amivel félve játszottam, és futkosott a hideg a hátamon nagyon sokszor.
Viszont van egy olyan érzésem, hogy ezzel az új résszel nem váltják meg a világot a srácok. Biztos szép lesz, meg fosatós, de semmi újat nem fog hozni. Egy remakelt AvP 2-re számítok. Ettől persze biztos élvezni fogom. -
Scholes9
nagyúr
Egyetértek az első rész ijesztőbb volt, viszont ugye a 2. részben sokkal jobban ki volt dolgozva a predator és az alien is a kampámyban, én baromira élveztem mind2 részt, a mostanit is nagyon várom, azt hiszem szorítok is pénzt rá
-
Janika!2
aktív tag
Szerintem jó lesz az új AVP
A demónak már meg kellet volna jelennie nem?vagy tévedek
-
]Phobos[
senior tag
válasz
lordovravens #3 üzenetére
Igen, de csak mert egy kicsit "világosabb" volt a 2. rész. Csodálom is, hogy kihagyták a videóból, mert koránt sem volt ronda a maga korában.
Mindezzel együtt, nekem a 2 jobban bejött. -
mv
aktív tag
A látvány rendben lesz, remélem a régi hangulat is megmarad.
-
lordovravens
tag
Hát az első rész irtó parás volt. Szerintem jóval ijesztőbb volt, mint a második.
-
]Phobos[
senior tag
Ááá, képekről nem akartam véleményt megfogalmazni, ingame videóból meg ez az első, hát sajnos ... költenem kell a gépre 1000rel
Ez már most MUST HAVE! kategória!
-
iSonic
addikt
Hehe nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
gp A fejlesztők az eredeti '99-es AvP-vel mérik össze a hamarosan megjelenő új részt.
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest