- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Corleone33 #30 üzenetére
A Freedom Force mindkét része nagyon jó volt a maga idejében, de ezek ma már muzeális darabok, helyén kell kezelni őket.
-
kwzatz
őstag
A Freedom Force mindkét része jó.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
errorcode06
őstag
Én azért behúztam a BL, Battleborn, SO:TL, C5 miatt.
A Többit meg odaadom valakinek.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Corleone33
senior tag
megjöttek a bónuszok, szokás szerint jó szar játékok lettek:
Freedom Force
Freedom Force vs. the Third Reich
The Bureau: XCOM Declassified
Railroad Tycoon 3ez mennyire felesleges volt részükről
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Corleone33
senior tag
eddigi tipjeim alapján, szigorúan azt nézve hogy milyen játékokat publikáltak és hogy mik vannak a bundle-ben
Talán lehet: X-com declassified, Bioshock Infinity vagy akár Bioshock 2/1 (ez mondjuk annyiban esélytelen hogy jön ezeknek a remastered változata hamarosan), BLre-Sequel DLC, Civ 3, Civ 4, Xcom Enemy Within
Viszonylag esélytelen de sanszos: vmelyik WWE játékuk
Megvan rá az esély: X-Com: Enemy Unknown , Sid Meier Pirates!, régi x-com játékok
??: régi Borderlands-ek bármelyike, DNF DLC
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Fitzgerald
veterán
válasz Stauffenberg #27 üzenetére
Nem először amúgy, többször összekevertem már a kettőt. A logójuk egy betű, és ugyanaz a szám.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Fitzgerald #26 üzenetére
Erősen benézted a Take-Two és 2K Games közti különbséget.
-
Fitzgerald
veterán
L.A. Noire lesz az egyik szerintem. A másik nemtom mi, de biztos nem a GTA V.
-
scdlsc
senior tag
válasz Corleone33 #23 üzenetére
Borderlands + Borderlands 2
És akkor veszem is meg a full csomagot.
-
Corleone33
senior tag
válasz Fitzgerald #9 üzenetére
Civ 5-el csak annyi baj van hogy semmi dlc-t nem adnak hozzá, anélkül pedig állítólag nem annyira jó a játék
-
Corleone33
senior tag
tippek hogy mik lesznek a bonusz játékok?
én személy szerint Borderlands 1/2-ben, esetleg X-Com kiegészítőben reménykedem
-
aktív tag
válasz Hiroshi87 #21 üzenetére
De belekerül, utólag küldik.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Hiroshi87
csendes tag
Ha most venném meg a packot, akkor a jövőhéten érkező pár játék már nem kerülne be a csomagba? mindenképpen érdemes ilyenkor megvárni a jövőhetet?
Üdv.: Gyula
-
Agyzuzo
addikt
A greenmangaming.com-on most a legolcsóbb talán, 22 font körül a deluxe változat, a sima 16 valamennyi.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
oriic
HÁZIGAZDA
Humble Store-ban 40% kedvezménnyel vehető meg. Alapból 50 euró, a kedvezménnyel ha jól számolom 30 euró lesz.
Live-Die-Respawn
-
Louro
őstag
X-Com2 hogyan olcsóbb és mennyi lenne a vége? Ha lemegy 10k alá az ára, elgondolkodom rajta.
Mess with the best / Die like the rest
-
scdlsc
senior tag
válasz Stauffenberg #12 üzenetére
Az a teljes (20 dolláros) csomagban volt. Szerintem életem legjobb vétele volt.
[link] -
scdlsc
senior tag
2014-ben volt egy nagyon jó 2K bundle.
Ezek voltak benne:
BioShock
BioShock 2
BioShock Infinite
The Bureau: XCOM Declassified
The Darkness II
Mafia II
Spec Ops: The Line
XCOM: Enemy Unknown
X-COM: Apocalypse
X-COM: Enforcer
X-COM: Interceptor
X-COM: Terror from the Deep
X-COM: UFO DefenseÉn pl. akkor játszottam először a BioShock-al. Sokkolt, akkora élmény volt!
-
konikan
aktív tag
Battleborn és a Borderland annyira nem érdekel, a közepes pakkból a Civ V már megvan, mindenesetre, az egydodós csomagra beruháztam, úgy halottam, hogy a Spec Ops-nak jó a sztorija.
Úgy néz ki az Overwatch kiütött minden hasonló MOBA-t.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Fitzgerald
veterán
Civ V, Mafia II, Borderlands Pre-Sequel nem rossz ennyiért.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én is kihagyom. A Civilization V és a Maffia II amik ebből érnek valamit, de mindkettő megvan, ráadásul mindkettő ingyen (pár éve a Golden Joystiq Awards szavazáson résztvevők ingyen kapták ajándékba mindkettőt). The Darkness II már volt bundle-ben, onnan van meg (de még egyszer sem indítottam el).
A Battleborn esetében meg nem jó ómen, hogy ennyire rövid idő alatt így kiszórják akciósan. Nem mehet valami jól a szekér.
Talán beszállok a közepes csomagba ha frissítik és valami rendes cím jön.
-
daninet
veterán
Szerintem ez egy kifejezetten gyenge bundle teljesen mindegy mennyi pénzért. Talán a Civ V az egyedüli, de a IV-hez képest az is egy leegyszerűsített casual game.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
errorcode06
őstag
Én megvárom még mit csapna hozzá aztán megveszem. Ha csak a presequelt nézem nekem már megéri.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
GeryFlash
veterán
15 dollár a Batllebornért, ami most jött, szerintem mindent elárul a játék sikerességéről.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Agyzuzo
addikt
Nem kötelező beaktiválni, külön Steam kulcsokat ad.
Off: mai napig nem értem, miért köpködnek ennyien a DNF-re. Oké, nem egy korszakalkotó cucc, de a maga nemében egész szórakoztató lett szerintem. Túl magasak voltak az elvárások, csak ezért bukott el, B-kategóriában igen jónak számít.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Béééla
őstag
Értem hogy a Waifu Fortress erősen kiszolgálja a félkazuár játékosokat, de hogy néhány hónappal a megjelenés után a Battleborn röpke 15$-ért már megvehető, erősen kongatja a vészharangot.
Azon felül Duke Nukem Forever, nem akarnám égetni magam azzal, hogy a könyvtáramban van, pedig a Shower with your dad simulator is megvan.Bélabá
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest