Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz herdsman12 #471 üzenetére
Szia!
Nem bonyolítom, zenével járatom. Az elején mindig belehallgatok hogy halljam nyersen milyen, sok minden tetszik úgy is, van ami nem, de utána mennek jó pár órát magukban, aztán onnantól hallgatom. Van aminél érezni javulást, van ami - számomra legalábbis - nem nagyon változik, de ezekre külön nem nagyon érdemes szerintem kitérni, mert múló állapot. Fejhallgatóknál sokkal jobban éreztem amúgy a bejártás hatását, fülesnél szerintem nem olyan látványos. Eddig a legdurvább a CKR9LTD volt, az a "meh"-ből váltott "azannyába!", máig nem tudom hogy csinálta, lehet a 2x2 driver miatt van, de bármi másnál (nem csak kínai) sokkal kisebb volt a változás. Ami még látványosabb volt, az a KZ ANV, ha jól rémlik, de ezek nem szoktak nagyon megmaradni, csak ami tényleg drasztikus (lásd fentebb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Sweet.tv - internetes TV
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Újszerű Philips OLED 718
- Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold Full Modular
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- Dell Latitude 5410/14"FHD IPS"/10.gen i5-10310U/16GB DDR4/512GB SSD/Excellent akku/Garancia
- Cooler Master Universal Vertical GPU Holder Kit ver.2
- Be quiet! Straight Power 11 850W Gold tápegység - 4+ év garancia
- HP ProDesk 600 G4 SFF 8.GEN - hibás! ELADÓ! 4.000.-
- Corsair RM750i 750W moduláris tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest