-
GAMEPOD.hu
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz rasotamas #13550 üzenetére
Szerintem sokszor nem az a baj, hogy kihajtja-e, hanem az, hogy nagyon sok processzor éhes játék van már, és ezek felzabálják a procit előre......
Amúgy csak is azért beszélhetünk még 2018-ban is az LGA771/775 quados játékról, mert akkoriban ezek kegyetlen overkillek voltak az akkori VGA-khoz, tehát túl volt méretezve a teljesítményük. Nem hiszem hogy bárki kihasználta volna egy Q9550/9650 teljesítményét, pláne úgy, hogy az akkori videókártyák teljesítménye még a mai Intel UHD630-as processzorba integrált apu teljesítményét sem érték, és a legkomolyabb játékok sora valahogy így alakult: Half Life 2, Unreal Tournament 3, Rainbow Six Vegas, Call Of Juarez (1), Company Of Heroes. Ezeket hajtottuk maximum 2900XT/3870/4850/70, 8800GT/GTX 9800GT/GTX GTX260/280-al-al a Penryn csodákkal. Ezek a procik, és inkább az Intel 45nm-es 4 magosai szerintem megelőzték a korukat.
Ezért is van ez a topic, sőt, él és virul, és mi is örülünk, hogy 4-5k-ért elég jó kis teljesítményt lehet venni.Speed(R): Na igen, érdemes-e ennyit egyszerre költeni erre?
Szerencsével talán megéri, annak idő kell, hogy a lehető legolcsóbban legyen meg az alaplap, proci meg ram is .
Ezeknél a cuccoknál nem szabad kapkodni..... Én az E5450-es váltást még megjátszom, mert ingyen lesz úgymond. Meg utána ráérősen lesz 1-2K-ért valami aránylag megbízható táp, és záróra a retróval egyelőre. Nem szabad belemerülni egyébként. Mert könnyen túlzásokba lehet esni. Nem vicc.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest