Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Nagyon kéne belőlük egy remaster, ami elérhető a modern konzolokon és PC-n. Kb mint amit a Yakuza szériával csináltak.
Pár hónapja álltam neki a szériának, vannak nehézségek (PC)
-Solid: borzalmas irányítás, kontroller túlérzékeny, billentyűzeten vittem végig, de ott meg helyenként nem elég precíz (egér support nincs)
-Solid 2: 0 konfigurációs lehetőség, csak kontroller, ott is egyféle kiosztásban (volt hozzá egy külön konfig program, de nekem nem ment).
-Solid 3: RPCS3, ennek minden nyűgjével, egy-két crash, fix kiosztás, néhol alacsony fps, de ezen túl jól ment.
-Solid 4: RPCS3, katasztrófa. Grafikai és audiobugok, rengeteg crash, rengeteg troubleshoot, kb 10 órám ráment csak arra és a végét így is YouTubeon kellett megnéznem.
-Peace Walker: RPCS3, kiválóan futott 0 problémával, kellemes meglepetés.
-Rising: van PC port, teljesen más koncepció, nem is volt vele gond.Maradt az első 2 Metal Gear, ami elvileg elfut mindenen, meg a Ground Zeroes/Phantom Pain, azoknak megint csak van rendes portjuk, a neheze megvan. Ezek annyira már nem érdekesek de valamikor teszek velük egy próbát.
A rengeteg nehézség ellenére is egy kiváló széria, még mai szemmel is. -
zsolesz967
aktív tag
Még ps1-en toltam az első résszel.Aztán a többi komaradt.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
veterán
Ja, értem, köszi az infót, ezt nem is tudtam. Mindenesetre, nálam az vitte a prímet, igaz, később nem volt PS-em már, így a többivel nem nagyon próbálkoztam. Az end game jelenetet nem tudom, hányszor néztem végig. Nyálas volt, de hatásos.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár szerettem az összes részt nagyon, nekem valamiért mégis a 4. rész amit a legjobban imádok a mai napig, minden egyes hibájával, az órányi átvezetőkkel...mindennel. És igen, sokan mondhatják azt, hogy a végső boss fight milyen gyerekes, de nálam valszeg örök időkre az marad minden idők legjobb boss harca...Azokkal a zenékkel, az ott nekem mindent visz.
szerk:
A temetői jelenet pedig no comment.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Ehhez a címhez senki se nyúljon, Kojima-án kívül.
Ő meg vélhetően nem fog többet Metal Gear játékot csinálni. Mert szabad, és azt csinál, amit akar. És kis túlzással a Microsoft is, és a Sony is a lábai előtt hever.
Még ha nála is lennének a játék jogai, szerintem akkor sem akarna vele foglalkozni.
ui.: Bár az ötödik részt azért befejezhetné. Talán az még motiválná is.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kvelstadt
veterán
A konami ne is kezdjen vele semmit. Láttuk milyen ha ők maguktól kezdenek vele valamit.
Annyit kezdhetnek vele hogy ha el nem is adják de adják ki valakinek aki meg is tudná jól csinálni.Kedven rész az MGS3 Snake Eater
Megyek is meghallgatom a létrászenét."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
veterán
Nálam a Metal Gear 2 viszi a prímet. Mai napig emlékszem rá, hogy PSX-en milyen flash volt már próbálgatni a rádió frekvenciákat kontakt után kutatva, vagy épp a joy-t átdugni a kettes portba, amikor PsychoMantis ellen kellett harcolni, és nyomott egy blackout-ot, vagy amikor olvasott a behelyezett memóriakártyáról... Azóta se láttam hasonlóan ötletes megoldásokat, őszintén szólva.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Úgy néz ki, hogy a legjobbak 1987-esek.
Isten éltesse a legjobbat!
Kedvenc rész? Nehéz, de a Metal Gear Solid 3: Snake Eater.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest