Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz
#65675776 #26 üzenetére
Akkor biztos nem teljesitett ugy anyagilag, ahogy a Ubi elvarta volna, igy valoszinuleg soha nem lesz 2. resz, amit nagyon sajnalok, mert szerintem meltatlanul alulertekeltek a jatekot.
De ha kiadnanak vmi enhancedet belole, biztos vegigjatszanam megint, de hat erre sincs sok esely sztem.
-
Prosector
addikt
válasz
#65675776 #20 üzenetére
Az 1. resznel mas volt a jogi helyzet?
Vagy az Arkane nincs mar joban a Ubival? Mert ugye a Dark Messiah-t a Ubi adta ki.
#18) doooo, (#19) Dark Archon: kb. 1 evvel ezelott meg fent is volt a gepemen, nem sok jatekon rohogtem annyit, mikor kijott a demo (az orkos-szakadekos palya) ejjel 2-ig rugdaltam azon az egy palyan a szakadekba az orkokat es visitottam a rohogestol.
Amugy nem is ertem, h ezt a fajta rugast miert nem teszik bele tobb jatekba...hatalmas fun.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Lövöldözni jó, de természetesen csak lőtereken és videojátékokban! Ezúttal az első személyből ólmot pumpáló, vért literszám kiontó alkotásokat vettük most számba.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A rend őrei
- Yettel topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest