Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ejj, csak most esett le... és a Space Hulk: Deathwing az SMAFU?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Prosector
addikt
válasz logitech25 #112 üzenetére
A vga-d topikjaba irj, ez halott.
A fraps topikban is oktoberben volt az utolso post.
-
logitech25
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnek!?
Játék közben szeretnem tesztelni a videokártyát a Fraps (fps) számlálóval,de nem reagál :/
Pár napja meg jó volt,de ma mar nem.Vettem új videokártyát ma es nem tudom mi lehet a gond.
Segítsetek legyszives!?Köszönöm.
"Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag."
-
Fred23
nagyúr
Egyedül a Deus Ex fogott meg, a Star Citizen meg számomra végül hatalmas csalódás lett. Azzal vették el a kedvem, hogy teljesen hiteltelennek tartom a jövôképüket; még Adam Jensen-szerû karakterekre -cyborgokra- sincs semmi esély benne. Tudom, hogy így kényelmesebb nekik, de meg lehetett volna oldani a hitelesebb jövôt, ha igazán törekedtek volna rá. Mivel nem tették, a játékuk megragadt a 20. században. Akár Verne is kitalálhatta volna az egészet. CR generációjának ôszülô emberei szép ûrhajókkal... -nekem ezt nem veszi be a gyomrom sajnos. Pedig másként megírva a Star Citizen lehetett volna álmaim játéka.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz Prosector #109 üzenetére
Rendesen idegek kellenek hozzá hardon ravenholmtól kezdve! A coaston olyan sötét van, hogy csak zseblámpával látsz, és mondom egy lövéssel képesek leszedni, közben a hangyák is folyamatosan jönnek hátulról...aztán a gunship...így kell remake-et csinálni.
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #107 üzenetére
Mar kiprobaltam, csak vmiert ujra kellett rakni a wint es meg nem tettem vissza.
Sokat dob a jatekon.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz Prosector #106 üzenetére
akkor próbáld ki a cinematics modot, mert teljesen új játékot csinál belőle, nem csak a grafika ver meg mindent, amit eddig láttam, hanem új fegyverek, a pályák néhol át vannak szerkesztve,ahol mész a buggyval a parton ravenholm után, ott korom sötét van, rendesen el lehet benne tévedni, a nehézségi szint meg über brutál, a légitank 2 lövésből leszed, mint ahogy a combine-osok is!
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #104 üzenetére
A hl2 a masik istenkiraly jatek, az is benne van az elso 5ben nalam.
-
Ubul86
őstag
válasz Johnnyxy27 #100 üzenetére
xbox demo alapján én se vettem volna meg a Dying Light-ot, eléggé a közepébe csöppentem mindennek, és semmi előzmény, hogy mit-hogy-merre...utána PS4-re volt leakciózva zavvi-n, behúztam, elkezdtem játszani, és alig tudtam abbahagyni. Az biztos, hogy nem mindig az első benyomástól függ, hogy egy játék tetszik -e vagy sem
Evil Withinnél is így vagyok most, majdnem eladtam 30 perc után
-
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #102 üzenetére
Akkor surgosen potold a hianyossagod!
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #100 üzenetére
A DL nagyon jo jatek.
Miutan megszerzed a drop kick-et es melle a more damage-et, nagyon fun. En csinaltam kb. 1500 killt csak igy, rugdostam a zombikat neki mindennek.
Nagy elmenytol fosztanad meg magad, ha kicsit is bejon az ilyesmi.
-
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #98 üzenetére
En ezt nem oltasnak szantam, csak probaltam ravilagitani, h nem vagyunk egyformak, neked nem jott be.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz Prosector #97 üzenetére
Na az szuper, hogy neked bejött, meg vágom én, hogy bennem van a hiba, ha valami nem jön be, de had adjak már hangot neki, ha akarok vazze!
Mindenki leolt. Nálam a zombis horror az a régi típusú Resident Evileknél megállt, azóta sem találtam hozzájuk hasonlót.
Ez valahogy pont nem adta be nekem, amit mint írtam szégyen, mert szeretem, a skill tree-s character fejlesztős játékokat! És a stílusa miatt a Dead Island sem adta, ami ugye ezen a cég fejlesztése.
Evan.Jut eszembe tegnap óta kinn van a Resident Evil Zero Remake, ma este ráfüggök!
Meg jöhetne már a walking dead![ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #93 üzenetére
Ha vagod ezt is, akkor te egyszeruen sajnalod raszanni az idot es nem is akarsz rajta eligazodni.
Szoval nem biztos, hogy a menuben es a skilltreeben van a hiba...
Szamomra a Dying Light eletem egyik legjobb jateka volt es semmi bajom nem volt a skilltreevel.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz Johnnyxy27 #95 üzenetére
Jah, én még leragadtam ott, hogy a Far Cry csapta ki nálad a biztosítékot. Bocsi.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz [Prolixus] #94 üzenetére
a dead islandró beszéltem, meg a Dying lightról!
-
[Prolixus]
addikt
válasz Johnnyxy27 #93 üzenetére
FC3-ban nincs fegyverelhasználódás pl. mint a második részben. Just sayin'.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz Prosector #91 üzenetére
az a baj, hogy arra sem emlékszem meddig jutottam vele, de az biztos,nem szántam rá elég időt, mert nem kötött le... SZÉGYEN mert ezt a műfajt imádom! És a Dead Islanddel is ez volt a problémám! Arra viszont emlékszem, hogy a fegyverek elhasználódása baromira zavart, meg a kotyvasztás vagy mi.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #85 üzenetére
Ha vmin nem tudsz eligazodni, az csak annyit jelent, h nem szantal eleg idot arra, h atlasd es megertsd.
-
Ubul86
őstag
válasz Johnnyxy27 #87 üzenetére
hogy érted, hogy nem tudtál kiigazodni rajta? pl Dying Lightban is 3 részre van bontva, értelemszűen, hogy miért, miért jár xp, hova kerül. Azokon belül meg szintén le van írva, hogy mire válthatod be a skill pontot, mennyi levelnél válthatod be az adott skillre.
Szerintem annál egyszerűbb már nem is létezhetne :S
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Johnnyxy27 #87 üzenetére
Ő viszont erre írta: "egyszerűen nem tudtam rajta eligazodni".
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz Döglött Róka #86 üzenetére
nem is azt írtam, hogy hiba, csak azt, hogy felejtős.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Johnnyxy27 #85 üzenetére
Nem a viz hibaja, ha nem tudsz uszni...
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Johnnyxy27
aktív tag
Megnéztem a trailert, és felejtős kategória. Egy Far cry sem tudott megfogni, annyi felesleges baromság van benne a skill táblán, meg mint régi diablós/borderlands/Bioshock-os egyszerűen nem tudtam rajta eligazodni, pont úgy, mint ahogy a Dead island/Dying Light-on.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Nem tudom hogy vagytok vele, de akárhányszor meglátom ezt a Far Cry Primalt elkap a röhögőgörcs. Hogy lehet ilyen baromságot komolyan venni egyáltalán
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
ripla
addikt
-
ripla
addikt
mondjuk a doom-ot júniusra ígérik... ismerve a mai trendeket, lesz abból még december is...
-
[Prolixus]
addikt
Sajnos ez a trend, üssed az embereket, hogy ne vegyenek konzolt. Mást nem tudsz csinálni....
Mivel a konzolos piac nagyobb, mint a PC-s, a készítők szempontjából logikusabb kontrollerrel prezentálni a dolgokat. Olyan multiplatform FPS nem sok volt még, amit PC-n szarul lehetett volna irányítani, a kontrolleres irányítás viszont mindig kérdésesebb. Szóval elkeserítő a trend, de tetszik, nem tetszik, ha fejlesztő lennék, én is így csinálnám...kényszerből.
Amúgy én nem várok túl sokat az új Doom-tól. Odabaszós látványt, jól tervezett pályákat, meg pörgős hentfesztivált. Lényegében az eredeti Doom-ok esszenciája is kimerült ennyiben.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz angelus8925 #74 üzenetére
A Wolfi-val is úgy vagyok, hogy a new order tetszett, de az old blood már erősen rókabőr szagú volt, végig se vittem, mert már nem volt meg az újdonság varázsa. hangulat se nagyon volt benne.
a doom-ban meg szerintem ne nagyon reménykedj, valószínű csempésznek bele egy minimális sztorit, ami kb. annyi lesz, hogy juss el a végéig és nyírd ki a megaboss-t, aztán ennyi. gyakorlatilag az első 2 rész újrázása lesz, csak mai igényekre szabva. amivel (szerintem) nincs is semmi baj, pont egy ilyen agyatlan hentelésre vágyom.
bár, engem már azzal képesek voltak elriasztani, amikor a vezető teszter bejelentette, hogy ő nagyon szerette az eredeti szériát, sokat játszott vele, és akkor most leteszteli az új pályát, majd a kezébe vesz egy kontrollert (!!!)... KONTROLLERT (!!!)... na itt dobtam egy hátast, a csávónak kb. annyi köze lehetett az eredeti szériához, hogy 10 évesen valahol hallhatott róla, aztán szevasz.
és ilyenkor mindig eszembe jut, amikor haverommal anno ~20 évvel ezelőtt képesek voltunk felmenni pestre, valami akkori játék kiállításra, és a CoV standjánál csapattuk a doom második részét, majd 10 perc játék után kaptunk egy elismerő kézfogást... talán a rucz lajostól, erre már nem emlékszem. -
angelus8925
tag
Egyetértek.
Az "újabb" játékok közül számomra a Dishonored első része és a Wolfenstein The New Order típusú játékok tetszenek, tetszenének, de nem készül mostanában semmi hasonló.
A multis játékok meg nem mozgatnak meg, nagyon hamar megunhatóak, már ha találni köztük valami érdekeset. Legutoljára a Left4Dead 1 és 2 volt élvezhető, azokkal a mai napig el tudok játszani, aztán kifújt. Nagy kár, de akkor legalább készítenének igényes(!) egyjátékos módot a multis címekhez.
A Dishonored 2, Deus Ex: Mankind Divided, DOOM érdekel. A Sniper: Ghost Warrior 3 is érdekesnek tűnik.
A Doom-mal úgy vagyok, hogy a 3. rész fogott meg igazán, így reménykedem, hogy nem megy át szimpla darálásba, hanem azért lesz némi horror hangulata is.
De megmondom őszintén, nagyon-nagyon érdekel, hogy az új id tech6 mire képes, noha még nincsen kész, de akkor is kiadják a Doom-ot, szóval remélem szép lesz és az alacsony textúrákat elfelejtik végre, a Rage is ordít a nagy felbontású textúrákért. Illetve az is érdekel, hogy az Arkane Studios mit kezdett az idTech 6-tal, mivel az nem készült el időre (meg azóta sem..) így elkérték ami megvan és azt a saját szájízük szerint alakították, így hozva létre a Void engine-t. Sokat várok mindkettőtől, mert a Rage-ben nagyon változatosak voltak az NPCék mozgásai, de a Wolfenstein tetszett a leginkább, semmi ismétlődés, nagyszerű építészet, szóval látok az engine-ben potenciált, már azért is mert unom a sok ismétlődést és ha ezzel nagyob teret tudnak adni a látványtervező csapatnak, akkor jó lenne, ha sikerülne és nem sülnének be úgy, mint az idTech 5-tel. Tudom-tudom, belső fejlesztésű motorok de akkor is. -
BandiHUN
veterán
Én egy Painkillert vártam volna még...Mind megvan,a Hell&damnation gyűjtőiben...tavaly nem volt,idén se lesz.Pedig minden régimódi shooterimádónak jó budgetjátéka,és single,elég hosszú is és elég agyatlan is Killing Floor is egy jó gém,de a kettő hiába jött tavaly,ha majdnem ugyanaz mint az 1 és túlárazott is,még a téli sale-ben se kapott értékelhető leárazást...
Payday dettó.1 jó,2 majdnem ugyanaz,leárazás érdemben nuku,3 nyomokban se.
Azt már meg se említem,hogy sehol egy épkézláb zombigém idénre.Left4dead 3 hol vagy??? Sőt a H1Z1-el a szociál túlélőhorror is lecsengett,de az újabbakra se adnak salekor se épp valamit,én meg meg nem veszek 1 éve kintlevő,még mindig early gémet,mindegyiknél ott,hogy teli csalóval,és erre huszoneurók,és kap-25%-ot,amikor annyi más jó cím 75-90et is...csak mint műfaj hiányzik,tavaly nem érte meg,idén meg nem lesz.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
félisten
Dishonored, Deus Ex várós; Overwatch instaget; Doom-ot még eldöntöm - előtte végig kéne tolnom a 3-at is még.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
30z.Samu
félisten
-
Döglött Róka
veterán
Ne is, nekem megvolt a 3 azután a négynek neki se álltam. A 2 még jó volt a környezet miatt. A 3 egy erőltetett sandbox, gyűjtögetős szarságokkal, megnéztem a 4-et, ugyanaz. Odavannak a a fanok Vaas-ért, kevés olyan túljátszott karaktert láttam mint őt. Minden monológja klisés, egy katyvasz az egész, áhh hagyjuk. A 3. részben a tapsi-hapsi szintre húzott főhősünk mindent túlél marhasága meg egyenesen fájdalmas.
Amúgy Doom, Deus Ex. A többi felejtős.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Dr. Akula
félisten
Ebből egyedül a Doom értékelhető. A Far Cry se lenne rossz, de az előző gémpléj videó elvette a kedvemet. Stalker 2 legyen már végre, adják oda a fejlesztését Dezowavenek.
-
30z.Samu
félisten
A Doom-ot, meg a Far Cry-t várom. A többit majd meglátjuk.
Többször szóba került a Call of Duty...hát az utolsó valami borzalmas lett! Bátyám játszott vele, elég volt csak nézni, már ideges lettem tőle. Maga a játékmenet, meg úgy az egész...egyáltalán nem tetszett! Szerettem régen a CoD-ot..egészen a MW 2-ig. A 3 már nem igen kötött le, nem is játszottam végig, sajnos nem tudnak újat felmutatni. De ez csak szubjektív vélemény.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
PR0JECTNR56
addikt
Deus Ex: Mankind Divided, Dishonored 2 és UT, azt hiszem ebből a listából ez a három lesz számomra az idei legérdekesebb FPS megjelenés.
-
törölt tag
Doom 2 utáni összes iD játékkal vagyok így. Mindenféle tartalomtól mentes dolgokat gyártanak. Mára már grafikailag sem tartoznak az élvonalba, főleg nem diktálják a trendeket.
Serious Sam-ek legalább megmaradtak agyatlan hentnek. Az iD játékok meg megpróbálnak komolynak tűnni, de nem azok. Ezért sem várom a Doom-ot sem.
-
félisten
Remélem Ancel-ék még ebben az évtizedben befejezik.
Végig kéne még egyszer nyomnom, de annyi lemaradásom van...Kb. egyetlen játék, ami miatt nem váltok APU-ra... na jó, meg a Deathwing.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
a doom, a deus ex, meg a dishonored 2 ami érdekel.
viszont egészen egyszerűen botrányosnak, felháborítónak és vérlázítónak tartom, hogy konkrétan a doom-on kívül nem jön több hozzá hasonló shooter, csak ilyen multis f*szoskodások.
komolyan, régebben annyira pörgött ez a piac, az utóbbi pár évben meg egyszerűen kikopott a klasszikus, single player fps műfaj a piacról. nem érdekel a multi vazze, egyedül szeretnék elveszni egy fps világban!
doom, wolfi, quake, fear, bulletstorm. még nyomokban sincsenek hasonlóak a piacon. teljesen el vagyok keseredve. (shadow warriort hagyjuk, ripacskodó hülyeségek nem érdekelnek).[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Inkább egy fasza bad company 3-at -.- az jól összerakott cucc lehetne... a kettőt most tolom harmadjára , mert egyszerűen faxa.
(#36) Mozso26
valami gond lehet a monitoroddal...(#50) gyuribácsi88
Nekem is adja... eléggé pergősnek tűnik...
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Aztán nehogy távolról is halljuk a sírást ...
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
addikt
A LawBreakers nagyon bejövős
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
mody123
tag
Nekem az új Battlefield a várós igaz nem tudunk róla semmit csak annyit hogy jönni fog de ha visszatérnének az alapokhoz (1942) akkor annak örülnék
-
rodrigez
senior tag
Lényeg, hogy a Far Cry videóban 01:23-nál az üvölti az ősember, hogy "TIGRIS!" Legalábbis én úgy hallom.
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Doom, Overwatch várós!
De leginkább a Doom, Overwatch-ot azért várom , mert Blizzard játékban még nem csalódtam, szóval szerintem biztos hogy ez is jó lesz.
A Doom Multija meg ha olyan sikeres lesz, mint amekkora hangsúlyt fektetnek rá akkor durva cucc lesz!
A Single tuti hogy brutál jó lesz, az borítékolható.
Na még ha lesz benne Co-Op akkor számomra év játéka gyanús.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
kwzatz
őstag
válasz Fitzgerald #45 üzenetére
Nem futottam lyukra, te írtad, az már más kérdés, hogy véletlenül kihagytad az UT-t. Én meg a szívemre vettem, de tény, hogy az AC-vel és a CoD-dal túl messzire mentem, úgyhogy bocsánat. Egyébként lehet, hogy még "nem jelenik meg" idén, de már torna is volt belőle, van benne egy csomó ilyen-olyan állapotban lévő pálya, szóval az a megjelenési dátum kicsit hasra ütés jelleggel fog menni.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Johnnyxy27
aktív tag
A doom az zsivány!
-
Fitzgerald
veterán
Deus Ex all the way. Dishonored 2 is várós. Többi hurkalé habbal.
-
Csapoati
nagyúr
A SNiper 3-at várom egyedül, a többi csak gyenge minőségű garázsprojekt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
melega
őstag
Deus EX Mankind Devided, ha a 2017-es AC nem fog tetszeni akkor ezt veszem meg jövőre, és az AC vel megvárok egy leértékelést mert AC rajongó vagyok.
Doom
Homefront Revolution
Ghost Record Wildlands -
Mozso26
senior tag
Arra gondolok ,hogy borzasztó a fizika , pl Homefront. Darabosan mozognak a karakterek, a Doom olyan mintha pixeles lenne, csunyák a texturák. A multiplayer alapú játékok siralmasak , ötletszegények.
Nagyon röviden fogalmaztam, és ez saját vélemény , lehet az a gond ,hogy magasak az elvárásaim.[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
DOOM ,Unreal.
-
Šolaire
veterán
Deus Ex-et nagyon várom bejön a stílus.
Mozso26: Visszafejlődés? Witcher 3-at játszom ultrán de nem vettem észre sem grafikán sem pedig játékmenet terén.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Mozso26
senior tag
Olyan mintha visszafelé fejlödne a játékipar, mind grafikailag mind pedig játékmenetben.
Le vagyok súlytva. -
atike
nagyúr
Doooooom
"Kicsit" más lesz, mint a nagy öreg, de finoman szólva is ígéretesnek tűnik...
-
Recon666
Közösségépítő
Már csak egy HL3 bejelentés kellene és akkor teljes lenne a 2004-es várólistám (HL2, Doom3, Far Cry)
Az uj Doom meg az Unrel igéretesnek tűnik, főleg a Doom ami megmozgat a látottak alapján. -
RyanGiggs
őstag
Nálam egyértelműen, és megkérdőjelezhetetlenül az első helyen a Dishonored 2 áll. Utána jöhetnek a többi nyalánkságok, DeusEX, és a FarCry! A többi az valahogy nem nyerte el a tetszésemet. De amit még nagyon várok idén az az Outlast 2! Amúgy vmelyik játék fog kapni VR támogatást?
-
Prosector
addikt
válasz #65675776 #26 üzenetére
Akkor biztos nem teljesitett ugy anyagilag, ahogy a Ubi elvarta volna, igy valoszinuleg soha nem lesz 2. resz, amit nagyon sajnalok, mert szerintem meltatlanul alulertekeltek a jatekot.
De ha kiadnanak vmi enhancedet belole, biztos vegigjatszanam megint, de hat erre sincs sok esely sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz #65675776 #20 üzenetére
Az 1. resznel mas volt a jogi helyzet?
Vagy az Arkane nincs mar joban a Ubival? Mert ugye a Dark Messiah-t a Ubi adta ki.
#18) doooo, (#19) Dark Archon: kb. 1 evvel ezelott meg fent is volt a gepemen, nem sok jatekon rohogtem annyit, mikor kijott a demo (az orkos-szakadekos palya) ejjel 2-ig rugdaltam azon az egy palyan a szakadekba az orkokat es visitottam a rohogestol.
Amugy nem is ertem, h ezt a fajta rugast miert nem teszik bele tobb jatekba...hatalmas fun.
[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Elég masszív évnek tűnik ez FPS téren, remélem hozzák is a játékok az elvárásokat. Sokakhoz hasonlóan én is a DOOM, Deus Ex, Dishonored 2 szentháromságot várom már nagyon, plusz guilty pleasure kategóriában titkos befutó lesz szerintem a Shadow Warrior 2.
-
belan
addikt
DOOM, Deus Ex, Dishonored 2 szerinte legjobb játékok a palettán ,meg még talán a far cry primal
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
davidsone
addikt
DOOM és Deus Ex várós...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
gabor7th
addikt
Remélem nem fogok csalódni a Homefrontba. Az első jó volt, de még volt rajta csiszolnivaló.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
addikt
Deus Ex, Dishonored 2 várós. Remélem azért bitang nagyot fejlesztenek a Deus Ex HR kockavárosaihoz képest, mert az a 90-es évek játékai szintjén volt.
De ez a FC Primal... ez vagy nagyon jó lesz vagy nagyon sz*r
Prosector: tyű, a Dark Messiah... játékmechanikailag az is hagyott némi kívánnivalót maga után, de összességében imádtam, örülnék egy folytatásnak én is.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
BandiHUN
veterán
A Blood Dragon egy marhajó valami....FC2 óta nem érdekelt a széria még akcijósan sem,de azt külön megvettem,végigvittem,egy igazi retró poénos valami,persze lövöldözés,lopakodás,minden van,csak épp 70es "sci-fi" köntösben!Szerintem 30+ emberkéknek FPS ingerenciával kötelező darab!
Egyébként az Unreal Tournament alpháját is próbálgattam,ingyen lehet játszani,pörög,szép...csakhát lehet én lettem elkényeztetve,de ugyanazt kapjuk,mint egy régi UT-ben,és slussz.Ráadásul ha jól rémlik,csak FFA,TDM és CTF.Előnye,hogy ingyé' van,és végülis mindennel el lehet lenni,szép,a második köröm azt hiszem már top1-re sikerült,pedig szedegettem a snipertől a Bio Rifle-ig mindent fel.Vannak azért újítások,pl. a Bio Rifle-vel le lehet jól felszívva trutymócsomagokat tenni,eddig is volt charge shot ugye,de ez halál után nem tűnik el,hanem szépen lassan,ergo később is lehet vele potya killt kapni...sokat mondjuk nem játszottam,most épp leszedtem az Epic launchert,mert fagyott,nem frissült,kellett is a hely,de később nyilván vissza próbálom tenni,végülis ez egy alpha gém.Régebbi gépeken is szépen megy,gyors,pinggondom nem volt,semmi akadás,stb,szóval még mindig akkor lyukaszt a golyó,ha időben és jó helyre megy,mint régen https://www.unrealtournament.com/ ingyévan,tessék kipróbálni...Nekem a Doom lesz várós...HA a multiban lesz élet.PC-n nagyon félek,hogy kevesen lesznek,bármennyire is jó,valahogy komolyabban kéne feldobni a PC-s FPS multit.Mert ugye sajnos a single beszerezhető "máshol is"
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Prosector
addikt
Ha az Arkane a Dishonored mellett nekiallna a Dark Messiah 2-nek, en oromtuzeket gyujtanek a laminalt padlobol a panelban...eletem egyik legjobb jateka volt.
-
-
celafat
aktív tag
Engem csak a Doom single módja érdekel, de az nagyon.
-
flashpointer
őstag
Semmi VR kompatibilis ahol nem 50-el fut es 10 metert ugrik a karakter? : /
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jozefgucci1 #9 üzenetére
féloff: Én egyik résszel sem játszottam, egyedül a Blood Dragon-t próbálnám ki, az neked bejött?
Live-Die-Respawn
-
jozefgucci1
addikt
Egyedül a Doom ami várós ,de ez az új FC ez valami borzalom elsőre .Eddig mindet megvettem ( az elsőt utólag) ,de ezt most kihagyom .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
snecy20
nagyúr
Szerintem rég lehetett már várni egy évet ennyire FPS szempontból, mint a mostanit.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Gilberto
aktív tag
Lehet, hogy velem van a gond, de ez a felhozatal azért nagyon nem hoz lázba. Talán a Deus Ex, ami úgy érdekelne a listából.
[ Szerkesztve ]
PSN: Gilberto2k10 (PS4)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Köszi, a Prehistoric FPS-t kihagyom, nem igazán érdekel.
Live-Die-Respawn
-
Ubul86
őstag
hasonlóak, bár a Dying Light kiegje is simán első napos vétel lesz még.
Demo alapján (főleg hogy 30 percig játszottam a demoval) nem gondoltam volna hogy megveszem, de leárazva 7500ért újonnan úgy voltam veel, hogy ha nem fog tetszeni a teljes se, akkor túl adok rajta min. ennyiért, ha nem többért.Most meg 40 órám van benne. Mostanság tényleg nem lehet eldönteni demo alapján hogy az adott játék kell- e vagy se
[ Szerkesztve ]
-
Trevize1987
aktív tag
Dues Ex, Dishonored alap igen. Engem érdekes módon amúgy az Unreal mozgat meg jobban mint a Doom. Kettőt nem hiszem, hogy megveszem, nehéz döntés lesz majd.
-
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM, Deus Ex, Dishonored 2 mindenképp day-1 vétel, a többi egyelőre nem hozott lázba.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest