Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
A játékot már megvettem, már csak időt kell találnom rá
A Steins Gate és a Shibuya Scramble után jöhet egy hasonló minőségi VN/kalandjáték.
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy egy "mi a szar ez" komment sem érkezett a teszt alá, ahogy régebben pedig lenni szokott a japán játékok alá
-
KKaresz45
senior tag
Nagyon ráfüggtem erre a 13 Sentinelsre, a hétvégén beletettem 16 órát. A story része brutálisan addiktív. Kis egységekre van bontva, csak még egyet, még egy egyet, mint a sorozatoknál...
Eddig nem erőltette a játék az RTS részeket (a tutorial kivételével) de most már ott vagyok hogy nem nagyon lehet a storyban haladni nélkülük. De nem bánom, szerintem jó az RTS része is.
Ajánlom mindenkinek, régen húzott be ennyire játék.
-
ojoba1
csendes tag
RTS szerű harcrendszer nagyon idegen számomra ettől függetlenül érdekel a game. Nem fog kimaradni szerintem. Örülök, hogy nem egy tucat játék.
-
Köszi a tesztet.
Felkerült a kívánságlistámra. -
Silεncε
őstag
Sajnos nincs PS4-em, így nem tudom kipróbálni, de hátha érkezik később PC-re.
A Kill la Kill easter egg-ért viszont k.rva nagy pirospont a játéknak
-
idegen lény
addikt
Zseniális írás!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az anime-igazság 1985-ben is működik, a bő 25 órás játékidő legnagyobb részét pedig beszélgetéssel fogjuk tölteni, pontosan úgy, mint egy visual novelben.
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest