Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia valti7!
" de OMG na m1 hagyjuk haverom úgyis hoz holnap egy másik cod2-t ami neki is megy " Kitalálom!Nem Origi a játékod!Akkor ne is csodálkozz,ha gáz van vele...
A túlhajtásról pedig csak annyit,ha nem megfelelően csinálod,akkor látszólag minden rendben,de nagyobb terhelés közben (játék) instabillá válhat az egész géped!Ezek a működési anomáliák is okozhatnak hasonló dolgokat még origi játék használatánál is!
Az ezt megelőző postodban még Te magad sem tudtad,hogy használsz-e túlhajtást vagy sem!
COD2 és COD6(MW2) között nem túl sok a különbség!A COD2-n még elérhető a DirectX7-es grafikai mód,míg a MW2-nél kizárólag a DirectX9-es lehetséges!
A COD2,COD4,COD6-ot megvettem origiben,de ilyen hibát nem adott egyik sem...
Azért írd meg,hogy van-e változás!Lehetőleg az "OMG,m1" MSN-es szleng-szavak (?) mellőzésével!Ez mégiscsak egy szakmai jellegű topik!Válaszolhatnék pld. Oroszul,de azt még Én sem érteném!
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ezekből a tengernyi információkból azt tudom javasolni,hogy telepítsd újra a rendszered és a játékot+ a PB-t!
Legalább annyit ideírhatnál,hogy milyen operációs rendszert használsz,milyen víruskeresőd/tűzfalad van!Melyik játéknál tapasztalod ezt?Ezen kívül hardveres oldalról van-e túlhajtva valamid?
Ha kitöltenéd az adatlapodat,akkor megspórolnánk egymásnak ezeket a felesleges kérdezz-felelek köröket és talán hamarabb kaphatnál választ a problémádra...
Písz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest