Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payphone
tag
válasz
zojjektum #81548 üzenetére
Na igen, a codok meg a fifák 500-1500 ft.
De a ritka címek azért bőven 10 k fölött vannak. Majd lefotózom pár ritkaságom énis. Viszont az tény és való hogy pl most silent hill örület van, még a rosszabbul siekrültek is msot 15-20 ezer forintok. A HD colleciton meg 30
-
Guitar14
senior tag
válasz
zojjektum #81457 üzenetére
Én is beállok a sorba, gyakorolj előtte, kísérletezz, nagyon nehéz meló.
Vettem egy YLOD-os fat-et gyakorlásnak és habár a célszerszám egész könnyen vágta (körömreszelő hajszál vékonyra köszörülve), de hiába húztam felfelé, hogy a CELL hordozó felületét ne sértsem meg így is több helyen felhasította.Ez után el is engedtem mert nem szeretnék még 3-4 gépet venni gyakorlásnak azért hogy 1-et magamnak delideljek.
RSX-et könnyű delidelni csak sajnos nem az a fő hőforrás, az esetek többségében a cell-nek kell delid. -
vargalex
félisten
válasz
zojjektum #81459 üzenetére
Valamennyit segít a CELL-en a melegítés, de szerintem nem sokat. Nem nagyon puhul az a ragasztó. Az egyetlen delidelésem alapján (ami ugye igazából nem is sikerült) azt tudom mondani, hogy nagyon vékony, nagyon éles cuccra van szükség.
Egyébként igaza van a kollégának. Halott gépeken próbálkozz. -
vargalex
félisten
válasz
zojjektum #81457 üzenetére
Vannak, akik kinyomtatják neked némi pénzért.
Én most delideltem először (nem volt tétje, mert ingyen jutottam hozzá), sajnos sikerült néhány kondit/ellenállást is leszednem a CELL mellől. Azért még megpróbálom helyrehozni. Sajna a pásztázás nem volt elég, az RSX szépen 45 fok környékén volt, de a CELL 75-80 között. És még csak XMB-ben. Szóval, csak óvatosan.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
zojjektum #81454 üzenetére
Ennek én is utánanéztem, mert nekem is sikerült eltépnem az egyik szélét.
eBay-en találni, viszont amennyibe kerül postával (neadjisten még vámmal) együtt, annyiért vehetsz itt a HA-n egy selejt konzolt, amiben remélhetőleg benne lesz és remélhetőleg még egy darabban van.
-
vargalex
félisten
válasz
zojjektum #81454 üzenetére
eBay-on találtam, de ha van lehetőséged, 3D nyomtathatsz is.
-
Guitar14
senior tag
válasz
zojjektum #81433 üzenetére
Mindhárom PS3-at szedtem már szét de a fat messze a legegyszerűbb közülük mivel csak ismán lejön a háza ha a megfelelő irányba billentjük.
Csak a BD meghajtó szalagkábele szívás kicsit.
Mindig végig kell nézni egy szétszerelő videót/leírást aztán mégegyszer elindítani és azzal párhuzamban szétszedni. Ha valami nem jön szét ahogy a videóban akkor meg szoktam nézni másik videót/leírást hátha az megmutatja jobban.De nyilván másnak mindig minden elsőre lejön/kivágja a videóból amin mi meg sz*rozunk fél órát
-
vm93hun
aktív tag
válasz
zojjektum #81433 üzenetére
Arra kell inkább odafigyelni, hogy vannak alkatrészek, amelyeket különböző méretű csavarok rögzítenek (pl, a felső burkolat -nem az amin a PlayStation 3 felirat szerepel- és az alaplap assembly), azoknak a csavarjait úgy próbáld elhelyezni, hogy tudd melyik hol helyezkedett el.
@vargalex: PS4 Pro-t nem nehéz szétszedni, csak maga a készülék hülyén van felépítve. Pl: BD meghajtó cseréhez atomjaira kell szedni az egészet.
-
vargalex
félisten
válasz
zojjektum #81377 üzenetére
Évek óta a google DNS szerverei vannak beállítva a routeremen, így nem hiszem, hogy ez a gond. Illetve most megnéztem, böngészőből sem tudok bejelentkezni (konzolon pedig az esetek többségében el sem jutok a bejelentkezési adatok megadásáig).
Ugyanakkor a PS4 Pro-n és mobilon az alkalmazásban is gond nélkül be vagyok jelentkezve. -
kreten67
senior tag
-
vargalex
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest