Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz megsemmisito #8499 üzenetére
Ott értenek hozzá, az tuti:
1db Playstation 3 alapgép
1db Killzone 2 játék
1db Sony DualShock3 vezeték nélküli joypad
1db Sony Av kábel
1db Scart adapter
1db 80GB SATA Hard Disk
1db Hálózati kábel
1db Ethernet kábel
1 db USB töltő és adatkábelEgyébként addig még nem hallottam olyat, hogy adta volna hozzá, mivel a sima UTP tökéletes hozzá. Nincs MAC-filter a router-en?
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
DM-Fan
nagyúr
válasz bozsik84 #8495 üzenetére
Nem felejtette el odaadni a hálózati kábelt, ugyanis nem jár ilyesmi a PS3-hoz. Teljesen átlagos ethernet LAN-kábel kell hozzá, nem crosslink, ahogy előbb itt írták. Vagy természetesen megoldható wireless LAN-on keresztül is. Ha mégsem jött össze, akkor valamelyik beállítást rontottad el (akár a router-nél is). Nézd át újra az összes lehetőséget! Próbáld ki közvetlenül netre kötni (hagyd ki a router-t a buliból), állítsd be az IP-t, DNS-t, ha kell!
Get Moded!
-
bozsik84
tag
Ma végre ki akartam próbálni a psn-t, de szomorúan vettem észre, hogy nincs hálózati kábel a dobozban, az előző tulaj elfelejtette odaadni...próbáltam normál ethernet kábellel összehozni, de nem sikerült. Vmit rosszul csináltam vagy csak a ps3 hálózati kábelével lehet felmenni a psn-re?
psn id: zsonom
-
megsemmisito
tag
válasz bozsik84 #8484 üzenetére
A linux partíciót úgy lehet szabaddá tenni, hogy menüben bemész a System Settings-be, majd Format Utility, itt Format Hard Disk, aztán Use All for the PS3 System. Ezután lehet választani, hogy Quick vagy Full Format, szerintem Full de nincs igazán jelentősége, hogy melyiket választod (a quick az gyorsabb). Előtte a mentéseidet meg amire szükséged van pl. videók mentsd el pendrive-ra, mert TÖRLŐDNI fog minden (kivéve a firmware meg a profilok).
A Heawenly Sword-nél kösd fel a gatyád mert a vége nem lesz piskóta, a világ legnehezebb főellenfele fog várni... Motorstorm nekem valahogy nem nagyon tetszett, pedig szeretem az autó versenyzős játékokat, ha még fent van Store-on a második rész demoja azt próbáld ki. Meg az InFamous demot is, az tuti fent van még.PSN online ID: Tomasz84hun
-
őstag
válasz bozsik84 #8492 üzenetére
Egy-két hasznos link:
Gebriel "gyűjteménye"
PS3 FAQ
Store és kártya problémákszerk: Azt senki ne kérdezze, hogy Gebriel profilját miért linkeltem! Szerintem kicsit nagyon belendültem...
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
válasz kisJack #8489 üzenetére
A "története": Miről álmodik egy virág...
Egy szirommal indulva kell a többi virágot megérinteni és kinyitni. De ez a rész nem is igazán lényeges. A játék megjelenése és zenéje valami hihetetlen nyugis érzést kelt!
Sajnos viszont csak 6+1 pálya az egész..."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
BaliJack
aktív tag
válasz Buldozer99 #8485 üzenetére
Nem .
Vazallus: elvileg itt is lehetne, mivel a vinyóra rá tudsz tenni zenéket . Más kérdés, hogy valószínűleg nincsen olyan állomás a rádión, ami ezeket hozná be - csekkolni még nem tudtam, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Buldozer99
senior tag
Megjött a hdmi kábelem, ps3 automatán beállította a képet, játékon belül nem kell valamit állítani?
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
bozsik84
tag
válasz megsemmisito #8477 üzenetére
köszi az infókat, hétvégén lesz több időm a felfedezésre. az online rész nagyon érdekel majd; ha nem menne a külföldi címes reg akkor jövök kérezősködni hogyan tudnám a linuxos partíciót szabaddá tenni?
Eddig az Unchartedot és a Killzone 2-t gyűrtem, nagyon ütősek!!!
A Little Big Planet és az Infamous rajta van a listámon Meg persze a Heavanly Sword és a Resistance 2 is A Motorsormok jók?
A MGS4 egyelőre nem izgat...soha nem játszottam a korábbi részekkel sem, tuti nem érteném, hogy miről van szó...meg a lopakodás sem jön be annyira. RE 5-el x360-on jókat játszottam, a CoD4-et még pc-n vittem végig.
-
sbiii
csendes tag
Hello,
Nincs valakinek egy kis tapasztalata GTA IV-el? Saját zenét esetleg be lehet tenni, és ha igen, akkor hogyan?
Alright, let's have some... fun.
-
BaliJack
aktív tag
válasz PhoenixK #8440 üzenetére
Tegnap este már nem bírtam magammal, annyit nézegettem és hallgattam youtube-on , hogy megvettem . Ki is próbáltam egyből: első pályát már majdnem kívülről tudtam, de azért elmentem felfedezni és egyből egy trófeát is kaptam .
Nagyon szuper a zene, nagyon magával ragadó az egész. Kaján vigyorral az arcomon játszottam végig az első pályát .
Ha valaki nyugtató játékkal szeretne játszani, akkor ez a Flower neki való . -
Buldozer99
senior tag
Nemtud valaki olcsón eladó uncharted-et?
Vagy esetleg tud itt valaki külföldről rendelni? új, fóliás lenne a legjobb, de használtat is szívesen vennék...
érdekel még mgs4,és az új batman
[ Szerkesztve ]
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
megsemmisito
tag
Az Area 51 demo-ban volt egy rész amikor rendesen szaggatott, Splinter Cell-Double Agent az a játék fele alatt szaggat ( szerintem 10fps-el megy a durvább helyeken ) és a Wipeout HD-hoz amit kiadtak kiegészítőt (Fury) abban az Eliminator játékmódban ha nagy a zúzás, még ha csak felrobban egy hajó már akkor berángat, pedig ezt a játékot 60fps/1080p -nek reklámozták.
PSN online ID: Tomasz84hun
-
megsemmisito
tag
válasz bozsik84 #8468 üzenetére
Szeva!
-A korábbi tulaj profilját ajánlott törlés előtt deaktiválni, ezt úgy tudod, hogy bejelentkezel az account-tal psn-re majd az Account Management menüpont alatt a System Activation-t választod, ezután a PS3 System-et, majd a Game-t és a Deactivate System-et. Az profilt pedig a PS3 menüjében bal oldalt tudod törölni. A felhasználó néven nyomsz egy háromszöget és Delete.
-Esetleg valami demo vagy más nincs rajta a videókon kívül? Lehet, hogy el van különítve 20 GB linuxra, én erre tippelek. Egyébként kb. 5 Gb mindíg le van foglalva, akkor is ha mindent letörölsz a gépről.
-Igen, a Playstation Store-ról (amihez külföldi címmel lehet csak regisztrálni)
-Egyfajta virtuális világ, olyan mint pc-n a Second Life.
-Az update-ekbe általában hasznos újításokat szoktak pakolni, mint pl. régen a divx lejátszást. Néhány játék megköveteli a legfrissebb firmware-t.Szerintem amit érdemes megvenni PS3-ra: MGS4, Burnout Paradise, Little big Planet, Flower(Store-ról), Wipeout HD(Store-ról), Resident Evil 5, COD4
PSN online ID: Tomasz84hun
-
he7edik.
addikt
-
he7edik.
addikt
Aki meg KZ2-zik vegyen fel PSN-en
psnID : he7edikÉgő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
Def veled mi történt hogy boxoló lettél?
Égő szöveg a flém vázon
-
bozsik84
tag
Sziasztok!
Régi vágyam volt, hogy beszerezzek egy ps3-t és most végre megvan
Használtan vettem (10 hónap garancia van rá, 65k-ba került és kaptam egy Unchartedet is hozzá), nagyon jó állapotú. Egyből feltűnt, hogy mennyire halk a gép, játék közben is (az x360 hűtésmoddal nagyon hangos a ps3-hoz képest).
Lenne pár kérdésem
- a korábbi tulaj profilját valahogyan törölhetem?
- a 80 gigás vinyóból mennyit lehet használni? (most kb. 5 giga hd videó van rajta és azt írja ki, hogy szabad hely 50gb, a maradék 25 gigával mi lehet a helyzet?)
- ingyen lehet letölteni trailereket, demókat, témákat, háttérképeket?
- mi az a Playstation Home?
- érdemes system update-t csinálni? mi változik tőle?Holnap beszerzem a Resistance-t és a Killzone 2-t (együtt 9k lesz), tudtok még ajánlani jó ps3-as címeket? A Motorstorm 1 vagy 2 beszerzésén gondolkodom még...tapasztalat?
Előre is köszi a válaszokat, biztos lesz még pár kérdésem
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz B-L-A-C-K #8465 üzenetére
Szerintem próbáld ki! Grafikailag gyönyörű (sztem e tekintetben a Grid meg sem közelíti), szélsebes száguldás és brutalitás. Bár utóbbi mértékkel is jó, nem csak eszementen.
Sok motor és autó van, egyik szebb mint a másik. No, meg ahogyan haladsz a versenyek megnyerésével, erősebbek és gyorsabbak is. -
Kaics
aktív tag
-
keIdor
titán
Killzone 2, Motorstorm, MSG4 eladó-e valakinél? Természetesen dobozos, nem karcos, hibátlan állapotú tok és lemez érdekel csak.
Nem vagyok az a cserélős fajta, mert ami már megvan az maradjon is a gyűjteményben, de lehet érdekel csere is...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
szasanyi
félisten
-
Vazallus
tag
Igazából még egyszer sem találkoztam volna hogy ps3 játék komolyan beszaggat viszont belassulás előfordul,főleg a GTA4-ben sokszor de nem szaggat. Pedig 10éves pc múlt után váltottam konzolra és eléggé észreveszem az ilyet.
[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"
-
Plutor
aktív tag
Hali!
Haveromnak van 1 xfps-e.Azt mondja,hogy valahol félúton van az egér és a gamepad között.
Még csak most ismerkedik vele.Gamepadnál sokkal jobb,de szerinte nem éri el az egér sebességét,pontosságát.Amint bővebben teszteli írok majd ide is a tapasztalatairól,vagy megkérem őt,hogy írjon. -
Buldozer99
senior tag
Szia!
Sajnos nem ismerek senkit akinek van és lenne tepasztalata.
Amúgy egyre jobban kezdem megszokni a kontrollert, ma Killzone2-ben már sokkal de sokkal jobban ment az irányítás, és fejeseket is osztogattam.
Fear2 télleg brutális, én pc-n nyomtam végig de tuti hogy beszerzem Ps3-ra is.
-
szasanyi
félisten
Asszem inkább a Wolfenstein az, ami jobban bejön. A RTCW egyik kedvencem volt, II. vh vs. okkultizmus témában készült film a Hellboy ami nálam szintén nagyon bejött. Igaz, az első nekem jobban tetszik mint a 2. rész. Szóval várok a Wolfenstein-re.
Azért köszi a részletes F.E.A.R. 2 bemutatást is, akár lehet kedvcsináló valakinek . -
DM-Fan
nagyúr
Áhhh... semmit nem tudsz vele kezdeni. Ez nem PC, ahol felhúzod a procit, vagy teszel még bele RAM-ot. Ez ennyit tud és kész.
Nem szaggat azért, nem ez a helyzet a F.E.A.R. 2-nél sem, csak azt éreztem egy-két helyen, hogy itt több potenciál lett volna a programban, simábban is mehetett volna. Abszolút nem szaggat, nem laggol, csak kicsit lomhább, pár FPS még elfért volna, de abszolút nem zavaró.
Leginkább a programgyártók kompetenciája, hogy megfelelően optimalizálják a PS3-ra a játékokat, mert azért nem gyenge ez a hardver, azért ne felejtsük el, hogy a Cell proci a maga 7 magjával azért nem piskóta. A GPU kicsit lehetne combosabb, de azért nem kell szégyenkeznie a rendszernek.
Get Moded!
-
EkSYS
senior tag
válasz Buldozer99 #8417 üzenetére
Szia!
Ismersz talan valakit akinek van ilyen, vagy valakinek tapasztalata ilyennel?
Eki - az eredeti
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #8444 üzenetére
Hát, Te tudod, a F.E.A.R. 2 ettől függetlenül annyira nem horror, mint mondjuk a Doom3 az, inkább a Quake 4-hez áll közel. Hozzáteszem, hogy grafikailag szerintem nagyon oda van téve, kicsit úgy érzem, hogy szenved is alatta a PS3, pedig csak 720p-s játék. Továbbá a játék fedezékrendszere valami brutálisan el van találva: szinte minden (aszalok, székek, padok) mozgathatók és felboríthatók, így ideális fedezéket nyújtanak. A terepet nagyon le lehet harcolni, törik minden, a falban még jó ideig füstölnek a lövedékek, szikráznak a fémfelületek, száll a por. Ugyanakkor az AI is nagyon kemény, az ellenfelek taktikusan mozognak, bekerítenek, használják a fedezékeket, ők is borogatják a tárgyakat, szórják a gránátot és ha kicsináltad őket is pillanatok alatt egy újabb osztagot küldenek rád. Némelyik tűzharcnál azt éreztem, mint pl. Bruce Willis a Die Hard első részében. Szóval vérbeli FPS, ez megspékelve hirtelen zenei felütéssel maguktól kinyíló ajtókkal, paranormális dolgokkal, némi horrorral. Szóval nekem nagyon bejött, bár én az első részt is szerettem anno PC-n, így azt is beszereztem PS3-ra is.
Hát, akkor így hirtelen nincs más tippem, de augusztus 18-án jelenik meg a Wolfenstein, esetleg várd meg azt. A trailer-ek alapján sokan leszólják, mert Tech4-es motort használ (amit annak idején a Doom3, meg később a Quake 4) és sokak szerint nem elég szép. Hát nem tudom, szerintem a Doom3 még a mai napig szép, pláne fullHD felbontásban játszva, és azért azóta csiszolták is azt a motort és szerintem a legutóbbi trailer-ekben látottak alapján teljesen rendben van a grafika. Más kérdés, hogy érzetre milyen lesz, de nekem a RTCW anno nagyon nagyot ütött és amit eddig láttam az újból, a szerint hű marad az előzőekhez:
Szóval ha nem idegenkedsz az okkult dolgokkal megspékelt II. vh-s lődözéstől, akkor szerintem a Wolfenstein is jó vétel lesz - használtban egy hónapon belül.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kisJack
aktív tag
válasz szasanyi #8446 üzenetére
Nekem bejön a sunnyogás, de állítólag itt már sokszor el lehet dönteni hogy melyik utat választod, nem muszáj ha nem akarsz. Mondjuk biztos nem választhatsz mindenhol.
Ha elég jó az angolod, a Fallout 3-at tudom még ajánlani, én néhány hete nyomtam végig pc-n, meg utána hirtelen felindulásból még kétszer. Igaz, én magyarul játszottam, így azért teljesen más. Ott is annyi féleképp lehet csinálni mindent, hogy ha maga a játék bejön, nagyon nehéz megunni. -
szasanyi
félisten
válasz kisJack #8445 üzenetére
Az MGS4-en már túl vagyok. Nem rossz, szép is, de nekem nem jött be, mert túl sokat kell szompolygni. A átvezetők brutálisan jók, látványosak, csak némelyik túl hosszú (főleg, ha az előzmények ismerete nélkül nem tudod miről van szó), és sok a töltési idő játék közben... már féltem, hogy Snake tüdőrákot kap a sok dohányzástól.
-
kisJack
aktív tag
válasz szasanyi #8444 üzenetére
Én most erre vagyok rákattanva, de durván! Először a Gamer365-ról olvastam róla egy tesztet ahol agyon dícsérik, nekem mégis olyan nah, erről már lecsúsztam érzésem támadt, tök azt sugallja hogy ha nem játszottál az előző részekkel, akkor ebbe kb. kár belefognod. Én csak az első (asszem az első) résszel játszottam anno PS1-en, az be is jött, nagyon sokáig elszórakoztam vele, mondjuk akkor sem a történet volt ami megfogott, már csak az akkori igen csak gyér angoltudásomnak köszönhetően is. Nem mintha most úgy menne... De aztán találtam egy másik tesztet is, utána a fenti videót, plusz már leszedtem a demot és lassan kikristályosodott: KELL!! Szerintem iszonyat jó lehet.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #8441 üzenetére
FPS-s ből a F.E.A.R. 2-t tudom ajánlani, nagyon jól sikerült. Nem tudom, hogy az első résszel játszottál-e, de nem létszükséglet a sztori megértéséhez.
Ha szereted a horror-elemeket is tartalmazó, beszaratós FPS-t (mint amilyen mondjuk a Doom 3, vagy a Quake 4), akkor nagyon nyerő. Az irányított karakter gyakran hallucinál, víziók gyötrik, illetve paranormális dolgokkal is találkozik (pl. elhunytak szellemei) a biztonsági szolgálatok tagjain, illetve klón-katonákon, valamint az emberkísérletek során félresikerült mutánsokon felül. Az Aliens c. filmben látható kétlábú exoskeleton-hoz hasonló járművet is lehet vezetni több helyen a játékban, ami fel van szerelve gépfegyverrel, rakétával. Az elején - illetve később a játékban több helyen - csapatban mozogsz, azonban a csapt tagjai folyamatosan elhullanak mellőled.
A multi része is korrekt, irányítása szerintem kiváló. Hosszra sem mondanám rövidnek, 10-12 órányi játékidőt lazán el lehet vele tölteni.
Get Moded!
-
jookomak
őstag
üdv mindenkinek!
ma megjött a transformers blu-ray lemezem, amit persze ps3-mal nézek, és ennek kapcsán elgondolkodtam valamin. truhd angol hang van rajta. hdmi-n meg is szólaltatja a tv, eddig kóser. na de mi a helyzet, ha optikaival rákötöm a sony erősítőmre, ami viszont nem truhd-s? megszólal egyáltalán, vagy ilyenkor lekonvertálja sima dts-sé? ha valaki csinált már ilyet esetleg, írja meg a tapasztalatait! -
szasanyi
félisten
Ajánljatok már egy új, jó FPS vagy TPS gamet! Kéne vmi új, no meg tapasztalat is, hogy milyen... mert én nem igazán találok jót.
Esetleg egy teljesen újszerű, egyszer majdnem végigjátszott TR: U valakinek?[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Láttam ma egy jó Ps3-azós tv-t...: 108" Full Hd 274cm...
Csak egy gond volt vele az ára...: [link]
-
DM-Fan
nagyúr
Mindhármótoknak köszönöm, hogy megosztottátok a véleményeteket a két játékról!
Azt hiszem első körben Bioshock lesz a dologból. Háborús FPS-nek most úgyis ott van a frissen beszerzett COD - WaW.
Ugyanakkor mozgatja a fantáziám a SW - FU is, nomeg a Mortal Kombat vs. DC Universe is. Nade mindent csak apránként, nem lehet ezt bírni anyagilag rohamléptekkel.[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
orkester
őstag
Bioshock szerintem is kihagyhatatlan. Ugyan KZ2-vel még nem játszottam, de előbbit én is be akarom szerezni hamarosan, mert sajnos még (xboxon ) csak kb. 2/3-ig jutottam.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
szasanyi
félisten
Nekem sosem lesz olyan gyakorlatom, minta egérrel céloznék az tuti. Öregszem no, bizonyos területeken már csak korlátozottan vagyok fejlődőképes.
Killzone 2 irányítását meg kell szokni, de rossznak nem mondanám. A gyárilag beállított középérték tűnik ideálisabbnak, legalábbis sokszori állítás és próba után erre a megállapításra jutottam. Ugyanis kissé lassabb, de teljesen pontos célzást biztosít... főként ha a végén picit kell mozdítani, hogy éppen homlokon lődd a Hellgast fattyát. Itt "súlya van" a fegyvernek, mondhatni: így reálisabbnak tűnhet a célzás.
Bioshock király, ki ne hagyd, mert jobb mint a PC-s verzió! Ha ilyen anomáliák vannak nálad Killzone 2 téren, ez biztosan jobb választás lesz neked. Sajnos azt nem tudom mondani, hogy nem csak jobb (igaz más műfaj, és mivel ízlések és pofonok ugye...) de időtállóbb is a Bioshock, tekintettel arra, hogy csak egyjátékos és multi sincs.
Van egy teljesen újszerű, hibátlan példányom amin a fólia is rajta van. Gondolkodom eladjam-e, így ha még nem vettél és érdekelne keress meg priviben! -
kisJack
aktív tag
A Killzone tömény akció, de ettől függetlenül többször is végigjátszható, sőt nekem így második nekifutásra sokkal jobban tetszik mint elsőre, megszoktam már az irányítást és sokkal jobban átjönnek a pörgősebb akciók, néha tényleg tömör-gyönyör! Amúgy leginkább a Black-hez tudnám hasonlítani PS2-n.
A Bioshock másról szól, folyamatosan fejlődik a karakter, upgradelhetők a fegyverek is, sztem egy kicsit meseszerű, de tartalmilag biztosan többet nyújt a Killzone-nál, többről szól a darálásnál. Más kérdés hogy nekem nem jött be az az egész ötvenes évek feeling, de az csak az én gondom.
A Killzone irányításáról annyit, hogy én is tekergettem az érzékenységet rendesen, ha túl érzékeny akkor nem lehet pontosan célozni, (vagy inkább sehogy) ha visszább veszem, akkor pedig tetű lassan fordul meg. Valahol a közép és a max. érték közt érdemes próbálkozni szvsz.
A demot nem próbáltam, de szerintem ugyan az lehet. -
Buldozer99
senior tag
Leszedtem pár demot store-ból, Batman nagyon jó sztem, nagyon bejön, nektek?
MGS4, uncharted-et szedtem még le, brutális mind2 játék...Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #8426 üzenetére
Különösen úgy, hogy ha eleget gyakorol az ember, akkor controller-rel is szerez olyan gyakorlatot, amivel teljesértékű lehet a játékélmény.
Ami viszont nekem nagyon kényelmetlen, az a Killzone 2 irányítása - legalábbis így a demo alapján. Nagyon nehézkes még úgy is, ha max. sensitivity-re állítom. A teljes játék is ilyen gáz irányítás szempontjából? Csakmert ha mondjuk a COD-szériát tekintem etalonnak (az szerintem nagyon precíz célzást tesz lehetővé, rendkívül jó a fokozatosság az irányításában), akkor a Killzone 2 katasztrofális.
Szóval szasanyi, erre mit mondasz?
Amúgy a következő címnél vacilálok, hogy Killzone 2, vagy Bioshock legyen, de nagyon erősen a Bioshock felé húz a szívem. Erősítsetek meg, ugye időtállóbb a Bioshock?! Én mintha több ötletet és aprólékosabb megvalósítást látnék benne így demo alapján.
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz wrathchild #8425 üzenetére
Lelkesedni én is lelkesedek, csak kifizetni nem tudok érte 21k-t. Ez szerintem irreálisan magas ár.
-
wrathchild
tag
válasz Buldozer99 #8415 üzenetére
Hello!
Ez most belelkesített
Van esetleg valakinek ilyen a birtokában?
Bármely háborús játékkal kompatibis? COD4-5, Medal Of Honor Airborne...? -
kisJack
aktív tag
válasz szasanyi #8422 üzenetére
Az kimondottan bosszantott, hogy az egyik pillanatban még előttem van, beleeresztek egy tárat, egyszer csak eltűnik és a másikban már szürkül a kép, mert mögöttem áll és késel! Viszont találtam egy módszert, amivel gyakorlatilag folyamatosan látható marad, én ezzel bíbelődtem míg Rico puhította! De ezek szerint van más módszer is, majd legközelebb próbálkozom még.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Buldozer99 #8417 üzenetére
Itten én ezt látom:
Ez a Maxshooter az XFPS nemde? Csakmert 11 eFt-ért adja a srác. Nem tudom megvan-e még neki, de egy próbát megér a részedről szerintem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Buldozer99
senior tag
válasz B-L-A-C-K #8416 üzenetére
jaja lehet, de azok viszont gagyik, nagyon nehéz úgy is a célzás, előző hozzászolásomban linkeltem egy szerkezetet, aztmondják brutális, én is gondolkodom a beszerzésén, de viszont az ára húzós: 20k
10k körül lenne azonnal vennék egyet...
-
Buldozer99
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
EkSYS
senior tag
sziasztok!
En is ps3 tulaj lettem, konoly pc-s mult utan. bar azzal azert nem hagyok fel, teny hogy szorakoztatasi szempontbol a ps3 jol el van talalva, (gondolom a ps4 meg jobb lesz)
ps3-ra milyen egyeb szoftverek vannak a jatekokon kivul?
az hogy neha szaggat azert gaz, meg a bump mapping se tul jo, dx10 azert pc-n tud szebbett jobbat, de ahhoz mar brutal eromu kell - min. 100k-s videokartya - az meg mar egy ps3 alapara.
egeret billentyut lehet hozza venni?
bEki - az eredeti
-
Def26
félisten
válasz Buldozer99 #8412 üzenetére
Én pl. 790ft -ér vettem a media marktban. Asszem HAMA.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Buldozer99
senior tag
killzone 2 télleg baromi jó, bár még a kontrollert szoknom kell nagyon...
hol lehet a legolcsobban hdmi kábelt venni?
-
B-L-A-C-K
titán
Valami jó repülős játék van?
-
BaliJack
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #8405 üzenetére
Az a Super Rub a Dub lesz .
Elsők között szedtem le én is, nagyon vakartam a kobakomat, hogy megvegyem-e (Asszony miatt is, mert tetszett Neki), de végül úgy döntöttünk, hogy tudunk nélküle élni .
Ha jól emlékszem, akkor $6.99 az ára. US Store-on lehet bankkártyával fizetni.Erről jut eszembe: találkozott valaki olyannal, hogy a Store-ban megvett játék nem akart elindulni vagy ha el is indult, akkor nem teljes verziósként?
Ma próbáltam elindítani a Magic Ball-t, de azt írta ki, hogy a hitelesítés érvénytelen . A másikat, Zuma-t elindítva meg csak demó funkciókat értem el, de az már kiírta, hogy a Store-os Account Management-ben kell az account-ot aktiválni. Hiába aktiváltam, attól még nem működött rendesen, majd pedig letöltöttem azt a pici fájlt, ami unlock-olta a teljes verziót, és így már működött.
A Magic Ballnak meg az aktiválás segített. -
szasanyi
félisten
válasz B-L-A-C-K #8402 üzenetére
GTA4 nem csak neked nem jött be. CoD4 brutál jó konzolon is, csak kontrollerrel kicsit más ám. Azért ne dőlj a kardodba. UDF-et ki ne hagyd, és RFoM 1-2 is jó... ha már FPS.
Megjegyzem, hogy pár helyen a Killzone 2 is kemény ám, már normál fokozaton is. A végén Radec-kek harcolni különösen szívás, elsőre állandóan leölte Sev-et az az állat. Másodszor már jobban ment...Igen, lejátszik minden írott lemezt. Kivéve a legfontosabbat, a .mkv fájlokat.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz B-L-A-C-K #8405 üzenetére
Vannak fain kis játékok a PSN -en. Nekem a kedvencem az Elefunk. Stabil hidat kell építened megadott elemekből, hogy az elefántodat átvezesd a vízen, szakadékon stb. a súlyelosztás a lényeg.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
B-L-A-C-K
titán
válasz BaliJack #8404 üzenetére
Hát igen szokni kell...A killzone 2-nek viszont elég szép grafikája van, azt csak lestem...
Én letöltöttem egy nagyon gatyi demot (nem tudom a pontos nevét mert nem otthon vagyok most) a lényeg ilyen sárga kacsa van egy tálban és felkell szedni ilyen kiskacsákat és egy jukba be kell vezetni őket, és a kart kell mozgatni....Elég beteg játék de nem birtam abba hagyni, míg kinem csontoltam a demo pájákat...Tényleg akartam kérdezni hogy irott dvd filmet letud játszani a ps3?
Def26: Majd meglesem milyen is az...
-
BaliJack
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #8402 üzenetére
A Gta4 nekem nem jön be annyira, mert van ahol szaggat, gondolom már észrevettétek, azt hittem elöször a ps3-al van valami, de miután 2 haveromén is megnéztem ugyan az a szitu...
Igen, sajnos, nem gyúrta meg annyira a Rockstar, hogy ne legyenek szaggatások, revvenések. Akkor jön elő leginkább, amikor este lesz, és a fények sokasodnak.
DE. Ha ezt meg tudod szokni, és bejön ez a játékstílus, akkor nem tudsz belőle könnyen kilépni, mert "csak még ezt a küldetést megcsinálom, csak még veszek fegyvert meg lőszert meg páncélt, meg egy kis meló itt meg ott..." .Más: ma játszottam egy kicsit a Bad Company-vel onlány. A demó is már jó volt, de ez még jobb . Ezt is nehéz abbahagyni .
-
B-L-A-C-K
titán
Hát van hozzá pár játékom: Gta4, NFS Pro Street. Killzone 2, GT5P, stb. Sok demot töltöttem le hozzá, eddig a legtöbbet a Grid demojával játszottam neten. Jövö héten kapok egy Cod4-et, szerintem azzal fogok játszani leginkább...
Szerk: A Gta4 nekem nem jön be annyira, mert van ahol szaggat, gondolom már észrevettétek, azt hittem elöször a ps3-al van valami, de miután 2 haveromén is megnéztem ugyan az a szitu...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest