Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz DM-Fan #8427 üzenetére

    Nekem sosem lesz olyan gyakorlatom, minta egérrel céloznék az tuti. Öregszem no, bizonyos területeken már csak korlátozottan vagyok fejlődőképes. :)
    Killzone 2 irányítását meg kell szokni, de rossznak nem mondanám. A gyárilag beállított középérték tűnik ideálisabbnak, legalábbis sokszori állítás és próba után erre a megállapításra jutottam. Ugyanis kissé lassabb, de teljesen pontos célzást biztosít... főként ha a végén picit kell mozdítani, hogy éppen homlokon lődd a Hellgast fattyát. :D Itt "súlya van" a fegyvernek, mondhatni: így reálisabbnak tűnhet a célzás.
    Bioshock király, ki ne hagyd, mert jobb mint a PC-s verzió! Ha ilyen anomáliák vannak nálad Killzone 2 téren, ez biztosan jobb választás lesz neked. Sajnos azt nem tudom mondani, hogy nem csak jobb (igaz más műfaj, és mivel ízlések és pofonok ugye...) de időtállóbb is a Bioshock, tekintettel arra, hogy csak egyjátékos és multi sincs.
    Van egy teljesen újszerű, hibátlan példányom amin a fólia is rajta van. Gondolkodom eladjam-e, így ha még nem vettél és érdekelne keress meg priviben! ;)

Új hozzászólás Aktív témák