Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz szasanyi #8444 üzenetére

    Hát, Te tudod, a F.E.A.R. 2 ettől függetlenül annyira nem horror, mint mondjuk a Doom3 az, inkább a Quake 4-hez áll közel. Hozzáteszem, hogy grafikailag szerintem nagyon oda van téve, kicsit úgy érzem, hogy szenved is alatta a PS3, pedig csak 720p-s játék. Továbbá a játék fedezékrendszere valami brutálisan el van találva: szinte minden (aszalok, székek, padok) mozgathatók és felboríthatók, így ideális fedezéket nyújtanak. A terepet nagyon le lehet harcolni, törik minden, a falban még jó ideig füstölnek a lövedékek, szikráznak a fémfelületek, száll a por. Ugyanakkor az AI is nagyon kemény, az ellenfelek taktikusan mozognak, bekerítenek, használják a fedezékeket, ők is borogatják a tárgyakat, szórják a gránátot és ha kicsináltad őket is pillanatok alatt egy újabb osztagot küldenek rád. Némelyik tűzharcnál azt éreztem, mint pl. Bruce Willis a Die Hard első részében. Szóval vérbeli FPS, ez megspékelve hirtelen zenei felütéssel maguktól kinyíló ajtókkal, paranormális dolgokkal, némi horrorral. Szóval nekem nagyon bejött, bár én az első részt is szerettem anno PC-n, így azt is beszereztem PS3-ra is.

    Hát, akkor így hirtelen nincs más tippem, de augusztus 18-án jelenik meg a Wolfenstein, esetleg várd meg azt. A trailer-ek alapján sokan leszólják, mert Tech4-es motort használ (amit annak idején a Doom3, meg később a Quake 4) és sokak szerint nem elég szép. Hát nem tudom, szerintem a Doom3 még a mai napig szép, pláne fullHD felbontásban játszva, és azért azóta csiszolták is azt a motort és szerintem a legutóbbi trailer-ekben látottak alapján teljesen rendben van a grafika. Más kérdés, hogy érzetre milyen lesz, de nekem a RTCW anno nagyon nagyot ütött és amit eddig láttam az újból, a szerint hű marad az előzőekhez:

    Gamepod - Wolfenstein

    Szóval ha nem idegenkedsz az okkult dolgokkal megspékelt II. vh-s lődözéstől, akkor szerintem a Wolfenstein is jó vétel lesz - használtban egy hónapon belül.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák