Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
gyanus ez az egész
Overlocker+Hemi már a kezdetkben fényderült a dologra
Aztán Achilleus és Latsza között is alakulgatott valami, itt már rosszul éreztem magam, aztán jött a f@asz Noob alias Foglalt név, és ő is elöre segitette a melegedési folyamatot, most pedig ti?!Mondtam volna hogy legköezlebb is mindenképp eljövök, de kezd gyanus lenni a PH-s társadalom (tildy?)
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow #1093 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow #1093 üzenetére
Óóó, vaze, szájjál már le rólam, még azt hiszem akarsz tőlem vmit...
-
Winner_hun
félisten
kb 2 óra és fent lesz, HA nem kapok megint kékhalált...
Jó. Kékhalál v2.0 is megvolt. Vettem duplarétegű lemezt, kiírtam egyet, írás hibát dobott egy idő után. Jó, mittudomén meddig járt az írás, kipróbálom, jó-e a lemez. Első kékhalál. Ok, valami baja van a windowsak. Második próbánál is kékhalál, rossz a lemez
Töltés ismét restart, ma még azért elérhetőek lesznek a képek
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #1089 üzenetére
Sztem egy példányt/fő adj fel dvd-re írva, lehet előbb megkapjuk úgy...
-
Winner_hun
félisten
Na gép összehalta magát, folytatni nem lehet a feltöltést, szóval upload restart
-
VoDaFoNe
aktív tag
személyreszólóan egy VGA kamerával!! ugye bolondember?
Montoya: teee maradj csöndben!!!
-
Overlocker
veterán
válasz
Quentin Ruby #1080 üzenetére
Gondolom válaszod erre irányult: - Alapvetően kicsit zárkózott személyiség vagyok..
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz
Overlocker #1078 üzenetére
volt az idén is
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Overlocker #1075 üzenetére
tyáááj
neeem nem szóltam vissza mert tisztelem az idősebbeket
-
Overlocker
veterán
huu, de sokat írtatok ma...
Latsza: Tavalyi ph talin (at first) és se voltam ennyire felszabadult,de mostmár sokkal..szval hajrá tessék jönni next time! A vonat under construction
Foglalt név: Örülök hogy jó a kábel -
7
addikt
Muha, izb kameráját sikeresen elkerültem.
-
válasz
Overlocker #1075 üzenetére
Szerinbtem már immunis rám.
Szegény amenyit kapott ott kb 15 perc alatt mikor odaült közénk...
-
VoDaFoNe
aktív tag
hello
képekkel csak óvatosan
-
RedAnt
aktív tag
én is kösz
ezt is ki kellett próbálni egyszer, és ami azt illeti, bejött. Úgyhogy valószínűleg nem ez volt az utolsó ph talim.
-
tevEeee
csendes tag
elképesztő,az emberi hülyeség határtalan
UP
-
Quentin Ruby
senior tag
Best of Gábor
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #1066 üzenetére
Azért, mert kb. 2 hétig nem leszek olyan gépnél, ahova le lehet tölteni és megnézni. Ma indulok Szombathelyre estefele. Lehet, hogy a 3 óra már nem fér bele a dologba.
-
Achill3uS
nagyúr
nah, hazaértem, bár én útközben betértem máshova is tovább "vadászni"
megvolt az első talim, köszi mindent, nagyon élveztem, jó volt találkozni élőben is (bár közel se mindenkivel sikerült, de hát sokan voltunk), izb-nek köszi a szervezést, ngabor2-nek pedig a pippantást és a palacsintát
-
Quentin Ruby
senior tag
Írtam, hogy emailben átküldött képeket felnyomom normális helyre...csak küldjétek
-
Üdv reggel...
Már 1 órája fenn vagyok
Jó buli volt -
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember #1063 üzenetére
zsét nemtok adni, csak ftp-t meg pinget
-
válasz
Winner_hun #1058 üzenetére
Minek neked külföldi sávszél?
Egyellőre csak átnézzük, hogy mi mehet publicba. -
EQMontoya
veterán
válasz
adtam pm-be ftp-t, nemzetközi sávért garanciát nem vállalok, de sztem külföldre is van 1-2 megabit.
-
7
addikt
válasz
Nekem elég az is, ha itt nem kapok file not foundot.
-
Winner_hun
félisten
Najó, akkor adjatok egy tárhelyet, ami külföldről is ugyan olyan gyors és nem ilyen szar, aztán feltöltöm oda is
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #1054 üzenetére
akkor keress egy olyan helyet, ahonnan rendes böngészővel is le lehet szedni
-
válasz
Valami nem stimmel. Nekem File not found-ot ír ki. Valami ADSL progitz lehet csak letölteni a DOwnload gombra kattintva.
-
7
addikt
válasz
Nincs IE-m... kénytelenek leszünk más helyet találni...
FFox-ot tudom IE-nek álcázni, abban hiba nincs, de a file-t akkor sem találja.
File PH-tali-2007-11-17.rar not found
-
Winner_hun
félisten
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Képek ITT<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Érdekes, csak IE-vel lehet letölteni
-
7
addikt
válasz
bolondember #1051 üzenetére
Ne is foglalkozz vele, próbál humorosabb lenni, mint a többiek. De ilyen fantáziadús névvel nem csodálom, hogy nem megy neki
-
Üdv
A buli szuper volt. A vadászat mégjobb.
A pipától kicsit kikészült a torkom, még most is olyan érzés, mintha egész éjszaka énekeltem és kiabáltam volna.
Remélem nem bántottam meg senkit, ha mégis, akor szeretnék bocsánatot kérni.
Ja és köszönöm a lekvárokat Tildynek és Ragadozónak, mindkettő finom volt.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Foglalt név #1049 üzenetére
HE?
-
Quentin Ruby
senior tag
Mindenkinek tiszteletem! Remélem mindenki legalább ugyanolyan jól érezte magát mint én
A buli háromnegyed részénél megtörtént pizza eset egy kicsit kizökkentett ebből a "jó érzésből" de miután leléptünk a helyről, és összecsomiztam a 45cm-es pizzámat, már nem is volt akkora nagy gond ez a pizza történet.Remélem van róla kép..email címemre jöhet minden képi anyag ha van
izbsystem [kukac] gmail.com -
Foglalt név
addikt
válasz
bolondember #1047 üzenetére
Hirdessek eredményt a ki tud nagyobbat mondani versenyben vagy még mindig duzzadtok a tesztoszterontól, amit muszáj levezetni? Mert, ha életveszélyt okozó helyzetbe kerülnétek miatta, akkor nyugodtan mocskoljátok még tele a topik-ot, senki nem venné a lelkére, ha ezen múlna a piti, alsóbbrendű, semmitérő életetek
-
szélerőmű
tag
Üdv mindenkinek!
Amikor beléptem, megszeppentem, nem gondoltam, ilyen jó kis buli lesz. Köszönet izb-nek a szervezésért, ngabor2-nek egyre sorvadó szerves kémiai ismeteim tágításátMegjegyeztem, legközelebb vacsi után félórával nem szabad nagy slukkot szippantani abból, amit feltűnően kicsi üvegben poénból az ember orra alá tolnak
Most pedig vinyó, ram ki, motyó összepakol és irány Debrecen, majd hétfőn haza.Remélem a következő pesti talin is ott tudok lenni
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #1044 üzenetére
Legyen.
Bár úgy tudom te már friss és üde vagy -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #1042 üzenetére
No akkor helyesbítek, én nem. Szóval dőljek le pihizni azt mondod? Nem is tudom, majd alszok még rá egyet
-
bolondember
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #1035 üzenetére
-
Thrawn
félisten
Hazaértem végre
Most nem tudom eldönteni, hogy ledőljek-e vagy semyetike: nem tudok róla, hogy bárki is eljutott volna addig a szintig
-
7
addikt
Felemás szájíz: Hánytatok?
-
ngabor2
nagyúr
no, a topik kiemelését levettem, a címet felesleges megváltoztatni, mivel lehet jól is érteni.
köszönöm én is izb-nek a szervezés, mindenkinek a jelenlétet és a söröket. az utolsót már alig bírtam meginni. jó volt ismerős és új arciokat látni.remélem lesz jövőre is hasonló.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember #1029 üzenetére
lebuktam
a fraaannc
nah én mentem játszani
majd még jök
páóóó
-
tbs
addikt
Az egyik 1/2nótásét felelősséget bírok vállalni...
Voda elsősorban lefáradtnak tűnt... Gondolom az éjszakai defragmentálás után jobban lesz.
Neked meg télleg kinyílt a lepénylesőd...
#1025: Hát... öööö... Az se volt rossz (meglepődtem, komolyan
), de ugye a súlyosabb benyomások maradnak meg az emberben...
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
bolondember #1018 üzenetére
Először is Jó Reggelt!
Hallod te jézus bolond vagy
Nagyon jó volt a tali pénzért se hagynám ki a következőt mert mostmár nagyából tudom melyik avi mögött ki rejtőzik
jóvolt
Tildy: wááá dejóó köszönöööm
amúgy télleg nagy jó volt a buli tökre élveztem
igaz a kocsiban hazafele már majdnem aludtam de félig figyeltem is
-
tildy
nagyúr
Én is hazaértem , na nem most, hanem valamikor hajnali egy környékén.
A "vadászat " miatt kicsit sokat beszéltem, nagyon megeredt a nyelvem, de remélem inkább vicces voltam, mint gonoszmanóVodafone nagyon aranyos, és kedves, szimpi volt, kíváncsian várom mi a véleménye a két félnótásról, akik folyamatosan oltották
Remélem ngabor palacsintája is elfogyott végül, finom volt, de én már egytől is belaktam, valószínűleg a sörös tésztája miattPóker hogy alakult végül?
Ja és köszönjük annak a pár házigazdának és moderátornak, aki megjelent
A kaja isteni volt, igaz a végét alig bírtam már megenni, mert már teli voltam tőle. A tányéromat teljesen befedte a hús
Szupi volt. Köszönjük izb.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #1020 üzenetére
Nem Timbuktuba csak a Balcsi nyugati csücskében. A déli parton még most is esik.
Loretto: csak kérdezni akartam merre kell menni a keletihez úgy tuti a délinél lyukadok kiA bokád miatt részvétem meg amúgy is, kár hogy nem tudtál feljönni...
-
bolondember
MODERÁTOR
a felemás érzést nem értem (mivel newbie vagyok/voltam, nincsen tapasztalatom)...
A "vadászat" jó vicces volt, az istennek sem értettem egy jó darabig miről van szó...
képeket este tolom picasa-ra (mert ugye, itt dolgozok - és a nem megfelelő kommunikációnak köszönhetően az EGÉSZ 6 szintes épületben egyedül vagyok), és egyúttal este vhogy izb is megkapja a képeket...
ui.: remélem VoDaFoNe-nak sikerült Fn és szerénységem megrázó, ártó és egyébként se semmi társaságát kiheverni..
Ha nem, akkor viszont megállt a fejlődésben...
-
Speed®
titán
Itthon => csicsika. Kösz skacok/csajok, majd később bővebben
Jó utat Qka és Waskés meg mindenkinek aki még zötykölődikJóccakát.
-
Oly
őstag
Te hogy értél hamarabb haza,m int én!?!?!
Megint jó volt skacok...
-
Winner_hun
félisten
Na topik végére értem, röviden és tömören: mindenkinek kösz mindent
A képek feltöltése folyamatban van, én délig (vagy tovább) alszok egyet. -
Thrawn
félisten
Először is köszönöm izb-nek a szervezést! Köszönöm szalontainak a VGA-t , a vonaljegyet és az aggódást hogy eltalálok-e a déli pu-ig (eltaláltam
), Oly-nak az akciós lemezeket, Xpod-nak a vadászatot, ngabor-nak a "sietséget" és a palacsintát amiből végül nem fogyasztottam, Vaskéznek a szomjoltókat és a welcome drinket, minden játékostársnak a pókerpartyt legfőképpen az osztónak,
azoknak akik hajnalban még nyakukba vették Pestet és mindenki másnak aki eljött!
Ennek ellenére kicsit felemás szájízzel gondolok vissza a talira és tudom ezzel nem vagyok egyedül. Aki végig ott volt az tudja miért...
Még van vagy egy órám vonatindulásig meg kb 200 km utazás. Aki alszik annak szép álmokat, aki úton van annak meg kitartás -
Winner_hun
félisten
Hazaértünk mi is, képeket mindjárt feltolom valahova (Kidus jó hogy beírtál, valami külföldi gyors szolgáltató kell, extra.hu-ra ment volna amúgy)
250 MB, kis időbe beletelik, mire felmennek. De előtte válogatok, lesz, ami nem kell, vagy rosszul sikerült
Hmm meg azt hiszem a képek méretét a felére csökkentem, úgy még gyorsabb lesz -
ngabor2
nagyúr
hazaértünk. bővebben pár óra múlva.
-
Kidus
őstag
Kepeket!!!
-
dokar
addikt
így most bekapcsoltam az esküvő után a telefont, aztán kaptam egy sms áradatot. köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
-
KrAt
veterán
Na szintén hazaértem, thx to all
-
Foglalt név
addikt
Ja.
Hazaértem bla-bla, kösz a szervezést bla-bla, csöpp-csöpp, jó, hogy találkozhattam veletek bla-bla, nyál.A lényeg, hogy legközelebb vagy hozzon vlki nutellát a palacsintához, vagy legalább szóljon, hogy nem lesz és akkor odafelé beugrom egy boltba.
Egyébként éppen a szekszen jár az eszem
u.i.: frankó a kábel
Mi ez? Opel-bound? Olyan, mint a szobatársaknál ahogy összehangolódik a menstruáció?
-
Whaskes
senior tag
Speed(R), te mocskos állat, elittad minden pézed, pedig nem is vettél egeret sem! winner, te meg kicsinyítsd le az orrod! vedd ki a szilikont belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest