Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
Quentin Ruby #899 üzenetére
Nem tudom, hogy lesz-e, de esetleg valaki akkor hozhatna ilyen kis mini hordozhatót, ha nagyon kell
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz
Overlocker #897 üzenetére
te lesz ott aranypók gumiruciban, csocsó celofánban, palacsinta az utcán nutellás alapban, de hogy tv az lesz e vagy nem lesz na ezt nem tudom..
-
Overlocker
veterán
btw ...nem annyira fontos.. Tv amúgy van ott? Néha belenéznék mit tol most a válogatott..mostanában látok valami kis fejlődést..
-
tomazin
veterán
válasz
Quentin Ruby #852 üzenetére
Akkor most Te is jössz előtte kvzni?Vagy mivan?
vagy csak ott tali,vagy mikor meg hol meg miért meg amúgyis -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #892 üzenetére
de jön. kire gondoltál? mert én Katára.
ja, hogy lajos nem jön... akkor lemarad
-
Speed®
titán
Azigen
Én 2vel bírok csak el, 4nél nincs idő az időközben elkészülteket megenniMÁS:
Szükségem lenne 512MB/DDR400ra ~1 hétre. Ha valakinek lenne, 1kt a kezébenyomok érte és 1 hét elteltével visszakapja!
Privátban várom a segítő szándékú (gazdagodni vágyó) jelentkezőket! Thx -
ngabor2
nagyúr
az első 30 kisült, a kezdéstől a mosogatás befejezéséig kb. 1 óra alatt. holnap reggel még elkövetek egy ugyan ekkora adagot, és akkor lesz kb. 60 darab, úgyhogy csak annak fog jutni, aki elég gyors/ügyes.
-
ngabor2
nagyúr
töltelék (valódi lekvár, nutella, kakaópor, fahéj, esetleg édes túró, vagy amit gondoltok... ha lajos jön, akkor zöldborsó és ruszli is
), meg a kenéshez valami alkalmatosság, bár bicska lesz nálam. ha szalvétát hoz valaki, az se lenne hátrány.
ja, és foglalás nincs, aki ott van, az eszik. kivéve az, aki miatt az egész felvetődött, ő mindenképp kap
-
Hujikolp
őstag
válasz
The Butcher #864 üzenetére
Nyugatitól megy valaki?
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #874 üzenetére
Túl sok
-
ngabor2
nagyúr
aki ígért palacsintatölteléket, az hozzon! ha közeli parkban kell megenni, akkor is lesz palacsintalankodás
meg ha esetleg hoz valaki olyan gépet, amin lehet filmet hézni (feliratosan), akkor viszek egy jót: Idiocraty. lehet, hogy beleférne a megnézése.
-
tbs
addikt
válasz
bolondember #867 üzenetére
Ma melózol..? Mintha láttalak volna 16:00 környékén belépni ABBA az épületbe...
Szegény te...
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #867 üzenetére
Ilyen finom olajt még sosem kóstoltál
Na jó'van, nem erőszak a disznótor... -
Quentin Ruby
senior tag
válasz
The Butcher #865 üzenetére
ok ez is egy baba ötlet
-
The Butcher
tag
Taxit sztem tudok olcsóbban intézni, csak mondjátok meg, hogy mikor hova kéne pontosan és akkor eltudom inétézni lehet, mert mikor szállodába dolgoztam megismertem pár taxis arcot aki olcsóbban fuvozik ha én szólok
-
The Butcher
tag
válasz
Overlocker #836 üzenetére
Vagy a sajtburger közé nyomsz pár palacsintát bőszen megkened nutellával és csummee
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz
Overlocker #861 üzenetére
Jaja ez is egy járható út, hogy a PH kollégák akik hazaviszik a dolgozókat kapják meg a zsozsót. Viszont arra bizton lehet számítani, hogy az utolsó hazatérő PH kolléga után fognak még csak nekikezdeni a takarításnak, és a szétesett terület rendbetételének.Hogy ebből mikor lesz tényleges hazaindulás, na ez egy jó kérdés...
Legkésőbb a buli végénél nagyjából kiderül. -
7
addikt
válasz
Quentin Ruby #858 üzenetére
Nem gond, de az durván hangzik, hogy 3000 a taxi fejenként. Nekem is jattszaga van, de végülis lényegtelen, csak a tálalás lehetne korrektebb.
-
Oly
őstag
válasz
Quentin Ruby #858 üzenetére
Nekem nem jelent problémát az a "párszázas"...
Viszont felajánlok 1 fuvart. Ha közel laknak egymáshoz, akkor mindet elviszem.
Viszont, ha ez tényleg a "jatt" lenne nekik, akkor maradjon az a felállás. -
Quentin Ruby
senior tag
Hát ha valaki hazaviszi őket, akkor nem kell lovetta, de jelentkezzen egy olyan ember, vagy több aki hajnalban ezzel akar foglalkozni, és 3 címre lakásig viszi az alkalmazottakat.
Ez nem jat, hanem egy kérés az üzletvezető részéről, ugyanis ők dolgoznak mi meg szórakozunk. De egyik posztomban már leírtam, hogy mivel itt nincs bérleti díj így szerintem ez a legkevesebb, hogy összedobjuk nekik a taxira valót. Remélem senkinek nem jelenthet gondod plussz 200ft-os összeg a mai árakat figyelembe véve. -
Oly
őstag
válasz
Quentin Ruby #845 üzenetére
Hmmm....
Azon tűnődtem, hogy nem lenne olcsóbb, ha mi vinnénk őket haza? -
Thrawn
félisten
válasz
Quentin Ruby #852 üzenetére
Ha látsz két kockához hasonló tárgyat sörrel a kezükben, akkor az én leszek meg szalontai
Még az is lehet, hogy lesz egy harmadik sör is amint odaérsz
Persze csak ha nem okoz gondot. -
KrAt
veterán
válasz
bolondember #832 üzenetére
Na vazze, majd emesenen majd dumáljuk majd meg, h hol talizzunk.. Jön Tomi is?
-
tbs
addikt
EMBEREK..! Lemondanám a kajám..!
Én is. De meló van délután, így nem mehetek segíteni...
-
Thrawn
félisten
válasz
Quentin Ruby #845 üzenetére
És aki előbb odaér mint te?
-
Quentin Ruby
senior tag
Mindenkinek szép napot!
Aki később jön és menüt rendelt, annak annyit érdemes tudnia, hogy 21 óráig van konyha, és ha ez után jön, akkor a megrendelt kaja enyhén hideg lesz.
Mindenkit szeretnék kérni, hogy mikor megjön, keressen meg, hogy a pincéreknek össze tudjuk dobni a hazamenetelre valót. Ez kb 200ft tétel lenne személyenként, melyet a megérkezéskor kellene átadni nekem.3 pincér fog minket kiszolgálni, így reményeim szerint 50 fővel számolva mindegyiküknek lesz elég cash hogy haza tudjanak menni a hajnali órákban. -
Peet210
őstag
Biztos jó móka lesz kár, hogy nem tudok menni. Pedig biztos szerettem volna a névnapommal egybe tartott PH! bulit
.
-
Üdv
Szeretnék szólni, hogy lehet késni fogok, kb 7-8 között érkeznék (a 0,7-es jéger is, legalábbis ami marad belőle
). Egyellőre úgy néz kis, hogy IC-vel kellene visszamennem pestre, hogy időben ott legyek, de nincs kedvem pótjegyet venni.
-
Overlocker
veterán
Blahán van meki nem? Veszünk 2db "ál" sajtburgert, közben pedig palacsintázunk
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #830 üzenetére
Hogyhogy? Reggel 8-kor indul a móka?
-
bolondember
MODERÁTOR
csak szólnék, úgy istenigazából csak a margó szélén, h nincs vissza 26 óra sem...
-
The Butcher
tag
válasz
bolondember #827 üzenetére
-
7
addikt
válasz
bolondember #827 üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember #824 üzenetére
pénteken palacsinta, szombaton palacsinta... nem is hangzik rosszul
-
7
addikt
válasz
bolondember #824 üzenetére
Mellyes plasztika, pont neked
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
The Butcher #815 üzenetére
"kezeket fel, ide a palacsintával!"
@Tildy: milyen műtét? Ha valami jó, akkor engem keresel...
-
Thrawn
félisten
válasz
Foglalt név #819 üzenetére
Egy szóval sem említettél ajánlószelvényt, gondoltam bejelentkezek én ha már elmulasztottad
Amúgyis mind a ketten pofára fogunk esni -
Thrawn
félisten
válasz
Foglalt név #817 üzenetére
Nekem eltűnt egy ajánlószelvényem de nem biztos hogy ez az. Ha nem jelentkezik érte senki akkor megvan
-
The Butcher
tag
válasz
bolondember #813 üzenetére
Akkor már nem csak a "köjál" gázolna, hanem a rendőrök is megkérdeznék, hogy ugyan mit tekerünk
Meg, hogy tekerünk e nekik is egyet
-
Érdről jön valaki? Akár Buda is...XI ker- Budaörsi út- Erzsébet híd felé...
3 kiadó hely akad a kocsimban -
bolondember
MODERÁTOR
és akkor gyakorta elhangzó mondat lesz ott:
"Tekertek nekem is egyet?!"
@NG2: nem nagyon van tippem - simán beszélni a tulajjal/pincérekkel, h ez a "mi szülinapitortánk"...
jobb ötletem nincse'...mod.: tényleg le kéne beszélni velük, h tiszta vodka, ö, víz kerüljön a pohárba...
ui.: mogyorókrémeset is!
-
tbs
addikt
NG2 a palacsintanepper. Napszemüvegben, malaclopó lódenkabát alól árulja a megcsavart anyagot...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #807 üzenetére
szombat reggel 2 kiló lisztből összedobni a palacsintát a háznál levő 3 palacsintasütővel kb. 2 óra... tehát ha valakinél felmerül egy jó ötlet, hogy hogyan lehet megoldani a palacsintázást úgy, hogy a hely tulaja se szólhasson be, az szóljon.
-
Hujikolp
őstag
válasz
Winner_hun #787 üzenetére
Megyünk kocsoval?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #801 üzenetére
lusta.
(a nemet is lehet kattingatással, csak tudni kell egy linket)
valahogy így: [link]
-
Whaskes
senior tag
válasz
Quentin Ruby #766 üzenetére
már nincs köjál, csak tiszti orvosi szolgálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest