Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Lehet több ember ennél is, de hol fér el a több nép? Bogtol bucsuztam ugy hogy megjegyezte " jót beszélgettünk", valóban, nem volt idő arra hogy vele is beszélgessek, és gyakorlatilag izb-ék asztalához csak a regisztráció idejére sikerült leülni, ezt is mérleged szerintem hány emberrel lehet egésséges találkozót csinálni. Meghát látom már hogy a megfelelő offenzíva az a PH-tábor lesz
ahol tuti ott leszek ezek után.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Overlocker #1147 üzenetére
megszavazom neked a "f@sz Noob" nicket... First page, First hozzászolása, legalja, közvetlen a Szerkesztette : BOG felirat felett.. na proba
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Winner_hun #1104 üzenetére
korán, viszonylag, mögötted ültünk achileusékkal ,meg azzal az aranyos VP-vel
nemdreng? köszöntem is neked....
-
TexT-BoY
addikt
Legköezlebb te is kapsz puszikát, de hát ahány lány volt mindel joba vagyok, had aggyakmáán egy puszit, esetenként kettőt
szoval ne irigykedj,
Növessz melett
xplod te is vigyázz, sok vadászatnak meglesz az ára, és Tildyiné vgyis mr tildy lekver 2 nagy taslit ha kiderül hogy ti hátmasban, mentetek el...
-
TexT-BoY
addikt
gyanus ez az egész
Overlocker+Hemi már a kezdetkben fényderült a dologra
Aztán Achilleus és Latsza között is alakulgatott valami, itt már rosszul éreztem magam, aztán jött a f@asz Noob alias Foglalt név, és ő is elöre segitette a melegedési folyamatot, most pedig ti?!Mondtam volna hogy legköezlebb is mindenképp eljövök, de kezd gyanus lenni a PH-s társadalom (tildy?)
-
TexT-BoY
addikt
Én is hazaértem, buszom lekéstem, kulcsom nem volt.
midnent megoldottam: Szent imretérröl Taxi 2000Ft, aztán pedig hugom szobájának ablakát ismerve bejutottam... szerencsére. De nagy melo volt, már 007es ügynök is lehetnék.A buli jovolt, THX minden szervezőnek meg aki jelenlétével emelte az est fényét, vagy mit szokás mondani.
-
TexT-BoY
addikt
Na benéztem már mizu... netán Csepel / lakihegy/ Szigetszentmiklós régió felöl valaki nem megy?
( az olcso fuvar reményében
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest